mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
canda_h spune:
daniela eu ziceam de saltea de la massimo ... pe noi ne-a costat 1.200.000 si mi se pare rezonabil.
Giova bine ai venit acasa! Sa va traiasca bebe Marco ... e tare dragalas! Refacere rapida! De-abia astept sa imi povestesti cum e la Bega, din ce ai scris imi dau sema ca e cam horror pe acolo... ma ia cu frica!
Irinel sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Eu tocmai am venit de la epilat si de-abia stau pe scaun, ca tare ma ustura ... dar sunt cheala! Acuma poate sa vina bebe!
va pupacesc,
Angi
37+
alina.mattei spune:
Giova bine ai venit acasa ! Sa va traisca bebelul !
Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
Bee spune:
Giova bine ai venit acasa cu Marco! MA bucur ca are cine sa te ajute. Cred ca mama ta mai mult de tine tb sa aiba grija sa ai tu fortze pentru Marco!
Marchplayer, eu am saltea cu fibra de cocos. Super buna e! Foarte tare, fata de ce am mai vazut eu din burete sau iarba. Cat despre piercing, cu siguranta mai e valabil. Tb sa avem si timpo sa cautam unde sa-l facem! CA momentan cautam restaurant pt evenimente si nici pt asta nu prea e timp! Le-om face noi pe toate.
.
Denisa, chiar voiam sa te intreb daca tu muncesti pana nasti! DAr vad ca ai de gand sa stai si acasa, macar putin, daca te lasa Emma.
Bee si Ana Teodora
asteryaro spune:
Irinel, sa va traiasca fetita si sa fiti sanatosi!
Giova, bine ai revenit acasa! Asteptam povestea...
Irina, Denisa, Monica, Bee, Janina, Nicol, Dana, Daniela, si restul fetelor (precis am sarit pe cineva)
.
Peste 30 de minute plecam la dr., abia astept (zic si io, cine stie ce sapuneala
imi mai trage doctorita). Va povestesc deseara sau maine.
Pupici la mamici cu bebei si la burtici!P.S. Mi-a zis o tanti sambata ca cica mi-a coborat burta... nu-mi dau seama.
Cristina
36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100
pisoi3 spune:
Hello fetele,
Angoasele mele avura drept rezultat o diaree care ma rupe! Asa o tin de cateva zile da' acu' chiar e culmea! Partea pozitiva: macar scap de clisma!![]()
Moni
, curajoasa ai fost, pai eu plangeam mai abitir ca maica-mea de inundam spitalul, te admir, sincer, ti-am mai zis, eu ma panicam rau de tot!
Felicitari pentru buricutul Dienutei.
Cata
, felicitari si tie pentru buricut, superbe poze! Frumoasa fetita ai!
Denisa
, imi pare bine ca te-ai distrat la nunta, merci frumos de incurajari, da' acum am dat in diaree de emotie, se pare ca nu mai retin nimic in stomac, asa ca poate recuperez greutatea mea de dinainte pana nasc...
Simptome nu mai am, contractii neregulate din cand in cand, dar cine le da atentie?
Bee
, nu ma grabesc sa nasc, cred ca bebe vrea sa se nasca dinozaur...
Alina
, bravo pentru dop, eu inca nimic, ma invart pe aici si iar merge netul aiurea rau de tot, abia pot sa ma conectez, ma mai enerveaza si asta! Si George al meu e stresat la maxim, daca il sun, intreaba: nasti? Apoi ii piere vocea!
Ca sa nu mai zic ca si stomacul lui e praf. Asta din solidaritate, probabil.![]()
Gio
, bine ai revenit, lasa in urma amintirile de la spital, si eu ma gandesc cu groaza ce oi vedea acolo, cred ca bat oricum cateva asistente sa imi vars oful. Ai dreptate, asta e Romania, mama lor de corupti si hoti nenorociti! Bine ca ai venit acasa, asteptam sa iti revii si sa ne povestesti ce face Marcolino. Hai ca acum esti in siguranta acasa, o sa fie bine, ai sa vezi!
Astery
, tin pumnii la dr., sa nu te certe prea tare.
Restul fetelor
Iar m-a luat stomacul, scuzati...

Anda si bebe Mark 40+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
irinadum spune:
Gata ne_am intors de la plimbare . Bibicu doarme si sper sa mai doarma vreo 2 ore ca sa pot sa il iau la cumapraturi ca nu am de ales.
Vad ca nu a mai nascut nimeni.
Astery bafta la doctor si dc spui ca nu iti dai seama ca a coborat burta uita-te la mine ca nici nu mi_am dat seama cand a iesit copilul

