Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Sabina V
treceti-ma si pe mine pe lista...
3 iunie
Inca o miresuca !... Bun venit, sora de zi !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
Of ca am uitat ce era mai important....
Cum inainte nu aveam nici un rest... acum avem 3...
Avem de ales intre Palatul Colosseum, Casa Oamenilor de Stiinta si H. Hilton....
La Palat Colosseum chiria e 1.200E si am gasit o firma de catering care imi face un meniu foarte bun la 30E... la COS meniu e 1500000... iar la Hilton tocmai am primit oferta de la ei... si surpriza au meniuri de la 35E la 77E tot sa alegi... si pot spune ca cel de 35E este chiar bun...
Acum trebuie sa ne decidem pt ca este o bataie pe rest... cel putin firma de catering avea rezervari din august2005 pt o nunta anu asta in octombrie
Nunta noastra
Poze
kateryna spune:
quote:
Originally posted by black moonquote:
Originally posted by dyadya
black moon, incearca si la Herastrau, MonteCarlo(Cismigiu), Laguna Blu(Baneasa), Crangasi(unde face Raza)-ti le spun pe astea cu preturi normale si capacitate mare. Nu iti recomand restaurantul unde facem noi pentru ca e rustic si ai spus ca nu-ti place. Altfel-totul e minunat-ca doar acolo facem noi nunta, nu?
dya dya acestea sunt peste 45 de euroi fara bautura asta inseamna ca am depasit lejer 2 milioane pe cap de invitat in conditiile in care darul oscileaza intre 1jumate si 2 nu? deci o sa ies in pierdere cam 2000 de euro grosso modo.. nu prea imi vine sincer sincer.... uff ... nu stiu ce sa fac, de fapt astea sunt preturile stiu ca vreau imposibilul dar ... incerc si eu.. poate am inteles eu gresit tarifele voi stiti altceva? pupici ca sunteti rabdatoare cu mine
Eu fac in Monte Carlo, si cel putin la ultima discutie pe anul trecut (15 oct cand am avut cununia civila) ne-au spus ca meniul e in jur de 1 mil jumate cu bautura. Acum nu as putea sa-ti spun exact cat sa fie, dar cu siguranta nu depasesti 2 miloane cu tot cu bautura. SI vreau sa-ti spun ca portiile sunt ENORME!!!
Nunta noastra
plici plici spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Avem de ales intre Palatul Colosseum, Casa Oamenilor de Stiinta si H. Hilton....
La Palat Colosseum chiria e 1.200E si am gasit o firma de catering care imi face un meniu foarte bun la 30E... la COS meniu e 1500000... iar la Hilton tocmai am primit oferta de la ei... si surpriza au meniuri de la 35E la 77E tot sa alegi... si pot spune ca cel de 35E este chiar bun...
Acum trebuie sa ne decidem pt ca este o bataie pe rest... cel putin firma de catering avea rezervari din august2005 pt o nunta anu asta in octombrie
Nunta noastra
Poze
andreea, ai cumva electronic oferta de la hilton? cat de mare e sala lor, pt cate persoane?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
SI vreau sa-ti spun ca portiile sunt ENORME!!!
Aici sunt de acord !
Raza de soare
Raza de soare spune:
Fetelor, mireselor, eu ma pregatesc de plecare... mai am un pic, tb sa spal filtrul de cafea, sa merg intr-un loc si apoi plec.
Va pupacesc si vb maine !
Raza de soare
tigrutz spune:
Sabinuta, bine ai venit!
Nu mai stiu cine intreba de restaurantul hotelului Haiducul. Vorbesti cumva de cel din Drumul Taberei?
Daca da, as putea sa-ti spun eu cate ceva, fratele meu a facut nunta acolo. Sala este foarte mare, incap 200 de invitati (el atat a avut, dar cred ca incap si mai multi), sunt mese lungi de 14-16 oameni, din pacate chelnerii fura cam multicel, dar poate ai tu mai mult noroc. Se pot face foarte multe amenajari, fiind sala foarte mare sa nu mai zic ca locul de dans este foarte generos.
Din cate stiu eu, apartine armatei si banuiesc ca ar trebui sa ai pe cineva acolo. Retin si ca preturile erau foarte mici (ca doar erau pt Armata, nu? ).
Sorry daca amintirile mele nu sunt foarte clare, dar nunta lui a fost acum aproape 6 ani. Sper ca macar ti-ai facut o idee.
plici plici spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Nunta noastra
Poze
andreea, uite ce am gasit despre palat
http://www.colosseum.fr/ballroom/index.php
si daca te duci la album foto si la evenimente gasesti si un slide show despre decoratii si nunti acolo...pare f frumos
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by ciciepquote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by contactnicole
Voi stiti ceva biserici in zona Traian sau Foisor(mai aproape de restaurant)?
zona Foisor.....hm...ar fi ceva....de la stop (exact la intersectie), stanga pe linia tramvaiului...si este o biserica, pe partea stanga , chiar in statia tramvaiului parca...si chiar in dreptul stopului de pe partea respectiva....dar, nu stiu cum se cheama....ar mai fi....aproape de Foisor..pe Mosilor...undeva in spate...Sf. Silvestru....
...prin Traian...nu prea stiu.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eu stiu o bisericuta foarte frumoasa, cu gradinita in fata, chiar vis-a-vis de Hala Traian (actualul Mega Image). In dreptul statiei de tramvai de la 5, 14. Si, in plus, e la maxim 5 minute de mers pe jos de restaurantul tau.
Multumesc Krelia si ciciep. Sa aflu cat mai curand cum se cheama si poate mai aflu pareri de preturi, preoti la subiectul cu biserici(ca-l vazui de curand). Mai e una foarte frumoasa, alba si mare de la Unirii o statie mai sus pe Calarasi pe linia lui 14, un pic mai departisor, dar sa vad iarasi ce comisioane au.
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"