Lista medici ginecologi/obstetricieni (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Subscriu cu Dr. T! Este u adevarat profesionalist!

Pupicei, Ingeras 27+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Din nou pe-aci, din nou cu mentiune deosebita pt Dr Peltecu (Filantropia) - al doilea baietel sambata, 23 sept 06! Maini minunate! si da... mai face 'naturale' , sunt o dovada ! Ba chiar tot el mi-a spus ca nu e o predilectie personala catre cezariene, doar ca pacientele sale nu doresc altfel ..

Mentiune negativa pt Dr Paris (tot de la Filantropia) - nu stiu exact de ce, dar o graviduta de-a ei a fost lasata in travaliu de vineri, 22.09, ora 18, pana duminica, 24.09 la ora 6. Nimeni nu s-a bagat, ba chiar si doctorita a lasat-o sa nasca tot natural cand a venit duminica, chemata fiind de moasele care intrasera in tura duminica ziua si o gasisera pe aceeasi graviduta care se internase tot pe tura lor, vineri seara si tot nu nascuse (au sunat-o pe doctorita spunandu-i sa vina ca moare graviduta acolo!)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

dr urlateanu-spit sf pantelimon ,a plecat definitiv in suedia.
era un medic super bun.ati nascut cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

quote:
Originally posted by Falcute

Buna fetele,
asta e prima mea postare pe forum desi va urmaresc mesajele de vreo 6 luni.
Apropos de medici gineko din Bucuresti.As dori si eu detalii despre Dr. Oprescu Dana de la spitalul Polizu.Abia am inceput sa merg la dansa si as avea nevoie de recomandarile voastre.
Din experienta de pana acum la Polizu, ma gandesc ca DR. Mihailescu ar merita o bila neagra.Mie mi- a citit doar niste analize, dar mi-a parut neatent si expeditiv.A vazut o cervicita pe o colposcopie in care scria clar ectopie, si o candida de toata frumusetea pe un Pap.II/III in care era bifat colibacili si in nici un caz Candida.Nu -sa catadicsit sa mi spuna ce mi se intampla, m-a expediat in fix 10 minute desi aveam in mana o plasa de analize.
Numai bine despre doamna doctor Tirlea.Mi s-a parut in primul rand OM.Am facut o colposcopie cu dansa si mi-a explicat pas cu pas ce se intampla, a fost blanda si mi a dat detaliile de care aveam nevoie.

Multumesc si numai bine va doresc!




Mai stie cineva ceva despre dna dr.Tarlea de la Polizu?
Vreau sa ma operez(trebuie din pacate) de chist dermoid de dimensiuni f.mari aflat pe singurul ovar pe care il mai am..si imi doresc f mult sa ajung pe mana unui specialist..cu suflet in primul rand..care sa reuseasca sa imi redea speranta ca intr`o buna zi voi avea un bebe!- imi puteti raspunde pe adresa clipsy_ro@yahoo.com - Multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna!

Sunt noua pe acest forum si am incercat sa aflu informatii la alte topicuri - se pare ca nu unde trebuia.
Sunt insarcinata in saptamana 10 si as dori informatii despre dr Vlad Tica din Constanta. Cine a nascut la el?

Va multumesc!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by aliandrei

Vad ca nimeni nu a scris despre dl dr. Badiu Alexandru de la Sp. Universitar (Municipal) asa ca am sa o fac eu. Este un medic foarte bun, intelegator, raspunde tot timpul la telefon si nu l-am vazut niciodata nervos.Eu am nascut cu dumnealui acum 4 luni prin cezariana desi aveam de gand sa nasc natural. A fost decizia dumnealui sa ma opereze si pentru acest lucru ii multumesc.Depasisem termenul,nu aveam contractii desi imi facusera injectii si perfuzii pentru a mi le provoca,aveam tensiune mare, iar la ecografie copilul parea de 4 kg. Ii multumesc ca nu a riscat si ca nu m-a lasat sa ma chinui. In acelasi salon cu mine au fost mamici, care la insistentele medicilor au inceput prin a naste natural si au terminat prin operatie cezariana. Sa nu credeti ca e un mare fan al cezarienelor. Cumnata mea,care a nascut tot cu dumnealui,l-a rugat sa o opereze dar pentru ca totul a fost cum trebuie(contractii, dilatatie)a convins-o sa nasca natural. Vi-l recomandand cu multa caldura pe dl.dr Badiu!