da apoi ca a coborat burta. Poate doctorita ta e mai blanda azi si nu mai urla ca nebuna.
Alina cred ca atunci cand ai sa suni si ai sa spui ca s_a rupt apa nici nu o sa te mai creada saracul Gabi . Mai bine il suni si ii zici " am nascut" sa vezi atunci soc
.
Giova bine ai venit acasa si nu face si tu ca mine. Cand doarme bebe dormi si tu ca doar asa te refaci repede. E foarte important sa te odihnesti si tu mai ales ca alaptezi.
Daniela eu am luat o saltea la un pret mic si nu ca era ieftina ci ca mi s_a parut ok si nu stiu din ce fibra de cocos sau ce paie are prin ea . Vezi si tu sa iti convina tie la pipait.
Angi vad ca tu nu te plangi de nimic sa inteleg ca esti ok ? Ca nasti de curand ?
Anda vezi ca diareea e semn de nastere deci ...... in seara asta poate te intalnesti cu mama lor de asistente si de docotri si iese dinozaurul.
Irina
anasebe spune:
FELICITARI IRINEL! Sa va aduca fetita numai bucurii si impliniri! Refacere rapida si asteptam vesti!
Giova & Marco Bine ati venit acasa!
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
alina80 spune:
GIOVA, bine ati venit acasa! Important este ca sunteti bine! Asistentele asa sunt peste tot! Super pozele cu bebelinul tau!
ASTERY, bafta la echo!
CATA, sa stii ca ai dreptate, si-a mai schimbat Bia fizionomia! Oricum, este o scumpa si o falcoasa!
ANDA, si eu stiu ca diareea este semn ca nasti! Dar poate sa fie si de la emotii. Sa ne zici cum mai esti!
IRINA, cum mai e Mario cu colicile?
ELLA, tu ce faci?
DENISA, Da bebelina vreun semn?
Fug sa fac dus.
40+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Va admir ca aveti curajul sa va luati sotii cu voi in sala de nastere...eu nu l-as lua pe al meu nici macar in sala de travaliu ca o sa ne plangem unul altuia de mila! Si sincer nu stiu cum o sa reactionez in momentele alea tinand cont de faptul ca la doctor fac niste fitze cand ma controleaza pe masa...cica ma doare si miorlai! Odata dupa o colposcopie am lesinat de frica! Si oricum eu cam urlu preventiv chiar daca nu ma doare nimic, oare cum o fi atunci? Cred ca am sa innebunesc tot spitalul!
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Felicitari Irinel, sa va traiasca bebica Ilinca, sa fie sanatoasa, frumoasa, cuminte, desteapta si norocoasa
Tie refacere rapida si laptic mult
Anda am citit si eu ca e semn de nastere deranjarea la stomac, asa a avut si prietena mea inainte sa nasca
Bafta si nastere usoara si rapida
Cuscra esti tare de tot daca mai poti face treaba prin casa, eu abea eram in stare sa ma spal pe mine
Poate o faci fix la termen pe Emma
Abea astept sa o vad
Irina mi-a spus si mie Giorgos ca a auzit la stirile nemtilor ca a fost cutremur in Grecia, eu daca nu au spus romanii nimic la realitatea tv, am spus ca nu e adevarat
Pana la urma a fost in mare nu? ma bucur ca bebe Mario s-a mai linistit, asa sa fie de acum incolo
nu este vorba de noi ca nu ne odihnim, ai vazut cum este, ti se rupe sufletul sa il vezi ca plange si tu nu poti sa il linistesti cu nimic![]()
Giova bine ati venit acasa
sa va traiasca grasunelul Marcolino, tie mult laptic si refacere rapida
Ai vazut ce dolofan aveai in burtik si tu credeai ca e micut?Clau a fost tare de tot cu mesajele pe forum, mi-a placut ce a scris
Monica tot te mai deranjeaza cusatura? mai simt si eu din cand in cand o jena, am inceput totusi sa ma misc mai bine cand sant in pat,dureri de burta am avut cu o seara in urma foarte, foarte acute...Astept poze cu Dienuta

Astery bafta la dr. ....desi la ora asta cred ca ori esti in cabinet ori in drum spre casa
Fetelor o fi nascut Florinini? Nu a mai scris nimic ...cred ca e in spital
Alina bafta sa nasti repede si usor 
March, Janine,Ana ...toate fetele de fapt

Bebelinul meu este super cuminte pana in prezent, il trezesc sa manance si doarme iarasi![]()
Astazi moasa mi.a spus sa mai astept cu baita inca vreo 3 zile, chiar ca este prea exagerat!!! la buricutz este curat, ea spune ca poate se inroseste acolo de la apa si este mai bine sa astept inca putin ...De multe ori cand il schimb de pampers pe Angelo, trebuie sa folosesc doua, uneori chiar si trei bucati
Cand zic si eu ca este curat, spalat si cremuit, atunci trage un kk sau pp
Noaptea il schimb de cate ori mananca, nu l-am lasat niciodata neschimbat.Fetelor v-am scris ca deocamdata nu folosesc nici servetelele umede, nici crema cu zinc! moasa a spus ca servetele este mai bine sa le folosesc mai tarziu doar cand santem in vizita undeva,acasa intotdeauna spalat..de crema a spus ca nu e buna de la Bubchen, spunea ca mai buna e de la Penaten si sa o folosesc doar cand creste mai mare,pe la cateva luni...pt. iritatii mi-a recomandat un unguent Bepanthen ( mi-a scris ea ce trebuie sa contina ) De ieri am inceput cu pastilutele impotriva rahitismului,de fapt e vitamina D3( vigantolul din Ro ) Pisez pastiluta, o amestec cu o lingurita de apa fiarta si racita si i-o dau lui Angelo cu seringa![]()
Mirela sper sa fie mai linistit bebe Daniel,mai fa-i poze ca vreau sa il vad
Catalina tu cand te mulgi, cati ml strangi la un muls per total?Super pozele cu Bia la o sapt
la ultima ma socasem, credeam ca tu esti asa paroasa pe piept
![]()
pup toate fetele, revin mai pe seara
mamica de ageloudaki
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36