fimoza

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Ups, am uitat sa scriu.

blackpanterro ce bine ar fi fost sa nu ma sfatuiasca nici pe mine vreun pediatru sa decalotez. Nu ca i-as fi ascultat, dar o clipa de neatentie si toti se apuca sa decaloteze, asa putin. Si nu doar pediatrii, pana si o ortopeda a simtit nevoia sa umble. Acum insa, ca e infectie, trebuie sa fac cum e mai bine pt puiul meu.

Vreau sa mai adaug ca m-am documentat, am citit, am vazut imagini cu fimoza vs normal, am aflat care e simptomatologia si am ajuns la concluzia ca nu e vorba de fimoza in cazul nostru.

ema ma doare sufletul cand citesc prin ce treceti. sper sa nu mai dureze mult si sa gasiti o cale de a rezolva problema fara suferinta.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Ema, incearca cu rivanol! La baiatul meu, asta a functionat. I-am pus timp de o saptamana de 5 ori pe zi. Primele zile i-am pus rivanol de la frigider (udam o compresa sterila, ii inveleam putzulica cu ea si i-o ridicam in sus). In doua zile a fost ok dar am continuat toata saptamana la indicatia doctoritei care i-a scos puroiul.
Bafta sa scapati cat mai repede de problema!
Mai bine vi-l decalota complet din prima si nu mai pateai asa la fiecare desprindere a pielitei.

P.S. Un foarte bun cicatrizant este ceaiul de pelin. Mie mi-a fost recomandat dupa epiziotomoie si vreau sa spun ca am fost mai mult decat multumita de efectul foarte rapid de cicatrizare. Nu stiu insa cat de indicat este pentru zona atat de sensibila a baietelului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ema, cum zice si Mirela, rivanolul de la frigider ii face foarte bine. Si eu ii puneam pe o compresa sterila si i-o schimbam din 4 in 4 ore si chestia asta il calma si cred ca nici nu-l mai ustura asa tare cand facea pipi.

Pupici si sa auzim de bine!

Mama lui Razvan

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">poze Razvan

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara....eu am sa ajung de legenda pe aici...sa-mi dati diploma de....cea mai proasta mama de pe DC.Baiatul iar are febra 40.Undeva gresesc eu...ori is nebuna,ori is nebuna.Deci...nu a plins la pipi de cind s-a desprins iar....ci...azi dimineata...dupa doua zile.nuam pus acolo nimic...decit imediat cum s-a desprins calendula de le weleda...gama pe care o folosesc in ceea ce privesc produsele ptr. baita de cind s-a nascut...iar pe urma numai unguentul cu antibiotic.am spalat cu apa dupa fiecare pipi,n-am pus mana,chilotei fierti...nu mai stiu ce n-am facut.Nu in cadita...numai dus...nu e nimic rosu,nu e umflat...dar dimineata a spus ca vrea la olita..l-am pus si-a sarit ca ars.iar a facut in dus sub jet.Altfel...nu se poate la noi.olita dupa fiecare folosire spalata cu clor,de unde naiba iar am impuscat-o.poate n-o fi tot acolo infectia...dar de ce a sarit de pe olita.Si acu seara febra.I-am dat de febra...a scazut...maine iar la medic.Poate are pe altundeva vreo infectie...in asta seara a inceput sa si tuseasca...habar n-am ce sa fie...m-a dumiresc maine.
Fetelor...eu nu stau in Ro,rivanol n-am gasit aici.
Si mai aveam de raspuns...scuze dar am uitat nick-ul...eu as fi vrut fff tare sa-l opereze de cind a facut puroi acolo...dar nu m-a bagat nimeni in seama.Aici nu se opereaza decit cazurile fff grave cica.Asta seara m-a intrebam si eu...oare cit de grav tre sa fie...sa poata fi de ei grav?????????????mai grav de atit...oare ce ar putea sa mai fie(in cazul problemelor cu putica...bineinteles)!
mulumesc ptr. raspunsuri...si pentru pareri...conteaza foarte mult ptr. mine si nu sunt afirmatii gratuite.
Cu respect,Dana

Mergi la inceput

Buna Danuta,

Offf, imi pare tare rau de tot ce vi se intampla. Sa ne spui ce ati facut la doctor. Pupici multi.

Mama lui Razvan

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank"> Poze Razvan

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna,eu la raport!!!!
Cica nu avem decit o viroza...asta noapte am facut de straja..nu am reusit nicicum sa-i dam febra jos.De impielitata cei...si acum are 39.6!Cucul...zice medicul e sehr gut!pipi...dimineata a facut la olita...n-a mai sarit in sus...doamne stie ce-o mai fi.Eu sunt rabdatoare si suport cu stoicism toate astea...desi aseara o bagasem pe mineca...copilul spunea catelus cu parul cret cu ochii inchisi...o coloare grena vinata...minutele albe...al intrebam ceva imi raspundea aiurea...mai zicea vreo poezie cu versuri amestecate de la alta...al zgiltaiam,casca cite un ochi si adormea brusc...foarte dragut...normal ca n-am pus geana pe geana.Mai vedem ce-o mai fi...la noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Ema, iti doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

Danuta, sper sa aveti o noapte linistita si sa fie numai o viroza, cum a zis medicul.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ema buna,
Alterneaza medicamentele pt ferba o data la 4 - 6 ore si incearca sa ti febra sub control.
Se opereaza cazurile in care nu functioneaza ceva, adica copilul nu mai poate urnia deloc, este un caz de operatie... la tine nu e cazul de asa ceva din ce zic medici.

Multe lichide, sa isi foloseasca mult rinichi sa se curete si sa urinize des, asta ajuta, incearca suc de struguri si de cranberry=s meri#351;or (Vaccinium vitisidaea); r#259;chitele (Vaccinium oxycoccus).. un pahar din fiecare pe zi.

multa sanatate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele am si eu o intrebare:la baietelul meu cel mic de 11 luni nu am vazut niciodata cum face pipi in jet,de fapt nu i-am vazut putica in erectie decat de vreo 3-4 ori.canalul uretral mi se pare ca este lipit in varf(nu se vede gaurica) fatza de cum era la baietelul meu cel mare.ce credeti e vb de fimoza?pediatrul din Ro si cel de aici m-au sfatuit sa-l decalotez putin cate putin dar pana acum n-am facut-o.de facut pipi face cu siguranta,fara sa planga caci scutecele sunt pline.

Mergi la inceput