Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ooana
[

...merci merg pe mana ta!

Asta inseamna ca nu vii la Sofi, ci direct la Marriott ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

[navy][font=Comic Sans MS]...pai daca asa imi recomanzi...la Marriott vin....nu pot sa fac doua drumuri de Bucuresti ca ma costa...de nu merita...mai bine imi iau tot ce am nevoie din Cluj...asa ca trebuie sa aleg un singur targ!

De asta intrebam eu ce sa aleg?!?

...si nici sa stau o saptamana in Bucuresti nu-mi prea vine...ca trebuie sa-mi iau concediu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

raza de soare 25 fara bautura si 32 cu e super ok asta mi as dori si eu sa gasesc mai jos nici ca speram nici in visele mele erotice! in acest caz o sa dau o fugutza maine la ei si sa vorbesc neaparat multumesc mult mult pt informatii si pupicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

treceti-ma si pe mine pe lista...
3 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Sabina V

treceti-ma si pe mine pe lista...
3 iunie

Bine ai venit Sabina!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by contactnicole

Voi stiti ceva biserici in zona Traian sau Foisor(mai aproape de restaurant)?

zona Foisor.....hm...ar fi ceva....de la stop (exact la intersectie), stanga pe linia tramvaiului...si este o biserica, pe partea stanga , chiar in statia tramvaiului parca...si chiar in dreptul stopului de pe partea respectiva....dar, nu stiu cum se cheama....ar mai fi....aproape de Foisor..pe Mosilor...undeva in spate...Sf. Silvestru....
...prin Traian...nu prea stiu.....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ooana
.pai daca asa imi recomanzi...la Marriott vin....n

La Marriott vin f multe firme, la Sofi nu vin toate... oricum, cel de la M mai cunoscut, i se face reclama la stiri ( in general la sf primei zile de prezentare ) ;eu n-am pierdut nici o editie... totusi, parca anul trecut au fost cam aceleasi lucruri...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by contactnicole

Voi stiti ceva biserici in zona Traian sau Foisor(mai aproape de restaurant)?

zona Foisor.....hm...ar fi ceva....de la stop (exact la intersectie), stanga pe linia tramvaiului...si este o biserica, pe partea stanga , chiar in statia tramvaiului parca...si chiar in dreptul stopului de pe partea respectiva....dar, nu stiu cum se cheama....ar mai fi....aproape de Foisor..pe Mosilor...undeva in spate...Sf. Silvestru....
...prin Traian...nu prea stiu.....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Eu stiu o bisericuta foarte frumoasa, cu gradinita in fata, chiar vis-a-vis de Hala Traian (actualul Mega Image). In dreptul statiei de tramvai de la 5, 14. Si, in plus, e la maxim 5 minute de mers pe jos de restaurantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Ia, fetele, clatiti-va ochii: http://www.tiffanydesigns.com/dynamiccollection.asp?ColID=74

Raza de soare

super site-ul RAZUCA! mi-e mi-a placut foarte mult prima rochita, aia asa in nuanta de roz! asa mi-as dori eu sa arate rochita mea de mireasa, dar sa fie alba normal!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mai fetelor... ce s-a intamplat pe aici.... razboi... ai...
Am revenit si eu... zilelea astea sunt cam ocupata... teste si alte chestii de astea urate...
In schim mi-am facut si eu putin timp pt restaurat... si acum sa va povestesc....
Am umblat pe la cateva agentii... nu dam nume... in speranta ca oi gasii si eu un restaurant... si desi eu le ceream un rest mai ieftin la fata locului erau de acor cu mine... si imi dadeau rest gen... Marriot, Hilton si alte din astea cu meniuri de pana la 50E.... dar cand ajungeam acasa si ma uitam pe deviz ... calculele mele ajungeau pe la 80E meniu
Asa ca u pus fata mana pe telifon si a sunat la diverse rest... si surpriza... aceleasi meniuri erau cu aproape 50% mai ieftine...
Si asa am ajuns eu la o concluzie.... respectivele agentii... renumite... aveau preturile la servii foarte mici... insa iti bagau la meniu dublu....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by black moon

raza de soare 25 fara bautura si 32 cu e super ok asta mi as dori si eu sa gasesc mai jos nici ca speram nici in visele mele erotice! in acest caz o sa dau o fugutza maine la ei si sa vorbesc neaparat multumesc mult mult pt informatii si pupicei...

Noi am preferat sa avem bautura noastra ( dc vrei, citeste la Bautura la nunta si vezi ce-am scris acolo ), pt ca e si mai ieftin si in plus, nici nu stii ce fel de bautura ofera ei... bun, ai vin la discretie, dar nu stii exact, ce tip de vin, de cand, etc ? asa ca ne-am luat bauturica noastra...
Te rog mult sa-mi spui dupa ce discuti cu ei, ce ti-au zis ! Si indiferent ca vb cu Oana, bucatareasa-sefa sau cu sefu' mare, aminteste-le in treacat ca stii preturile meniurilor de la " o cunostinta de-a TA ( nu de-a lor ), care face nunta la ei "... si te rog, nu spune data nuntii mele sau numele... si intreaba si cand poti sa-l vezi aranjat pt nunta...
Apropos, personal nu ma omor dupa intrare... poti intreba si dc modifica intrarea ?
Multumesc si eu, pt spionaj ! Noi vom merge sambata pe acolo, k tb sa mergem la biserica si cum e langa, sarim si-n restaurant.
Mult noroc !

Raza de soare

Mergi la inceput