Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
black moon spune:
raza o seara excelenta in continuare si am sa iti spun maine dupa alergatura de rigoare ce am discutat si voi analiza si eu intrarea despre care ai spus caci si eu sunt tare cusurgie... desi nu prea am inteles ce ai vrut sa spui... o modifica ei negativ sau de ce nu o modifica pozitiv? hmmm, semantica asta, pana si moi s a incurcat... vb maine pup u!
katerina si mie mi ar placea monte carlo pentru ca locuiesc chiar langa Cismigiu dar totusi 2 mil mi se pare mult si dupa ce platesc si fotograf,cameraman,samd mi e frica..din nou insist sa nu raman aruncandu ma in lac.. da ma rog, noroc ca nu e f adanc :D ... am sa trag cu okiu la nunta ta totusi, ai grija,hihihi... daca vezi vreo barca plimbandu se insistent pe acolo sau un caine tot sarind in lac dupa betze aruncate de stapana nebuna alias moi sa stii ca esti sipionata!!! Glumesc
tigrutz eu am intrebat de haiducu si la acesta ma voi duce maine sa vad ce si cum... as avea ceva piloaie prin mapn sau mi dar sa vedem cat ma va iubi socru maine :D wish me luck!!!!
andreea fain hiltonul si doar 35 euro meniu? ma uimeste teribil.. .cer plus chirie sala?
SunSmile spune:
Buna seara,
Mai da ce de probleme cu forumu' azi! Moonik(pot sa-ti spun asa?) bafta la cautari! Sa fie cum va doriti voi!
Ralule cum fu la job?
Nicole biserica aia de care vorbesc fetele nu e cumva Sf. Mina? Ca io parca asa as zice...dar nu sunt foarte convinsa! Dar daca e asa, preotii sunt super ok!
Hai ca mai vorbim..pupici
nitzuc spune:
Oona, eu aveam impresia ca stii tu sigur ca e la Cluj.Eu peste tot unde am belit ocheanele nu era trecut, inclusiv la Expotransilvania unde se tine nu este trecut Targul de nunti.Acuma nu stiu ce sa zic, dar peste tot ii numai Bucuresti.Dc stii ceva let me know.Dc mergi la Buc poate imi spui si mie (si vezi si la Cluj) asta ca sa poti face o comparatie dc ar merita sa merg la anu pana la capitala sau nu.
Ps: dc te-ai uita si dupa o rochita aurie, din tafta creponata ai fi the best, asta ma intereseaza sa imi zica cineva ca da am vazut, exista!!!
Mersi mult anticipat.
ciciep spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Mai e una foarte frumoasa, alba si mare de la Unirii o statie mai sus pe Calarasi pe linia lui 14, un pic mai departisor, dar sa vad iarasi ce comisioane au.
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
Cea de care vorbesti este Sfantul Mina. DIn cate am auzit este vreo 5 milioane, dar nu garantez corectitudinea informariei . Am auzit insa lucruri bune despre ea.
niccostea spune:
Black Moon, la Monte Carlo am fost noi la sfarsitul lui decembrie si era meniul vreo 1.200.000 lei fara bauturi, pe terasa (aia rotunda, de pe malul lacului). Ce nu ne-a placut a fost ca ne obligau sa luam orchestra de la ei, si am fost la o aniversare acolo si cei din orchestra veneau intr-un mod complet lipsit de eleganta la oameni la mese si le cantau, asa ca am preferat sa nu mi se simta invitatii obligati sa dea bacsis cantaretilor... Plus ca eu nu vreau orchestra!
Nicole, daca tot te duci spre Unirii, poti incerca la Sf. Ilie (de la Unirii spre Casa poporului, pe stanga): biserica e superba, preotii sunt super, au si cor super (fosti studenti la teologie si/sau muzica) si au si o gradina mica, as ca nu mai tre' sa alergi la studio sau in vreun parc pt sedinta foto. Nu stiu sa-ti spun, insa, comisioane...
