Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 15
adina0 spune:
Va urmaresc de ceva timp si acum am intrat sa va salut!
Hai Buzau, Buzau, ca daca mai ploua mult ne trezim cu el in oras! Sunt disperata de ploaie si ma dor toate oasele si taieturile proprietate personala!
Pe curand!
Mironna spune:
Buna fetelor!
Bine ai venit printre noi Adina, da-ne si noua cateva date despre tine.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
Mica-mica spune:
Buna fetelor !
Bine ai venit Adina !
Ce mai faceti ?
Georox , cum e cu greturile ?
Rapoartele de la gradi sunt super . Ar trebui sa le postez si eu pe ale mele cu primele zile de condus in Bucuresti , fiecare cu ce are
Weekend placut!
mamica oana spune:
Hai salut!
Tot in santier si praf.
Robi merge iar la gradi,dar de data asta si dormim acolo,papam cate 2 portii de ciorbita si felul 2 la o masa(oare trebuie sa platesc dublu in cazul asta?),nu mai urlam dupa mami,de fapt o ignoram chiar...ce credea ea!Ne ies 2 dintisori si o maseluta(bucurie mare!)si ,contrar asteptarilor,suntem cumintei foc.
In mare,cam asta e cu noi.Net-ul merge cand vrea el.Am taiat cablul,si conexiunea se face dupa cum bate vantul,sau dupa cum ma impiedic eu de el(de cablu,ca de net ,mai rarut).Oricum,azi cand mi-am deschis pc-ul,18 mail-uri necitite.O draguta de pe aici are activitate intensa.,Camelia!
Hai sa auzim de bine si pupici la toata lumea!
poze noi
mamica oana spune:
quote:
Originally posted by Mica-mica
Ar trebui sa le postez si eu pe ale mele cu primele zile de condus in Bucuresti , fiecare cu ce are
Mica,eu zic sa-i dai drumul la povestit si apoi povestesc si eu din ale condusului,in Buzau,ce-i drept.Carnet de 1 luna juma'.
poze noi
Mica-mica spune:
Pai Oana , si eu cam la fel, de 2 luni de fapt , ma gandeam ca sunt la inceput in soferie asa cum e micutul tau la gradi .
Ar suna cam asa....astazi am condus iar singura...n-am mai plecat cu frana de mana trasa .....dar pe traseu ma trezesc ca vorbesc singura sa ma incurajez (chiar daca acum am si radio )...am timp sa ma uit si cu ce viteza merg.....si nu-mi mai moare motorul cand plec prima de la stop...emotiile nu mai sunt atat de mari ca la inceput (conduc cam de 2 saptamani mai intens) ..gropile..nu le mai iau chiar pe toate, mai las si la altii,.... cand e sa ies din pasaj "mare bucurie " cu plecarea din rampa ...iar proba de foc a zilei, dimineata la servici, parcarea pe trotuar sau pe unde gasesc loc si se poate ..in zona sunt numai semne cu interzis....(la scoala n-am invatat asa ceva iar instructorul cerea numai paralel cu trotuarul )....o parchez, ma dau jos, sa vad daca e ok...mi se pare mie ca mai merge, urc inapoi si mai fac 15 min. cateva manevre si constat ca am mai apropiat-o cu vreo 5 cm ...seara cand ajung acasa si o parchez a mai trecut o zii de soferie .
Pupici cu lipici!
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR SI FLORICEILOR!!!
PASTE FERICIT CELOR CARE IL SARBATORESC AZI! FIE CA ACEASTA SARBATOARE SA VA ADUCA LUMINA IN SUFLET SI NUMAI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
Fetelor am de facut un anunt ffff important ... vineri, dupa baitza, cand o masam pe Daria ... ce sa vezi ... s-a intors de pe burtica pe spate !!! Am intors-o iar sa termin masajul, ea hop pe spate - s-a intors in total de 3 ori!!! Bravo, iubita lu mami !!! M-am totpit, ce sa mai !
Adina, bine ai venit in randurile forumistelor!
Pupici la mamici si puiuti!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
camelia_daniela spune:
Doamne, ce-am mai muncit la mesajul asta!
Fetelor eu am facut deja o regula din de dimineata, si vad ca pe domnisoara mea nu o deranjeaza!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
adameasca spune:
Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73746" target="_blank">AICI
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal