Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Astazi am ajuns la circa - in consecinta raportam - 5.7 kg si 60 cm la 3 luni !!! Eu sunt multumita, in conditiile in care acum doua saptamani avea 5 kg.
In rest - mai nimik nou - azi am fost cumintele foc ! A dormit pufoasa foarte bine ... sa nu fie de deochi !

Noi continuam alaptarea 100% pana la vreo 5 luni, ca laptic avem din belsug ... ne mai gandim atunci, ca deocamdata e foarte comod asa pentru mami !

Pupici,

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Raport dupa 3 zile de dus la gradi:nu mai dormim,nu mai suferim ,nici camera nostra,nici nimic ce are legatura cu somnul,nu mai vrem sa facem ,desi eram mari amatori de balaceala,plangem cat ne tin puterile din orice.In schimb, am inceput sa mancam cat 3 voinici,ceea ce e singurul lucru bun care s-a intamplat.Iar la gradi ne dam in spectacol rau,ne certam cu doamna educatoare,ne revoltam pentru orice fleac si nu vrem sa dormim sub nici o forma.Complicat moment,dar trecem noi si peste asta.Faza este ca acum realizez cat de atasat/dependent e de mine.Asa ce ma doare sufletul dimineata cand plec si-l vad cum isi "rupe" gatul dupa mine si taica-su,iar cand vin sa-l iau, alearga disperat in bratele mele.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Da Adameasca e la 5 km de orasul Buzau.Intreb pentru ca am acolo rude si am stat mult timp pe acolo si poate intalneam si eu pe aici pe cineva cunoscut.Multumesc fff mult.M-am gandit ca poate dau si eu de cineva cunoscut pe aici.Ma scutazi.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru numerele de tel.
Noi suntem cam bolnavioare. Temperatura 38,5, muci la greu si tuse.Medicul a spus ca este viroza si ne-a dat tratament. Azi dimineata eram mai bine, fara febra.
In rest suntem bine.
Va pup pe toate.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Camelia, freediaro e ID-ul meu... Ce face iubita mica? Ne intalnim si noi saptamana viitoare?

Ileana, lasa ca e bine sa stie Camelia la ce se asteapta. Sa spun si eu? Incapatanata ca a mea mai rar, de cateva zile ne tot certam, i-am zis ca-i fac bagajele daca nu accepta ca eu decid in casa. Of... dar cand o veni pubertatea, ce ma fac?

Oana, astea sunt semne de adaptare la Robi, o sa se obisnuiasca. Numai sa te tii tare pe pozitii, e mare lucru sa-si petreaca timpul printre copii, sa stie sa interactioneze cu ei.

Mironna, sanatate multa Andradei!

Dana, te cred ca n-ai prea mult timp la dispozitie, dar vrem sa vedem si noi poze si sa ne spui cateva vorbe despre mandrutele tale!

Va pup pe toate!

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alma, sigur ca ne vedem ... oricand vrei doar da-ne un semn si ne organizam! Dariuca mea e bine, n-am de ce sa ma plang ! Are si ea momentele ei de nemultumire din diverse motive dar e ok.
Dana, ce mai face Roxanelu'? N-am mai ajuns in Crang sa ne vedem, de fapt orele noastre nu prea se potrivesc ... poate ma reglez si eu dupa programul vostru.
Pupici la fetite cu codite si la baietei !

Am pus poze noi!
Va

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
Noi acum suntem bine, mai tusim putin...o sa treaca.
Va pupam.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Ce faceti,fetelor?Va plimbati?Pe vremea asta,cred si eu...
Eu stau in casa,inhalez praf,ma delectez cu vibratia armonioasa a peretilor.Pacat de primavara asta ca nu reusesc sa ma bucur de ea.
Robi,copil cuminte,azi... ca maine nu se stie.Tocmai a adormit,in mare galagie,dar oboseala l-a rapus.
Pupici imprafosati!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oana, v-ati apucat de renovari?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Ileano,da.Ce zici,ca tot intrebi,ne gazduiesti la tine o vreme?
Ia zi-mi,ce-ti face bebeul,i-ai vazut puta?
Pup burtica!

poze noi

Mergi la inceput