mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Irinel felicitari, sa creasca mare bb, sa fie sanatos, iar tu sa ai laptic!

Giova bine ai venit acasa cu Marco. Odihneste-te de cate ori ai ocazia.
si bb Maria 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Irina nu prea imi vine sa ma plang fara motiv Adevarul e ca ma simt tare bine: nu tu dureri, nu dop, nu apa ... Am avut la un moment dat ceva scurgeri, dar am vazut ca nu sunt singura si m-am linistit.

Daca ar fi fost dupa mine as fi nascut azi ca e ziua surorii mele, dar se pare ca bebe nu se grabeste ... oricum nu vreau sa le iau inainte la fete, ca sunt o gramada care stau la coada. noi stam cuminti si asteptam randul nostru.

Intre timp mai invat de la voi care deja aveti bebici... tot bag la cap solutiile voastre pentru colici si alte probleme. va admir ca mai aveti timp sa dati sfaturi si sa incurajati nenascutele de aici ...

Denisa ai renuntat la 9 ianuarie ... inca mai ai timp!
Nu stiu cine prezicea ca in 15 e ziua cea mare pentru multe fete din gasca. Eu zic ca e bine si 15, odata cu Eminescu

no ca ma intind ... va pupacesc!
Angi

Mergi la inceput

Astery, succes la eco.
Da si eu tot la Polizu sunt, dar la dr. Dascalu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki eu ma mulg cam 1 data la 2 mese de ale ei, pentru ca si asa string prea mult si nu am inca ce face cu el...alternez cu bibe si lapte praf pina se obisnuieste numai cu al meu...asa string cam 125 ml...daca m-as mulge la fiecare masa de a ei, as stringe cam 60 ml...Himm asa paroasa sa fiu pe piept?Si eu o dau cu Bepanthene intre picioruse si la popou...dar nu o spal tot timpul cu apa..mai sterg si cu servetelul...maine cred ca facem prima baita generala!Denisa , Daniela si Anda multam fain de urari...Si Alina ai vazut cum se schimba Bia de la o zi la alta? Hai ca sapt. asta te apuca si pe tine nasterea...mai ai nitel..de fapt sunteti atitea care a-ti ajuns la 40+ incit cred ca o sa va bateti care nasteri prima!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Seara buna, burticutze si mamici fara burtici.
Scriu pe fuga, nu de alta, dar trebuie sa mai fac mancare si sa merg sa spal si niste rufe. Iar pana acum nu am facut nimic, dupa ce am trimis mandra la gradinita m-am culcat.
Ieri n-am mai apucat sa intru, am fost ametita toata ziua, dupa o noapte agitata in care mandra m-a trezit de...sapte ori. Nici cand era bebe nu m-a terorizat in halul ala. Nu stiu ce a avut, o data ii era sete, o data vroia sa faca pipi, de vreo trei ori ca ii curge sange din nas, de vreo doua ori ca a "stampirat" si o data sa ma intrebe daca e dimineata.Imi venea sa ma urc pe pereti. Asa ca ieri m-am enervat si m-am dus singura sa imi cumpar ce mai aveam de cumparat si am lasat-o cu taica-sau. Si bineinteles ca toata ziua a fost o maraita din cauza oboselii. Bine ca azi noapte a dormit bine, dar mie parca nu mi-a ajuns o noapte sa ma refac.

Irinel, felicitari, refacere rapida si mult laptic. Bine ai venit pe lume, Ilinca Ioana, sanatate si mult noroc.

Pisoi, nu iti mai fie frica. Nastere in sine nu e atat de grea pe cat e dupa, cand trebuie sa ai grija de bebe, iar asistentele nu au timp de tine ca pierd vreo...telenovela. Tare bine a zis-o Giova. Asa ca, capul sus si curaj.
Giova, bine ai revenit acasa. Ai grija sa te odihnesti si o sa vezi ca si lui Marco ii va fi bine.
Pe restul fetelor va pupic, ma apuc de treaba si poate mai reusesc sa intru pana mergeti la culcare.

35+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Fetelor,
voi ce termometru ati cumparat pt bb, dar pompa pt sani?
Si ce cosmetice tb sa am neaparat in prima saptamana, la spital pt bb? Multumesc. Eu imi fac bagajul pt spital zilele astea si la aceste produse m-am cam impotmolit.
si bb Maria 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata asa fac si eu, la doua mese ma mulg, tu ai mai mult pt. ca o pui si pe Bia sa traga, eu doar de la pompa cel mai mult am scos 120 ml la prima ora dimineata, de obicei cam 90 ml.Am citit undeva ca laptele gras ( care il bem ) poate sa produca iritatii la bebelusi( la fundulet ) si de atunci eu nu mai beau lapte....stiai de chestia asta? De citrice asa mi-a spus si mie moasa, provoaca iritatii la bebei...

mamica de ageloudi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari tuturor mamicilor si galerie tuturor gravidutelor!!!

Dar vreau in special sa felicit pe Monica70 si pe Giova carora le-am citit povestea nasterii!!! Bravo voua, ati nascut repede si usor si ati fost curajoase!

Monica, Diana ta s-a nascut tot la 10.15 ca si Natalia mea. Dar eu am fost mai lenta, s-au rupt membranele de la 3.30! In schimb tot natural fara epidurala si usor am nascut! (dar e al doilea)

Doamne, bunica ta 16 nasteri!!!

Eu va pup pe toate si vreau sa va incurajez, uite sunt multe nasteri usoare si rapide!

Sa aveti mult laptic si sa nu va descurajati usor cu alaptatul, mai cititi pe la Femina intim subiectul sticki cu alaptatul!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

IRINA SA FIE SANATOS BB, SI TIE REFACERE RAPIDA

GIOVA bine ai venit acasa
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

salutare, burticute si mamicute!! Sunt si eu o graviduta acolo care nu mai are rabdare sa nasca.....mai am aprox 30 zile........De doua nopti nu am somn.....ma culc pe la 1;30 noapteaAm luat ceva hainute, mai am inca de luat. Nu stiu ce detergent de copii sa iau si de unde-farmacii? deocamdata am spalat hainutele cu ariel si le-am clatit bine bine...... Vad ca suntem cateva cu dpn -ul pe 8-10 februarie....... Va pupacesc!!!!

35+2zile

Mergi la inceput