Lista medici ginecologi/obstetricieni (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

eu recomand doctorul meu Niculescu Mihai-spitalul Panait Sarbu-Giulesti.specialist in sterilitate si nu numai.este un tip super o.k ,eu una sunt multumita de el si face tot posibilul sa-mi dea si mie bucuria de a fi mamica,de a avea un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Doar ce am nascut prin cezariana cu epidurala .Il recomand cu caldura pe dn dr Rusa-seful sectiei ginecologie etajul6,Constanta.Dupa nici 3 saptamani operatia aproape ca nu se mai vede,este mica.Totul a fost super.Si pe dn dr anestezist Nicolae-seful sectiei anestezie -Constanta.Vine cu trusa lui de epidurala,el iti face dozele,te viziteaza zilnic si iti da o gramada de sfaturi.Pe deasupra este un om calm,bland si te binedispune tot timpul cand vb cu el.Sunt 2 oameni minunati!!!Am beneficiat si de rezerva pe care nu am platit-o!!Cand m-a externat am avut furia laptelui,frisoane etc, am fost sunata de dn Rusa sa vada cum ma simt si chiar s-0a oferit sa vina Duminica la spital sa imi scoata atele.A fost super atent!!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Cum ati fost tratate de domnul dr. Parvu Ioan? (Medsana) Am mai intrebat de dansul, dar cred ca aici trebuia sa postez intrebarea...Multumesc, Andreea

Andreutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Coltofeanu, zi-mi , te rog , daca a ajuns mailul meu despre dr. Berindan la tine .Mi-e imi zice ca nu-l poate trimite , ca e o problema permanenta si a renuntat .Pupici

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Scuze de greseala : mie , nu mi-e .

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Intru si io aci, pe ultima suta de metri, sa intreb (de fapt, sa ma conving) de dr. Irina Pacu - Medsana si Pantelimon. O s-ajung maine la ea, pentru prima data, si nu vreau sa-mi para rau! Problemele-s mai multe la mine, dar ceea ce e cu adevarat important e ca sunt gravida in doua luni si vreau ca sarcina asta sa o duc pana la capat!!!
Mercic!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensuelle spune:

Cineva intreba daca medicul DAN SECARA este inalt si are cioc.Iti voi raspunde eu direct si la obiect.Intradevar este inalt dar NU are cioc si asta inseamna ca nu l-ai cunoscut sau nici nu l-ai vazut ,si spun asta pentru ca este o persoana inconfundabila.In acel spital nu-i seamana nimeni nici la propriu nici la figurat.Este un om deosebit ,jovial cu un prestigiu inestimabil.Arata super dar pentru noi profesionalismul conteaza !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Va rog sa-mi spuneti daca stiti ce doctori sunt la clinica <Marie Stopes International Romania - > si cum sunt conditiile de acolo .As vrea sa merg pentru un control si nu stiu ce medic sa aleg .
Va multumesc anticipat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:



eu am nascut la CFR @ cu D-na Dr. Corina ECHIM. E foarte buna si de treaba. Acum e in concediu de maternitate si ea. Cu ocazia asta ii doresc numai bine. Doctori buni (de care personal eu am fost multumita) sunt : Dl. Dr. Bogdan Marinescu de la Giulesti, Dl Dr. Peltecu de la Filantropia care are si cabinet particular, Dl Dr Tanase de la CFR 2.
[/quote]WOW!si eu tot cu doamna ECHIM!era gravida pe atunci dansa..chiar sunt curioasa..tu cand ai nascut?fetita sau baiat?si eu as vrea sa ii transmit pe aceasta cale multa sanatate..DOMNUL sa o binecuvanteze pe ea si familia ei..

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cstatica spune:

Buna. De doctorita Anca Coricovac de la Giulesti nu a auzit nimeni? Trebuie sa nasc cu ea peste vreo 2 saptamani. Pana acum s-a purtat foarte bine, dar nu am vazut parerea nimanui despre cum e la nastere. Sper sa ma poata lamuri si pe mine cineva pe adresa mea de mail: catalinastatica@yahoo.com
Va multumesc si le doresc tuturor gravidutelor nastere usoara si multa sanatate

Mergi la inceput