Mamici de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna seara la burticutze!
Nu stiu daca ma mai tineti minte ca nu am mai scris demult ce-i drept! Am fost plecata in vacanta de Revelion si abia ieri am venit la servici. Felicitari noilor burticutze!
Abia astept maine sa merg la dr. (apropo treceti-ma si pe mine va rog frumos la dr. Tutunaru - Elias pe listuta) pentru ca pe mine ma doare burtica aprope zilnic si nu stiu daca e ok. In plus de asta am niste ameteli de simt ca ma prabusesc in orice clipa. Am atatea intrebari sa-i pun ca mi le-am trecut pe o hartie .
Sper sa vin maine cu vesti bune si sa nu fi exagerat eu cu plimbarile in vacanta asta incat sa-i dauneze lui bb.
Va pup si va povestesc joi cum a fost la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!greu mai tine omul pasul cu voi!ma bucur ca suntem atat de multe acum, sa avem toate bb sanatosi si sarcini fara probleme; eu am inceput sa mananc cat de cat, fara sa exagerez, dar nu m-am putut abtine de la hamburger, chit ca mi-a fost greata dupa festin;am fost ieri la eco, nu mi-a venit sa cred cat de mare a cresct bb,parea ca sta in fundulet, cu manutele la cap, abia astept sa stiu ce este, probabil peste cateva saptamani;poate ma ajuta cineva, desi sunt innebunita dupa lactate, am senzatia de amar dupa ce le consum si nu stiu dc sa renunt la ele sau sa continui in ciuda senzatiilor;va pup!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor! haideti sa va zic ce-am patit!
aseara, fara dureri, fara nimic mi-au curs 2-3 picatiri maronii si atat. nu m-am speriat ca sunt calita la faze din astea si am zis ca oricum azi am programare la eco si vad eu. azi totul ara f.bine, bebe se agita tot acolo, dadea din maini si din picioare. la o consultatie a colului, s-a vazut o exocervicita sangeranda (rana externa pe col). ma intreb de unde? contact sexual - nu, spalaturi interne - nu, utrogestanul il iau oral, nu intravaginal, candida - nu, acum 2 sapt nu aveam nimic....de unde a mai aparut si asta. mi-a recomandat sa fac data viitoare un test papanicolau. eu stiu ca ranile astea nu sunt bune, ca la sarcina o pot lua razna, dar nu-mi ies cartile, de unde? o sa fac si trplutest la 14 saptamani.
ati mai auzit de asa ceva? ar putea fi o greseala?

mishi
aproape 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

a.cicel, cind am citit ca ai 3 butoaie cu varza si 25kg de castraveciori m-au trecut fiorii:)
Eu am dat gata un borcan de 3 kg de muraturi in 3 saptamini, dar m-am potolit pentru ca nu mai am. Acum, cind te aud pe tine, iar as ataca la borcan:)

Te simti bine? Eu merg miine la control.

Va pup pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragele mele,

daca ma repet va rog sa ma iertati, dar vroiam sa stiu daca Materna e chiar obligatorie de luat. Asta pt ca inca nu am inceput sa iau inca.
Doctorul mi-a zis sa iau de 2 sapt, dar am tot vazut ca produce greata, si eu si asa abia ma abtin sa nu vomit peste tot....si abia mananc te miri ce.
Nici lapte nu am baut pana acum, numai cand il vad si mi se face greata.

Cred ar fi cazul sa iau si Materna, nu?

Maine ma duc la doctor, nu stiu ce de , dar asa m-a programat. Joia trecuta m-a trimis la spitalul unde o sa nasc sa-mi deschid fisierul si m-au pus aia sa fac analize de sange Prenatal 1, si din ce am inteles eu erau pt RH, desi eu stiu ca e pozitiv, si inca alte chestii. Mi-au luat 6 eprubete mici de sange !!!

Cica la 13 saptamani se face testul pt sindromul Down, si nu am inteles de ce m-a pus sa semnez un formular ca sunt de acord sa il fac...nu e obligatoriu in ziua de azi ?

va pup,
miti 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Miti si aici in uk trebuie sa semnezi si pt down si pt hiv pt orice test de genul asta pentru ca ei au nevoie de acordul tau ca sa le poata efectua. Eu abia trebuie sa merg pe 26 ian la testele astea dar in fluturasul care mi l-au dat de la spital cu toate testele de sange care se fac scrie clar ca trebuie sa semnez pentru unele dintre ele si nu pot fi facute fara acordul meu, deci pp ca de asta te-a pus sa semnezi. Si hiv si down nu sunt teste obligatorii decat in anumite conditii. Eu asa stiu din ce mi s-a spus aici.
Mishi multa sanatate si tie si lui bebe si sa speram ca nu va fi nimic grav.

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

draga Mada multumesc pt lamurire...m-am mai luminat !
pai daca vor "autografele" mele asta nu e o probleme, atata timp cat voi face toate testele.

Chiar ma gandeam ce-ar fi daca am pune o lista cu toate testele care trebuie facute pe timpul sarcinii, si in ce saptamana trebuie facute.

Eu ma bazez pe fetele din tara, ca aici daca nu intrebi ei te pun sa faci doar din astea f generale, astea pe care nu le platesti.
Dar eu vreau sa le fac pe toate la timp.

Asa ca rog fetele care stiu sa faca o listuta ! de ex testul cutare in saptamana cutare si care ar fi rezultatul corect ....CE ZICETI fetele ?

miti 10+

Mergi la inceput

si inca o , desi stiu ca o sa radeti de mine...
In ce luna de sarcina sunt eu acum la 10+ saptamani ? a doua sau a treia ? de fapt cum se calculeaza lunile daca stim saptamana ?

ma scuzati ca sunt asa de varza...

miti 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
Prezenta ca de obicei la apelul de dimineata!
Astazi a mers sotul la servici,deja mi-e dor de el,m-am invatat sa fie dimineata acasa
Piticul inca doarme spre fericirea mea,imi beau cafelutza in liniste.
Se pare ca nu m-au parasit greturile,aseara m-au vizitat din nou
Pumpkin eu zic ca un pic de sushi nu o sa iti faca rau,eu mai mananc din cand in cand,cu David am mancat chiar normal.
Branza(camembert,blue cheese,etc) eu stiu ca nu este indicata in primele saptamani de sarcina pentru ca contine o bacterie ce poate provoca avortul spontan.Noi fiind putin mai avansate cred ca pericolul nu mai e chiar asa de mare si o bucatica acolo de pofta nu o sa afecteze nimic.Parerea mea
Ma duc sa vad ce face David,mi s-a stricat monitorul si nu-l aud cand plange
Poate mai "vorbim" astazi!

Stefania 10+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by romaniaau

a.cicel, cind am citit ca ai 3 butoaie cu varza si 25kg de castraveciori m-au trecut fiorii:)
Eu am dat gata un borcan de 3 kg de muraturi in 3 saptamini, dar m-am potolit pentru ca nu mai am. Acum, cind te aud pe tine, iar as ataca la borcan:)

Te simti bine? Eu merg miine la control.

Va pup pe toate fetele.

Eu sunt OK acum Mai am sear ameteli, si de 2 zile am scapat de senzatia de .
sa nu credeti ca am exagerat cu cantitatea uriasa de muraturi. Noi am vru sa facm nunta intr-un loc unde trebuia sa ducem totul pt masa, asa ca ne-am pregatit din toamna. Dar cand am inceput sa facem lista cu invitatii am ajuns la concluzia ca sala e prea mica, asa ca am cautat al restaurant si am ramas cu tonele de muraturi.

POZE

Mergi la inceput