mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela10 spune:
IRINEL,FELICITARI!!!!!!!!SA DEA DOMNUL SA FIE BEBELE SANATOS SI MANCACIOS,FARA COLICI
!!!!!!!!!
CATA,imi pare rau ca te chinui noaptea asa...bebele meu se scoala des sa manance dar nu plange rau,decat din cand in cand.
la bia
pupici la fete!!!!!!!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Bee spune:
Irinel Felicitari!
Sa-ti traiasca fetitza si sa fiti sanatoase amandoua! Refacere rapida si mult laptic!
Restul nascatoarelor? Ella si Anda vad ca mai asteapta, Irinel a nascut, Alina si Florinni?
Monica si noua buricelul ne-a cazut fix la 8 zile! Dar noi i-am facut baie imediat ce a iesit din spital si nu a avut probleme! Am auzit bine ca nu scoti fata din casa pana la botez?
. Dar tu ai voie sa iesi pana itzi citeste preotul? Noi am scos fata, eu am iesit zilnic, etc. CAt despre colici...
. AU inceput la fix 2 saptamani cand am inceput eu sa am laptele mai gros. DAr saraca nu e foarte rea.
Cata sper sa va obisnuiti repede cu BIa! Eu si Radu parca am fi parinti din totdeauna. E minunat sa avem noi grija de fata! Pe mine mama ma ajuta ca gateste si pt mine, ca altfel ash uita si sa mananc si sa dorm. Si de linistit, Ana se linisteste doar cu mine
, ceea ce nu e neaparat o placere, ca i-ash mai da-o si lui Radu.
AnaSebe, ma bucur ca ti-au iesit analizele bune. E mare lucru sa scapi de stresul asta. EU imi tot propun sa scriu "povestea nasterii", in care cred ca mai horror decat analizele din timpul sarcinii n-a fost nimic. NIci operatia, nici spitalizarea, cat analizele mele proaste!
. SI chiar si asa totul a fost bine si am un copil minunat, cum va doresc la toate.
March, ma bucur ca dormi bine si ai asa un tonus bun! HAi ca dupa ce naste tura asta de fete, se apropie!
Dana,
. Mai intra si ne spune de Oana si Sansana!
DEnisa, sa inteleg ca s-a amanat pana pe 15?
REstul fetelor
, ca eu vesnic uit care ce a mai zis! Scuze.
Bee si Ana TEodora
utocatalina spune:
Fetelor am pus poze cu Bia in album la "Bia la 1 sapt." Doar am facut 1 sapt., nu?![]()
Irinel felicitari pentru bebelina...Sa fie sanatoasa, mincacioasa si cumintica!![]()
Mirela as fi fericita sa plinga cind ii este foame...ca imediat as rezolva-o...dar asa, astept cu frica si noaptea asta
...bine ca ziua doarme si maninca...in rest nu scoate un sunent, decit cind sughite si ride!![]()
Cafeluta mamicuta
ellarad spune:
Bee, asteptam povestea nasterii tale. Si restul fetelor nu o scriu? Noi cele care nu am nascut inca suntem extrem de curioase. Vrem sa ne facem curaj ![]()
Ana, ce bine ca ti-au iesit analizele bine. asta este cel mai important.
Ella si
Daniel Alexandru 40+
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
IRINEL, felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa!
Fetelor, mie dimineata mi-a mai cazut din dop si de data asta a curs si ceva lichid. De dimineata am burta tare, desi am luat si No-Spa. Or fi contractii, nu stiu ce sa zic. Ma enerveaza ca nu prea pot sa fac nimic, cum ma ridic in picioare se intareste burta si mai mult.
CATA, sper sa va obisnuiti repede cu bebelina si ea cu voi!
ANDA, tu cum mai esti? Vad ca nici o schimbare! Lasa ca stie bebelinul cand e pregatit sa vina! Mai e pana joi, poate nasti pana atunci!
ELLA, tu cum mai esti?
Vorba IRINEI, o sa nastem toate in aceeasi zi!
Am vorbit azi cu ACINA, este ok, doar ca bebelinul a cam coborat si i-a zis dr. sa stea mai mult in pat si sa nu faca efort.
MIRELA, incearca sa te gandesti ca e ceva normal cu colicile astea, vad ca toti bebelinii le au!
Gabi este asa de stresat, nici nu mai pot sa-l sun ca in loc de "Da" el raspunde la telefon " S-a rupt??????". Se refera daca s-a rupt apa.
ANA, felicitari pentru rezultatele bune la analize!
NICOLETA, tu cum esti?
BEE, cum mai este operatia? Te mai doare? Poti sa tii bebelina in brate?
Fug sa intind niste rufe.
40+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Salutare!!!!
Am venit si noi acasa!!!!
Sunt moarta de oboseala, bebe a adormit, ar sta tot la sani, dar i-am bagat suzeta si trage de numa. Merg sa fac si eu un dus ca sunt pe nicaieri.
De mai stateam o zi acolo, cred ca muream. Povestesc mai multe cand imi revin.Multumesc Domnului ca l-am adus cat mai repede pe bebe acasa, nu e de stat acolo, isi bat joc de copilasi!!! Si le-am dat har Domnului la toate, dar asta e.....Romania!!!!!
Felicitari fetelor, care au mai nascut!!!!!
Nu am apucat sa va citesc, toate cu calm.
Marco a slabit de la 3850 la 3520, e cu icter, dar e totul ok, si acum asteptam sa vina neonatoloaga acasa. Il doare burtica, al meu cred ca are deja colici
.
Noroc ca e mama aici, ca se ocupa de toate inclusiv de bebe, am sunat-o de multe ori din spital ca nu stiam ce sa-i fac. Pe asistente nu le puteam deranja de la telenovele.
Va pupic si fug la dus!!!!
gio si marco
Denisam spune:
Burtici,
Eu plec sa depun actele pt cncediu de maternitate ca de azi am intrat in concediu si va mai citesc cand revin,s per sa scap repede de acolo ca am treburi multe, dc simabata fost sarbatoare, ieri la nunta, s-au adunat, curatenie, ceva de gatit, geamuri ca e cald afara si azi si maine, a si de gatit. Mi-am masurat si eu burtic ain circumferintza, zice 90 cm, deci nu prea creste asa rapid, sper ca mindra sa acumuleze ceva greutate.
Ana-felictari pt analize!
Ella- vad ca si Alexandru tau se lasa asteptat, of cum ne arata bebelusii astia cine e seful deja![]()
Alina, Anda si Florinini- nici o veste, or fi la spital deja?
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
IRINEL, FELICITARI PENTRU NASTEREA PRINTESEI ILINCA! SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARE!
Uite si evenimentul zilei! Are you happy Irina?
Cine zicea ca si-a comandat saltea de la massimo? Pai acolo mai putin de 200 euro nu exista saltea, costa cam prea mult dupa parerea mea!
Moni si Cata felicitari pentru aniversarile bebitelor voastre!
Cata, foarte frumusica Bia, Moni, te asteptam si pe tine cu poze! Mai dar polivalent este baiatul care-ti "curata" hardul, face si masaje?
Irina deci s-a linistit Mario! Bravo, inseamna ca esti in forma!
Bee, tu esti tare, continui cu plimbarile...va mai faceti piercing?
Astery, bafta la eco!
Nu mai stiu ce ati spus pe aici...Nico n-ai intrat deloc azi, te simti bine?
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Giova bine ati venit acasa! abia astept sa ne povestesti cum a fost desi Clau a fost foarte dragut si ne-a sintetizat ce ati facut voi pe acolo! frumoase si pozele cu bebe Marco!
Denisa deci n-ai reusit sa pleci direct de la nunta la spital! Emma brava mama, arata-i lui mami cine-i seful!
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Giova- bine ati venit acasa! Lasa ca uitzi de experientza din spital, bine ca si tu si bebe suntetzi acasa cu mama ta, va trece si icterul si va recupera bbe, o sa vezi!
Moni si Cata- felicitari fetitzelor pt prima saptamina!Moni-incerc maine sa te sun intre 2-3 la tine, imi spui dc e ok azi cand potzi!
Astery- scuze, uitasem de eco, tinem pumnii sa fie bine!
Alina- lasa ca e pe drun Ayan,
dc ai mai pierdut din dop, nu il mai suna pe Gabi decat cand se intampla faza cu apa![]()
Daniela- vad ca tu esti bine
, eu am fugit cu actele acuma!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!