Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Mironna spune:
Buna fetelor!
Foarte frumusele bebelusele noastre Dariuca si Roxana. Camelia multumim de poze.
Ar fi bine sa facem schimb de telefoane, de Paste s-ar putea sa vin iar in Buzau.
Georox, felicitari pentru fetita.
Va pup pe toate.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
mamica oana spune:
Salutare!
Camelia, suntem bine,ne pregatim sa mergem la cresa de luni.Aici 3 poze recente de baiat rasfatat.
In rest ,pupici la toti copilasii frumosi si cuminti,iar la burtici,sarcina usoara!
Cam expeditiva,recunosc,dar sunt aglomerata ca de obicei.Cat de intalnire,nici nu poate fi vorba,desi mi-ar placea rau.
poze noi
alma spune:
Buna! Am vazut pozici de la plimbare, frumoase fete, cred ca sunteti foarte mandre de comorile voastre. Mi-ar placea sa ne intalnim, poate chiar in weekendul asta, daca stabiliti ceva.
Pentru saptamana viitoare am programat o iesire la munte cu mamici si tatici din clubul celor singuri, sper sa ne simtim bine.
Oana, Camelia, Ileana, cand aveti timp, apelati-ma voi pe YM, eu nu stiu cand sa deranjez.
Sarcina usoara la fete, sanatate multa bebicilor si pupici mamicilor!
http://community.webshots.com/user/freediaro
mamica oana spune:
PRIMA ZI DE "GRADI"
Ne-am integrat foarte repede,in 2 secunde de cand am ajuns fugise deja in clasa,intr-o casuta de plastic si cu o jucarie in mana,intr-un chicotit de zile mari,iar in secunda 3 se cu un baietel pe o mingiuca.Nu a plans deloc dupa mine,a mancat la pranz toata ciorbita si felul 2,s-a jucat frumos(in limita normala) cu toti copiii,a participat la activitatile educative,a inventariat toate dulapurile si toate sertarele,adica s-a comportat exemplar...Deja e mica vedeta de acolo si toate doamnele il iubesc,mai ales ca vreo 3 dintre ele sunt cunostinte bune de familie.
Cam atat in episodul asta.Revenim cu vesti.
Pupici!
poze noi
camelia_daniela spune:
Oana, bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi ca incepusem sa ne facem griji! Foarte dragutz flacau ai ... si ne-am mai intalnit cu un tanar tare chipes sambata in Crang ... Luca dragutzul
Ne-am intersectat astazi si cu Roxanelele la portile Crangului, insa ele se duceau acasa sa pape ...
Despre noi nu prea avem noutati - am facut trei lunute - molfaim la manute la greu si suntem pline de balute (la propriu ! adica si eu impreuna cu toate tricourile!) In rest, mai dam cate o reprezentatie de urlaturi si ne place, mai nou, sa ne plimbe mami in brate prin Crang si pe unde ne mai plimbam ! ... aaaaa, si in acelasi timp impinge si carutul !
Alma, care e ID-ul tau, freediario ?
Cam atat ... PUPICI!
Camelia & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Ana-Maria21 spune:
Buna fetelor din Buzau.As vrea sa va intre si eu daca sunt aici si fete de pe langa Buzau sau sunteti toate din oras?De pe langa Buzau adica daca e cineva din Vadu-Pasii?Va pup.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
mamica oana spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Despre noi nu prea avem noutati - am facut trei lunute - molfaim la manute la greu si suntem pline de balute (la propriu ! adica si eu impreuna cu toate tricourile!) In rest, mai dam cate o reprezentatie de urlaturi si ne place, mai nou, sa ne plimbe mami in brate prin Crang si pe unde ne mai plimbam ! ... aaaaa, si in acelasi timp impinge si carutul !
Vaaaaai,ce dragut,Camelia!Campioni si noi la urlaturi,da' campioni absoluti!In plus,noi ne tavalim si pe jos,ne dam cu capul de pereti si mobila,aruncam cu masini prin aer(pericol mare),dam cu ciocanul de snitele in geamurile de la vitrina ,si lista ramane deschisa...caci la asa temperament,gasim multe motive sa protestam violent.Iar cand iesim cu mami la plimbare,sarim din carut si vrem in brate in timp ce biata mami,Fefeleaga pe numele ei,mai cara si vreo 3 sacose +poseta+impinge la carut mare si greu.Iar daca mami e neinspirata si ia tricicleta,taram picioarele pe jos,ne ridicam in picioare pe scaunel,blocam circulatia eventual(chiar s-a intamplat),vrem iar in brate,o murdarim mereu pe mami pe pantaloni de la pantofii prafuiti...Sa-ti mai spun si cate greble si lopeti am primit in cap pe neanuntate?Si-o mai lovim pe mami si cu un maner de la hipopotam,ca mami e mare si poate sa "primeasca" mult
Ti-as mai spune,dar mai las si pentru alta data ca sa nu te ingrozesti prea tare
poze noi
camelia_daniela spune:
Draga Oana ... iti multumim pentru "fresca pitoreasca" prezentata mai sus !! Suna incurajator
Nu pot sa inteleg decat ca trebuie sa ma bucur de aceasta perioada!
Astazi am vrut sa mergem la circa dar ce crezi ca s-a putut... NO WAY ! Cand am vrut s-o imbrac nu stiu ce i s-a parut dumneaei si a inceput un scandal cu plansete care au durat nu mai putin de o ora ! Dupa care ne-a trecut si am iesit afara pe la 13:00 si, dupa ce am urlat pana in fata blocului am adormit pana la ora 16:30 ... IN SFARSIT!
Pupici,
Camelia & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Buna fetelor din Buzau.As vrea sa va intre si eu daca sunt aici si fete de pe langa Buzau sau sunteti toate din oras?De pe langa Buzau adica daca e cineva din Vadu-Pasii?Va pup.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
Ana, nu cred ca e nici una din noi din Vadu-Pasi, dar e suficient de aproape de orash, cativa km, vreo 5 parca. De ce intrebi?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
adameasca spune:
Oana, te trag de urechi, sa stii. De ce o "incurajezi" asa pe Camelia? Las-o sa mai descopere si singura din minunatiile fiecarei varste.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal