Mamici de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
mishi spune:
chiar am vrut sa-ti zic ca cea mai buna combinatie este no-spa cu scopantil. pe mine m-a "acrit" dr. cat mi-a repetat sa fac treaba asta si cred ca tie, dupa efort iti ajuta.
mishi
10+
mishi spune:
pai la scopantil zice ca maxim 3-4 pe zi, dar nu am avut niciodata nevoie de mai mult de 2. no-spa se iau chiar mai multe daca e nevoie. eu iau no-spa seara si dimineata asa, ca sa fiu sigura, ca am antecedente.
mishi
10+
Cristina_Ioana spune:
am inteles, mishi, sarumana de sfat, asa o sa fac...o nospa si un supozitor...cate avem voie pe zi?
Cristina 13+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Fetelor, cum imi pun si eu PM la profil? ca sunt blonda si nu imi iese...
...ce preocupari serioase am si eu acum...
Cristina + bb 13 sapt
In primul rand LA MULTI ANI! tuturor Ioanelor si..Ionilor.
Mergi la casuta din stanga ecranului, la mesaje private. Intri acolo si la optiuni gasesti ceva de genul "activeaza mesale private". Bifezi acolo. Bafta
POZE
Cristina_Ioana spune:
am inteles, mishi, sarumana de sfat, asa o sa fac...o nospa si un supozitor...cate avem voie pe zi?
Cristina 13+
Cristina_Ioana spune:
a.cicel- esti o meseriasa, saru'mana mult, am reusit, ihaaaaaaaaaa!
Cristina 13+
letitzia spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor (daca aveti Ioni pe langa casa
)!
Cristina_Ioana scobutilul (ca e tot una)- supozitor se ia in paralel cu No-spa (cel putin mie asa mi l-a recomandat dr. meu). In spital cand am fost mi le faceau injectabile si le bagau in aceeasi seringa. Dupa ce am iesit mi le-a dat obligatoriu pe amandoua dimineata si seara si mi-a explicat ca in primul trimestru de sarcina sunt singurele medicamente pe care le putem folosi pentru a preveni contractiile si durerile. Dupa ce am fost la control ultima oara - cand am facut 12 sapt. - mi-a spus sa le iau doar in cazuri de nevoie.
letitzia spune:
Pika - pika, privitor la vitamina E: din cate stiu eu vit. E este folosita in timpul sarcinii pentru prevenirea avorturilor, altfel nu e indicata. Eu am luat si la sarcina trecuta (si cu toate astea am pierdut sarcina) si mi-a dat dr. si acum, dar doar pana la 12 sapt. (pt. ca am avut si de data asta iminenta de avort). Daca totul e o.k., si nu ai nici o problema, nu te sfatuiesc sa iei vit. E simpla.
huacin spune:
Frumoaselor, aveti grija la supozitoare; daca va deranjati la stomac sau doar apar semne, e bine sa nu le mai luati vreo 2 zile.
cristina_ioana cum te mai simti? Primul medicament, singurul fara reactii adverse cu certitudine este calmul. Nici nu medicament nu e eficient in cazul contractiilor, daca nu va linistiti. Nu stiu voi, dar la mine contractiile se declanseaza la cateva minute dupa ce mi-e rece, fie si numai cateva minute - pana se incalzeste in masina, de exemplu. Se mai gasesc supozitoare cu lizadon? Mie pe astea mi le recomandase dr la prima sarcina.
a.cicel tu parca te plangeai de luatul brusc in greutate... Te-ai cantarit pe acelasi cantar? Sigur functioneaza bine? De la o eroare de cantar eu m-am speriat ca am luat 2 kg. peate noapte, o luase razna cantarul...
Bine, ideea este ca fiecare sarcina are tipicul ei; ideal ar fi sa nu iei mai mult de 15 kg, dar te vei preocupa mai tarziu de asta... dupa ce nu mai alaptezi...
Valentina
huacin spune:
Fetelor, sa va spun ca m-am tampit!!!!
Va amintiti ca va spuneam ca e bine sa evitam pestisorii de acvariu... Eu nu imi aminteam exact toate justificarile medicilor, cam neclare dealtfel. Sotul meu isi aminteste explicatia doctoritei veterinare, o tipa in care am mare incredere: excrementele pestilor sunt problema, deci solutia este ca cineva sa schimbe apa des, sa fie bine filtrata.
Hai sa va spun noutatea: m-a traznit sa-mi iau pestisori. Sotului meu nu i-a venit sa creada; noroc ca nu am avut bani in week-end, ca altfel ca sigur imi luam pestisori, filtre, tot tacamul. Sotiorul spera sa-mi treaca pana avem bani ![]()
Valentina