Ca tot veni vorba de restaurante, de Antilopa (prin Pantelimon) stie cineva ceva? (nu dati cu rosii, stiu ca e subiect separat...)
Optimistul e mai aproape de Adevar.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by andreea_trend
Of ca am uitat ce era mai important....
Cum inainte nu aveam nici un rest... acum avem 3...
Avem de ales intre Palatul Colosseum, Casa Oamenilor de Stiinta si H. Hilton....
La Palat Colosseum chiria e 1.200E si am gasit o firma de catering care imi face un meniu foarte bun la 30E... la COS meniu e 1500000... iar la Hilton tocmai am primit oferta de la ei... si surpriza au meniuri de la 35E la 77E tot sa alegi... si pot spune ca cel de 35E este chiar bun...
Acum trebuie sa ne decidem pt ca este o bataie pe rest... cel putin firma de catering avea rezervari din august2005 pt o nunta anu asta in octombrie
Nunta noastra
Poze
andreea, ai cumva electronic oferta de la hilton? cat de mare e sala lor, pt cate persoane?
Da am oferta... imi da adresa ta de mail pe PM si ti-o trimit daca vrei...
Au 2 sali una de 130 de pers pt care au o chirie de 800E si inca una de 200 de pers iar pt aici chiria e 1.100E... iar meniul romanesc cu tortul inclus e 46E fara bauturi... si mai au unul de 35E dar este bufet ...
Da-mi un Pm cu adresa ta si iti trimit toate detaliile
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Avem de ales intre Palatul Colosseum, Casa Oamenilor de Stiinta si H. Hilton....
La Palat Colosseum chiria e 1.200E si am gasit o firma de catering care imi face un meniu foarte bun la 30E... la COS meniu e 1500000... iar la Hilton tocmai am primit oferta de la ei... si surpriza au meniuri de la 35E la 77E tot sa alegi... si pot spune ca cel de 35E este chiar bun...
Acum trebuie sa ne decidem pt ca este o bataie pe rest... cel putin firma de catering avea rezervari din august2005 pt o nunta anu asta in octombrie
Nunta noastra
Poze
andreea, uite ce am gasit despre palat
http://www.colosseum.fr/ballroom/index.php
si daca te duci la album foto si la evenimente gasesti si un slide show despre decoratii si nunti acolo...pare f frumos
Da stiam pozele... dar parca acum chiar nu mai vreau in alta parte ... am aflat chiria e 1.200E... si iti poti aduce si firma ta de catering nu iti impun ei una...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by andreea_trendquote:
Nunta noastra
Poze
andreea, ai cumva electronic oferta de la hilton? cat de mare e sala lor, pt cate persoane?
Da am oferta... imi da adresa ta de mail pe PM si ti-o trimit daca vrei...
Au 2 sali una de 130 de pers pt care au o chirie de 800E si inca una de 200 de pers iar pt aici chiria e 1.100E... iar meniul romanesc cu tortul inclus e 46E fara bauturi... si mai au unul de 35E dar este bufet ...
Da-mi un Pm cu adresa ta si iti trimit toate detaliile
Nunta noastra
Poze
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
seara buna. acu am reusit sa intru si eu. am fost prin mall sa incerc sa cumpar un cadou, da nu am avut nici ce si nic nu erau pe buzunarul meu.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, dau un search pe yahuuuuuuuuuuuuuuuuu... la cununia civila si ce sa vezi ? ralnied a noastra-i cap de lista la poze...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Bey!!! Lipseste si omul o zi de pe aici (din motive obiective, nu dati cu pietre!!1) si cand intru si eu, obosita de nu ma vad, la 11 noaptea, ce-mi observa ochisorii???
Raza zice de mine in absenta... Mai nasol e ca nu m-am prins care era treaba??? Eu cu ce eram vinovata, Razuco???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!