Mamici de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
andreea25 spune:
la multi ani ioanelor !!! si la multi ani ptr toti care au sarbatoriti acasa !!! sa va traiasca!!
andreea25
pika-pika spune:
Salutare!Salutare!
Pana la urma nu mi-a spus nimeni la ce e buna vitamina E in timpul sarcinii.Eu luam inainte,dar cand am ramas le-am intrerupt.Daca o fi buna pentru piele ca tot se intinde acum si nu-i face rau lui bebe...poate as lua din nou.
Stefania,dar tu o tii dintr-o zi de nastere in alta.La multi ani pentru soacra.Mare gospodina tu...distractie placuta!Ii las lui hannen felia de tort ca de cand cu bebe nu mai imi plac dulciurile(din fericire)
Vad ca e inca liniste.Cred ca fetele sunt plecate in week-end.
14+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
mishi spune:
La multi ani Ion si Ioana! Sa fiti sanatosi!
Fetelor, prin cartile pe care le citesc eu zice ca este daunatoare cofeina( ataca sistemul nervos al lui bebe) dar numai daca este consumata in exces si scrie ca exces inseamna de la 6 cescute pe zi sau echivalentul. Eu ma indoiesc ca o cafea dimineata sau un capucino strica. Nu mi-as face probleme. Eu beau din cand in cand cate o gura, de pofta.
Legat de raceala, am patit-o si eu de azinoapte. Ochii ma ustura, imi curge nasul, stranut si ma dor urechile si gatul. Este evident ca am racit. Mie mi-a zis dr. mea sa iau pentru dureri de gat Proposept (pastile de supt cu propolis), ceaiuri, miere, lamai etc...
Dar de unde era sa iau eu la 12 noaptea Proposept ca se gaseste greu; asa ca, am luat oscillicoccilum la 6 ore de trei ori si azi a gasit cumnata mea Proposept si sug la ele in nestire. Sper sa ma fac bine.
mishi
10+
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele si la multi ani pe anul asta!
Ati scris ceva, nu gluma, cu greu mai tine omul pasul cu voi
Saru'mana de urari, io sunt Ioana si ma sarbatoresc cu voi pe net 
Bun venit noilor burtici, deja lista vad ca se face tot mai mare pe zi ce trece...si ma bucur tare ca suntem asa multe...cand ne-om vedea cred ca inchiriem un intreg restaurant ![]()
Imi pare rau pentru toate problemele pe care le-ati avut unele dintre voi si mai ales pentru tine Diu, dar te pup dulce pe nasus si astept sa ne prinzi din urma cand esti tu pregatita...pana atunci nu uita ca Rebecutza are nevoie de tine si te poti dedica ei...
Ca sa nu uit, si eu am folosit toata sarcina trecuta Galenic pt vergeturi = muulte milioane de lei si tot am facut...asa ca depinde tot de 'materialul genetic'si de predispozitiile pe care le avem...de data asta m-am hotarat sa folosesc numai ulei de masline extravirgin...ma ung zilnic pe tot corpul si pe fata chiar si imi simt pielea ok...acum vom vedea daca mai fac vergeturi, de care oricum o sa uitam imediat ce ne vom tine puiul in brate... 
Huacin, ma gandeam la tine ieri iubita, ca mi-ar fi prins bine niste sfaturi optimiste si bine gandite de-ale tale...mi se cam intarise burtica si intrasem in panica...am fost la predeal si am mers cam mult prin zapada, asa in plimbare, recunosc...si aseara eram epuizata...
Ce-i cu Scopantilul ala fetelor,ca v-am auzit vorbind despre el?
La ce e bun si cat putem lua? Vi l-a recom dr?
Cristina + bb 13 sapt
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin iubita, ma treci si pe mine pls cu 9 sept data nasterii?
Sarumanusitzele 

Cristina + bb 13 sapt
iulenca spune:
Salutare Fetelor si la multi ani la Ioni si Ioane.
Pumpkin trece-ma si pe mine la Dr. Tutunaru - Elias iar data nasterii 30.04.1980.
Eu sunt foarte happy. Ieri am fost la doctor - first time si l-am vazut pe bebe. Are 2 cmm si ii bate inimioara foarte bine. Manute si picioruse inca nu are, doar niste muguri dar e foarte frumos, adika asta e normal ca doar e al meu 

. Si dl. dr. a fost un dragut. Ne-a dat sa ne facem analize si in 2 sapt sa ne ducem iar. De-abia astept.
Am si eu o intrebare. Tati nu trebuie sa isi faca si el analize? Ca am uitat sa intreb
In rest ma omoara greturile astea non-stop dar de [voma] mai putin. Nu prea mai pot manca mare lucru, nici macar fructe si parca nici pofte nu mai am. Da va zic un secret din cand in cand ma fac ca mi-e pofta de ceva ca sa il pun pe tati la treaba
Sunt cam rea nu?
hai va pup pe toate. Aveti grija de burtici
iulenca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos
mishi spune:
Scopantilul este supozitor cu scobutil si ajuta daca ai contractii, spasme, dureri de burtik, chestii de genul asta. Mie mi l-au recomandat toti medicii la nevoie, cum simt o durere nelalocul ei, pun supozitor.
mishi
10+
Cristina_Ioana spune:
Sarumana, Mishi, chiar la tine citisem parca, ziceai tu mai demult de Scopantil...ieri mi-am cumparat si eu dar am zis sa nu imi pun pana nu ma invatati..deci pun unul la nevoie? cate avem voie pe zi? in paralel se poate lua si No-spa sau asta ajunge?
Cristina + bb 13 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, cum imi pun si eu PM la profil? ca sunt blonda si nu imi iese...

...ce preocupari serioase am si eu acum...
Cristina + bb 13 sapt