Alina si Andrei



NU BADIU ALEXANDRU!!!!!!
Acest medic total incompetent m-a adus in pragul unei crize psihice...foarte dragut si atent atunci cand iti faci programare...Eram insarcinata cu fetita in 3 luni cand am fost la el. Mi-a spus sa fac ecografie si sa ma duc la el cu rezultatul,fara sa-mi mai fac iar programare (la C.M.U). Am facut cum mi-a zis...a iesit in usa cabinetului, total nemultumit ca nu mi-am facut programare, i-am explicat ca am venit doar sa se uite pe ecografie si mi-a spus sec sa stau la pat, sa nu depun nici un fel de efort fizic pt ca am placenta praevia si pot muri si eu si copilul!!!!Nu stiu daca va puteti imagina ce am putut simti cand mi-a aruncat vorbele astea...sa aflu la 22 de ani, dupa ce trecusem printr-o operatie la ovare ca sa pot face copii, ca pot muri...am plecat pe 3 carari de acolo, pe strada m-am trezit cu lantul de la gat in mana, il rupsesem fara sa-mi dau seama, atat eram de debusolata....Am stat o luna in pat, la orizontala, ma duceam doar la toaleta, incet si in rest stateam in pat intinsa. Dupa o luna ajunsesem deja la exasperare si m-am hotarat sa consult si alt medic - dr. LEMNETE GABRIEL - maternitatea Polizu , un doctor si mai ales un om de exceptie!!! Mi-a spus ca nu am absolut nimic, nici vorba de placenta praevia, care nici macar nu era formata in totalitate la momentul respectivei ecografii...am fost foarte activa tot restul sarcinii, am avut suportul moral foarte necesar din partea medicului si am nascut natural o fetita minunata de 3,800kg si 52 cm.
Iata ce a putut face domnul dr. Badiu, care era mult prea grabit si nemultumit ca nu mi-am facut ecografie...era bun de dat in judecata pentru cata suferinta mi-a provocat!!!!

Sfatul meu este ca atunci cand un medic va spune o chestie radicala sa nu ezitati sa consultati si un alt medic!!!

Nastasika, mamica de doi ingerasi: Ana (29.11.2003) si Tavi (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by gabitrifan

Fetelor , ma mir ca sunt asa putine recomandari pentru Dr. Gabriel Lemnete de la Polizu , pt ca eu de cate ori ma duceam la control (la inceput la cabinet apoi la spital) era puhoi la dansul . Norocul meu era ca ma stia din provincie (sunt din Targoviste) si ma lua intotdeauna printre primele.
Eu il recomand cu putere tuturor viitoarelor mame care vor un medic foarte sigur pe el , plin de personalitate si umor. Eu m-am dus la dansul la 20 de saptamani de sarcina si sincera sa fiu prima data m-am speriat putin de dansul, radea de mine; dar am nascut in Duminica Rusaliilor , la ora 17 ; dansul a venit sa ma opereze , dupa ce plecasa din spital dupa o cezariana la ora 3 noaptea.
Nu e adeptul cezarienelor fara motiv medical , eu fiind un caz clar; am nascut la 41 sapt si 3 zile dupa vreo 8 ore de contractii -ce-i drept moderate fata de ce am vazut si auzit- prin operatie de cezariana datorita bazinului ingustat si unui bebelus destul de mare:3,950 kg.(eu am 1,53 m inaltime). In doua zile am plecat acasa .
Sa stiti ca eu cred ca cel mai mult conteaza sa ai incredere in medicul tau si sa asculti recomandarile sale indiferent ca e profesor doctor sau un rezident.



TOTAL DE ACORD!!!
DR. LEMNETE GABRIEL este un medic exceptional si un OM deosebit...a fost persoana care m-a sustinut moral pe tot intervalul celor doua sarcini. Eu sunt o fire destul de panicoasa si ipohondra, ma duceam la cabinet la dansul cu fel si fel de probleme si intotdeauna plecam cu zambetul pe buze...SUPER OM, vi-l recomand din tot sufletul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou, fetelor !
As vrea sa va rog pe cele care stiti sau care ati fost (si sinteti inca) pacientele domnului doctor Filipescu de la Elias sa imi spuneti si mie parerile voastre despre el ! Cumnata mea e pe care sa nasca si ar dori sa isi schimbe medicul care a urmarit-o pina acum in favoarea drului.Filipescu !
Ce scuze daca s-a mai pus intrebarea aceasta si daca s-au primit si raspunsuri, eu nu am gasit totusi !
Va multumesc mult si va dorec numai bine si multa sanatate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariannes76 spune:


Sunt noua pe aici, , scuze pentru emotie...As dori daca se poate cateva informatii despre dr.Varlas de la CMU (si Filantropia). Nu am copii, desi mi-as dori foarte mult, m-am trezit pe deasupra cu o amenoree secundara care ma ingrijoreaza termibil! Sunt disperata! Mai am de asteptat 1 saptamana pana sa imi citeasca analizele dn.dr. iar pana atunci innebunesc! Va rog, ajutati-ma cu sfaturi, sa nu cedez psihic!
Multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

ma poate ajuta cineva cu nr de tel al dr. Herghelegiu? Multumesc

Mergi la inceput