Lista medici ginecologi/obstetricieni (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Salutare tuturor! Eu il recomand (am mai facut-o dar vad ca nu s-a pus!) pe dr. Catalin Haiduc de la Filantropia (+ CMU).

Sa stii ca pe lista de medici ginecologi de pe site-ul CMU nu apare dr. Haiduc. La care sediu CMU este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onix25 spune:

buna ziua tuturor...mihaela amalia te rog frumos am observat ca ai ceva informatii despre doamna doctor Zoican...imi poti spune si mie mai multe despre ea? sau unde o pot gasi, daca are vreun cabinet particular...sunt foarte interesata de ea...multumecs mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neintelesul spune:

Felicitari administratorului. Este un site super .Un forum foarte foarte foarte listat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Stie cineva daca d-na doctor Iosub ( Bacau), are program...pentru ca stiu caci acum cateva saptamani era in concediu.....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neintelesul spune:

DSCF0544.jpg - ingerasul asta mic cati ani are? cum il cheama ? al cui este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Fetelor care sunteti multumite de dr.Berindan Adrian, stiti cumva daca are cabinet particular sau la ce clinica il pot gasi?
Medicul meu este de fapt dr. Peltecu, un om deosebit si un bun profesionist, dar din pacate in ultimul timp te poate programa abia peste cateva luni, iar eu nu pot astepta atat in momentul de fata. As putea merge la spital, dar mai bine nu, prefer la cabinet, am mai fost prin spitale si mai bine nu.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pe dr berindan il poti gasi la polimed bd timisoara nr.5, sect. 6 in fiecare luni, miercuri, vineri orele 14-21, si marti si joi diminetat. in rest am inteles ca la municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by neintelesul

DSCF0544.jpg - ingerasul asta mic cati ani are? cum il cheama ? al cui este?

de ce intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Din pacate pe dl. Berindan nu-l vei gasi niciodata dimineata in policlinica chiar daca are afisat programul pe usa , nu vine niciodata martea si joia dimineata ci doar luni , miercuri si vineri dupa-amiaza ( daca are nasteri dupa-amiaza e posibil sa nu vina nici atunci ).......sigur 100% .

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

legat de dr berindan stiti daca vine la nasteri si daca este adeptul epiduralei?

Mergi la inceput