szeged - 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

leliutza, o sa fie bine, o sa vezi !Sa ne scrii miercuri cand te intorci.
Eu in 26 ian. merg iarasi.
Succes si ai sa vezi ca vei veni de la Szeged.

Intreb si eu ceva: de ce doar dupa 35 de ani iti pune 3 embrioni? Daca eu as vrea 3 embrioni,desi am 30 de ani, dr. mi i-ar pune? Eu am inteles de la dr. ca asa se practica la clinica. Sau am inteles eu gresit?

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Buna,
eu m-am programat la Szeged pe 21/Febr.
Pe scurt story-ul nostru: avem peste 30 de ani amindoi si in 2003 am fost operata de un fibrom uterin de 10cm.(miomectomie)Dupa aceea am mai asteptam vreun an sa se cicatrizeze totul si am trecut la treaba dar nimic. Am inceput sa facem tot feluri de analize si a iesit oligospermie la sot, la mine rana pe col etc. Am rezolvat partea cu rana, am facut si filmul (HSG) care arata trompele permeabile.Din analizele de singe mi-a iesit ca am Prolactina peste limita (40 fata de 30 care e limita max) si Estrogenul sub limita (20 fata de 40 care e limita min). Vom face FIV si ICSI. Prima data am fost in toamna la clinica prof Munteanu si am inceput cu anticonceptionale ca dupa acea sa continui cu Diphereline. Dar tot citind pe forum am luat hotarirea sa mergem la Szeged. Asa ca am luat anticonceptionalele si acum m-am oprit. Cand m-au programat cei de la Szeged mi-a zis sa ma opresc cu anticonceptionalele pina nu ne vede doctorul si dupa aceea vedem. Sper ca am luat decizia corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Leliuta te-ai intors de la dr.? Sper ca ne dai vesti bune.
Mirabela11 ai avut punctia, nu? Iti tin pumnii!

Fetelor, si eu am aceeasi intrebare ca si Mi-Ka in legatura cu numarul de embrioni transferati. Oare daca se cere (pe propria raspundere) se pot pune mai mult de 2 embrioni sau mai mult de 3?

poze

Mergi la inceput

isabellas, bine ai venit printre noi si sper sa ramai cat mai putin si sa treci repede la gravidute .
Din punctul meu de vedere cred ca ai luat o decizie inteleapta alegand Szeged-ulsi nu Timisoara.

crinuta, intra pe messenger sa-ti spun ceva.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Ceau, ceau, pentru ca acum suntem doi.

Mirabela, cum te simti, cati foliculi ti s-au recoltat? Ne gandim la tine si speram ca totul sa fie OK.

Mi-Ka, cred ca daca vrei sa-ti puna mai multi embrioni ei o fac, dar iti asumi singura riscul de sarcina multipla, posibil tripleti.

Leliutza, cum a fost?

Isabelas, ai facut cea mai buna alegere posibila, in special prin faptul ca nu te-ai mai dus in Timisoara. Vorbesc din proprie experienta.

Va pup pe toate cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Fetelor,
am vazut ca si la Szeged s-a inceput cu anticonceptionale. Nu stiu ce sa fac? Sa incep sa iau inainte de a ajunge acolo o serie? Ma gindesc ca a-si mai castiga o luna din "tratement".
Cu prolactina asta ce sa fac? Am citit despre Mastodynon care reduce nivelul de prolactina.Sa incep sa iau inainte si sa mai repet odata analizele inainte de a ajunge acolo? Ma gindesc ca pina in 21 Febr mai e o luna si macar sa fac ceva ce pot.

Mergi la inceput

isabellas, mie ptr. prolactina mi-a prescris dr. bromocriptyna, o pastila pe zi; n-ar fi mai bine sa-l lasi pe dr. sa-ti prescrie el tratamentele?
Mastodynon-ul nu cred ca isi face efectul asa repede, mai mult tine sub control, nu regleaza prolactina.

Mi-ka

Mergi la inceput

Rh , si daca se prind toti cei 3 embrioni, nu exista posibilitatea, fara riscuri pentru ceilalti doi, de a scoate unul dintre ei? Nu stiu ce sa fac, parca i-as spune dr. ca vreau 3 embrioni.

Pup !

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mi-Ka: cunosc un caz in care dupa un FIV s-au prins 2 embrioni, numai ca unul era cu gemeni. Deci erau 3 bebei acolo. Si au hotarat sa scoata gemenii. La circa 2 luni au facut aspiratia gemenilor si a ramas un singur embrion care a mers pana la capat si a devenit fetita. Deci eu zic ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka exista posibilatea sa faci embrioreductie. Exista si un risc (nu stiu cat de mare sau mic) sa pierzi totul dupa aceasta manopera. Dar exista posibilitatea de a reusi (care este mai mare sigur decat cealalta varianta, asta stiu), de aceea se si practica, sa ramai cu cati embrioni vrei tu (unul sau doi). Vezi ca Tabitha chiar cunoaste un caz, deci se poate.

poze

Mergi la inceput