szeged - 2
Raspunsuri - Pagina 4
Tabitha spune:
leliutza: IAD = inseminare artificiala cu donator. Noi o sa apelam la aceasta metoda deoarece sotul meu are azoo si deocamdata nu ne permitem al doilea ICSI. Laparoscopie cred ca voi face spre finalul lunii ian, daca or sa-mi vina musafirii, asa cum se pare. Azi sunt ziua 27, ar trebui sa-mi vina luni si daca vin o sa sun pentru programare. Laparo se face dupa ciclu, in perioada de pana la ovulatie, ca nu cumva sa se intample sa fii insarcinata si sa faci laparo fara sa stii acest lucru. Da, voi face laparo la Bucuresti, pentru ca doctorul din orasul meu nu vrea sa-mi faca aici. Nu stiu de ce. Iti urez multa bafta.
Rh spune:
Ceau fetelor,
Mirabela + Leliuta - ma bucur sa aud ca a-ti inceput stimularea si va doresc cate un la fiecare. Succes !!! Daca va plictisiti in Szeged si vreti sa mai uitati de stimulare, va dau un pont: la iesirea inspre Budapesta se afla Szeged Plaza, Cora, Tesco, Metro - locuri "optime" de pierdut timpul si banii !
Mi-Ka - in timpul procesului de stimulare, punctie, ET, precum si dupa, poate aparea accidental fenomenul de tromboembolism (coagularea intravasculara a sangelui) cu potential letal. Aspirina previne acest lucru.
La mine burtica creste incet dar sigur !
Va pup cu drag pe toate,
Rh de 15 saptamani.
Poze utile din Szeged (inclusiv harta cea vestita) + poze cu Bebe nostru.
mirabela11 spune:
Ceau fetelor!
Eu azi am facut ultima injectie de stimulare, maine am o ovulometrie, dupa care intram in "ultima suta de metri".Miercuri va fi data punctiei, iar vineri sau sambata ET.Pana acum nu sunt probleme.
Rh tu ai plecat acasa chiar in ziua ET, sau ai dormit acolo si ai plecat a doua zi?Cum crezi ca este mai bine?
Leliutza fii optimista , o sa vezi ca totul va fi bine.
Va pup pe toate
Mirabela 11
Mi-Ka spune:
leliutza, eu merg la dr. Zadori; probabil mi-a dat aspirina pt. ca analizele la timpul Quick au iesit putinel cam prost si mi s-a recomandat tratament cu anticoagulante orale.
mirabela11, succes maxim pe ultima suta de metri; sa auzim numai si numai de bine.
Mi-ka
crinuta71 spune:
Leliuta iti tin pumnii sa fie bine si sa nu trebuiasca sa mai faci laparoscopie! Fii optimista, va fi bine, ai sa vezi.
Rh multumim de harta. Iti doresc sarcina usoara!
Mirabela11 iti doresc succes!
poze
Rh spune:
Mirabela, eu marti am facut ET-ul si am venit acasa iar miercuri am mers la lucru. Dupa punctie te simti un pic mai dubios si merita sa stai acolo. Succes maxim pe saptamana ce urmeaza si sa ne tii la curent (exista internet cafe-uri in Szeged).
Va pup pe toate,
Rh de 15 saptamani
leliutza spune:
salutare fetelor!
m-am intors de la szeged si va scriu ultimele vesti.
am facut analiza din singe si mi-a zis ca nivelul de estradiol este prea mic, habar n-am ce influenteaza estradiolul, dar cred ca era bine sa fie in limitele normale. daca cumva stiti voi rolul lui va rog sa imi scrieti si mie. multumesc
apoi mi-a facut eco si mi-a zis ca am prea multi foliculi, din acest motiv nu se dezvolta si sunt prea mici, uf! zicea ca ideal ar fi sa se resoarba si sa ramina trei sau patru care sa se faca mari si grasuti .... asa ca mi-a mai prescris in continuare injectii si sunt programata miercuri la ora 13.Mirabela 11 - iti tin pumnii pentru miercuri , poate ne intilnim acolo, ai scris ca si tu esti programata tot miercuri, la ce ora ? daca nu ne vedem iti urez bafta oricum.
Tabitha - am rugat-o pe tanti care ne traduce sa intrebe daca fac si prin biopsie si a facut niste ochi mari cit cepele, a intrebat-o pe d-na doctor si mi-a spus ca in principiu se poate, dar nu sunt sigura ca a intrebat-o corect, tu ai trimis mail? eu merg miercuri din nou si am vazut la receptie o asistenta care vorbea engleza asa ca o sa intreb acolo, dar traducatoarea e ca un vultur, ii e teama sa nu ne dam seama ca ne-am putea descurca si fara ea (acuma am fost un pic rautacioasa ) . oricum a fost foarte aglomerat, am asteptat aproape o ora ca sa intram in cabinet, n-am mai pomenit asa o inghesuiala ...
Crinuta 11 - multumesc pentru incurajari, acum am o dispozitie de YO-YO, cind sunt in al noualea cer si sunt convinsa ca va fi ok, cind ma deprim si mi-e teama ca nu voi produce foliculi corespunzatori, sunt convinsa ca fetele care au facut au patit si ele ...
MI-Ka - eu inca nu am facut analizele pentru anestezie, miine dimineata merg , probabil daca nu o sa fie ok o sa-mi prescrie si mie aspirina. tu cind mergi din nou ?
va pupacesc si va tin pumnii tuturor.
leliutza
leliutza spune:
tot eu !
RH - sunt zapacita de la hormoni, abia acum am citit mesajul tau, ai dreptate sunt super magazinele alea multe, mi-ar place sa dau o tura prin toate, dar nu am avut niciodata timp, probabil daca se produc minunile de foliculi si o sa stam acolo voi ajunge si eu sa le vizitez. sa inteleg ca tu ai fost? sunt lucruri faine? cum sunt preturile?
cred ca toate fetel iti multumesc pentru poze si harta, pe mine m-au ajutat enorm, am reusit sa gasim clinica usor, fara sa ne certam (ceea ce pt. sotul meu e o mare realizare). lasind gluma la o parte, chiar au fost de ajutor, iar fotografiile facute de tine in szeged mi l-au facut mai simpatic, in fond sper sa fie orasul in care voi concepe copilasul dorit. insa cele mai speciale sunt pozele cu bebele, abia astept sa pui unele color
va pup inca o data.
leliutza
Tabitha spune:
leliutza: stai linistita, mama, ca va fi totul bine. Promit eu ! Nu te stresa, ca asta dauneaza la hormoni. Iti tin pumnii sa ai rezultate mai bune miercuri. Eu inca nu am scris e-mailul catre dr. de la Szeged deoarece am fost tare prinsa cu programarea pentru laparoscopie. Dupa ce scap de asta mai vad ce fac. Oricum, multumesc mult de tot.
crinuta71 spune:
Leliuta nu te stresa. E FOARTE important sa nu te stresezi. Lasa estradiolul in pace, ca esti pe maini bune acolo. Mie nici macar nu mi-au facut estradiolul in timpul monitorizarilor pentru FIV, asa ca nici nu am stiut cum e (si nici ei nu au stiut). Iar cu psihicul si eu eram asa, cand sus, cand jos de tot. Dar mai mult "jos" eram. E de la hormoni. La un moment dat am crezut ca am luat-o razna. Saracul sotul meu nu stiu cum a rezistat. Stai linistita, sa vezi ca totul va fi bine. Iti tin pumnii!
poze