Lista medici ginecologi/obstetricieni (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Pot sa pun si eu o recomandare pentru un medic bun? Numai ca nu e din Romania, e din Szeged, Ungaria: dr Novak Tibor. Oricum, pentru noi cele din Arad e mai aproape sa mergem 100 de km pana la Szeged decat vreo 300 si ceva pana la Cluj, sa nu mai zic de vreo 600 pana la Bucuresti.
Si pentru cei mai slabi medici cunoscuti de mine: dr Carciu si dr. Miclea din Arad. Dar vad ca lista cu doctorii de care sa te fersti nu e aici... Sorry daca am fost off topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:



Sunt pacienta dl.dr.Petre Mihail Popa - Sp.Cantacuzino de 7 ani! sunt insarcinata in luna a sasea si merg la consultatie la doua trei saptamani, sau atunci cand nu ma simt bine! Nu stiu daca sunt subiectiva, va las pe voi sa judecati prin prisma a ceea ce voi povesti! Intr-adevar, nu este un om prea vorbaret sau glumet, dar este un profesionist! Dupa atatia ani, am ajuns sa ii cunosc privirea cand este ingrijorat sau nemultumit...Raspunde la intrebari, nu te panicheaza cu termeni fara rost.Inainte de a se pronunta te investigheaza si iti solicita toate analizele! Cateodata este enervant si frustrant, pentru ca noi vrem raspunsuri repede, daca se poate pe loc si vindecari minune! Am invatat in timp ca nu este chiar asa! Am invatat sa am rabdare si sa cred in dansul! In septembrie 2002 am mers la Cantacuzino cu mama care avea o sangerare de cateva zile, desi era la menopauza de 2 ani. Domnul dr. era in concediu. L-am sunat si ne-a trimis la dl.dr.Vaduva care a operat-o pe mama de un polip si ne-a dat o veste infioratoare. Mama avea cancer de col uterin, stadiu destul de avansat. Imi venea sa il strang de gat! Nu intelegeam cum putea sa se pronunte inainte de a se face biopsia!Dar a avut dreptate! Am simtit ca cerul se prabuseste! Nu voi uita niciodata cum plangeam si ma rugam sa vina dl.dr.Popa din concediu.Aveam speranta ca o va face bine pe mama! Si a venit dl.dr, si a operat-o pe mama...Operatie grea, complicatii post-operatorii... a tinut-o sub observatie, a sfatuit-o, a linistit-o...De atunci au trecut ani! Mama este bine. Iar pentru dl. doctor simt o recunostinta enorma!
Cumnata mea, care locuieste in Constanta a nascut 3 copii cu dansul. Sarcinile au fost toate cu probleme destul de mari. Acum are 2 baieti si o fetita, frumosi si sanatosi!
Vi-l recomand cu multa caldura! Si in general, incercati sa aveti rabdare cu medicii vostri. Dati-le timp sa va cunoasca si sa ii cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

la marie stopes o dr buna niculescu silvia ,la lotus medical dr andreescu denis anca denis.de dr rotaru octavian ce stiti am auzit ca e bun si el a fost o prietena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu merg de 1 an la dr GHERASIE CRISTAN de la cf2.
super dr dar mai ales super om!am facut cu el si o cauterizare si un hsg...bineinteles ca voi naste tot cu el,dar ce m.a impresionat de.a lungul timpului e ca mi.a raspuns la telefoane mereu...si pe 1 ianuarie!dar am avut o perioada cand l.am bombardat cu telefoanele pur si simplu...ii dadean si 4 zi...si niciodata n.a parut enervat...ofensat sau expeditiv!!!!!
spitalul e f dotat...e super ok!!!

oana11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Oana H 25, nu vreau sa dau cu piatra dar ai dreptate.Am o prietena in Vs ( ma rog, aveam , acum s-a mutat din tara ) care a dus fetita la Spital intr-o noapte cu febra mare si i-au zis dr ca are meningoencefalita.M-a sunat si plangea , era distrusa iti dai seama ca nu am cuvinte sa-ti descriu ce panicata era .
A doua zi a plecat la Iasi si acolo i-au zis ca are o raceala puternica si polipi intr-o stare destul de avansata.
Dupa cateva zile i-a trecut raceala , a operat-o de polipi si acum e super bine.
Dar iti dai seama prin ce a trecut pana a ajuns la Iasi .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merlinush spune:

Adaug si eu un doctor din Oradea: doctor Antal Liana.
Are cabinet linga spitalul judetean, este directoarea maternitatii, si este o doctorita foarte de treaba.
Pe mine m-a ajutat foarte mult. Eu am nascut greu, am avut un travaliu de vreo 11 ore si a fost alaturi de mine. Am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Pe deasupra are si un comportament ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Buna Hitomi,


La Clinica Marie Stopes am fost eu si nu am fost deloc multumita .
Este acolo o doctorita Ionescu Virginia , amabila , dragutza , dar care atunci cand te consulta iti provoaca niste dureri infioratoare .
Mai este DR Dunarintu, aceasta consulta f usor , motiv pentru care am mers de 3 ori la ea , insa este atat de acra si prost dispusa de fiecare data ...!Cand deschizi usa cabinetului si vezi cum ti se adreseaza iti cam pare rau ca ai platit consultatia .
Asa cum v-am spus am preferat-o pe dr Dunarintu si am incercat sa trec peste lipsa ei de bun simt ( venita probabil din sentimentul ca ea ,medic este superioara pacientului ), dar am renuntat sa mai merg la aceasta clinica de cativa ani .Personal nu recomand nimanui !
Eu am ajuns acolo prima data in 1994 , cand imi fusese recomandata de un medic de la Salvare ca o clinica privata buna , in timp aveam sa-mi dau seama ca lucrurile nu stateau deloc asa .
Alti dr nu cunosc in clinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor.
Stie cineva ceva despre doctorita MIRONIUC CLARA de la Ginecologie 1 din Cluj?
As vrea sa nasc cu ea si as dori sa aflu mai multe pareri.Sau daca ati nascutla Ginecologie 1,ce parere ati avut de clinica?Cum sunt moasele,asistentele....Conditiile am vazut ca nu sunt foarte bune,dar nu imi trebuie hotel,imi trebuie specialisti si oameni.
Va multumesc!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensuelle spune:

Pe lista medicilor de la spitalul Cantacuzino nu l-am vazut pe medicul DAN SECARA.Este un medic de exceptie si profesionalism excelent.In cei patru ani am reusit sa-l cunosc foarte bine si credeti-ma ca am fost impresionata cu cata seriozitate si daruire profesionala isi trateaza pacientele indiferent de statutul fiecaruia.Merita tot respectul si consideratia noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Eu am nascut acum trei luni cu DR DADUIANU IOANA si o recomand cu caldura la toata lumea. E o tipa tanara si care isi da interesul pt tot ceea ce face. E super tare! Daca aveti orice problema nu ezitati sa apelati la ea si va spun ca va unge la suflet atunci cand vb cu voi. Am avut unele probleme cu sarcina si a trebuit sa fiu internata inainte de nastere vreo 2 saptamani si a venit si in weekend sa vada cum se simt pacientele ei spre deosebire de alti doctori cu renume din Constanta care isi abandonasera pacientele prin spital.

Mergi la inceput