Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ooana

Mai intai ar trebui sa ma luminati si pe mine la care dintre targuri ar fi mai bine sa vin...

Cel mai cel e la Marriott, zice fata, care n-a ratat nici o expo ! Apoi... Sofitelul...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

...merci merg pe mana ta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

krelia salonul albastru nu se poate din pacate...

raza mi se pare dragutz restaurantul multumesc mult pt ajutor! poti sa divulgi niste sume din interior pls pls daca vrei pe pm?

tigrutz felicitari pt verighete si abia astept si eu poznele caci pana acum nu ne am hotarat.. noua ne ar fi placut cu cate un delfinas discret inscriptionat dar ma rog nu am vazut ceva asemanator.. poate explic cuiva si reusim sa obtinem...

bebi o sa avem in aceeasi zi nunta dea domnu sa fie frumos si sa nu avem probleme de ploi ca vara aceasta sau calduri de peste 40 grade ca atunci vai de miresici cele mai infofolit din toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Am "inviat" si eu. Am avut niste dureri groaznice de burta care s-au transmis in picior si nu pot sa merg.
Bun venit black moon.
Fetelor, am reusit sa pun si eu invitatia la poze. Sa imi spuneti ce parere aveti. Oricum e prea tarziu sa mai schimbam ceva, ca mare parte le-am dat. V-am spus ca am cautat sa facem ceva simplu.

POZE

Super!!! In Corel ziceai ca sunt facute? Poate incerc si eu....asa ma car de curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Fetelor,
Fac strigarea inca odata, poate nu mai raman cu semnul intrebarii in lista. Pe 8 iulie la Restaurant Etiquette-crama.
Greu va mai urmareste omul, ba-s aici ba nu-s aici. Citeam la pagina 3, subiectu mai crestea cu o pagina la fiecare ora . Fiindca-s la servici, va citesc mai pe furis, nici vorba sa mai si apuc sa scriu.
Voi stiti ceva biserici in zona Traian sau Foisor(mai aproape de restaurant)?
Si fiindca vrem in aceeasi zi si cununia civila, stiti cu cat timp inainte(real nu oficial) trebuie vorbit la primarie (sector 2)?

Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by black moon

quote:
Originally posted by dyadya
Crangasi(unde face Raza)-

acestea sunt peste 45 de euroi fara bautura asta inseamna ca am depasit lejer 2 milioane pe cap de invitat in conditiile in care darul oscileaza intre 1jumate si 2 nu?

Eee, aici nu-s de acord ! Ca si noi am cautat sa fie frumos si ieftinut... asa ca meniul nostru e 25 euroi, la care adaugam bauturica noastra... meniul cu bautura lor era 32 parca... oricum, per total, cred ca ajungem la 45 ( incluzand tot-tot ! )... si darul, eu stiu ca se da min 100 euroi... acu', fiecare dupa posibilitati, dar dc nu poti, stai acasa, nu ?

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
[

[navy][font=Comic Sans MS]...merci merg pe mana ta!

Asta inseamna ca nu vii la Sofi, ci direct la Marriott ?

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by black moon

raza mi se pare dragutz restaurantul multumesc mult pt ajutor! poti sa divulgi niste sume din interior pls pls daca vrei pe pm?

Cu placere ! si inainte de a citi mesajul acesta, deja iti raspunsei, fatalica...

Raza de soare

Mergi la inceput

Of, cum merge forumul... se lucreaza la el, banuiesc...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Au iesit fain, felicitari! Dar nu-mi dau seama, funditele alea de pe margine sunt facute si ele de voi sau "apartin" cartonului ? Da si tu mai multe esplicatii, ca m-ai facut curioasa!

quote:
Originally posted by a.cicel

Am "inviat" si eu. Am avut niste dureri groaznice de burta care s-au transmis in picior si nu pot sa merg.
Bun venit black moon.
Fetelor, am reusit sa pun si eu invitatia la poze. Sa imi spuneti ce parere aveti. Oricum e prea tarziu sa mai schimbam ceva, ca mare parte le-am dat. V-am spus ca am cautat sa facem ceva simplu.

POZE

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Ia, fetele, clatiti-va ochii: http://www.tiffanydesigns.com/dynamiccollection.asp?ColID=74

Raza de soare

Mergi la inceput