Mamici de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
hannen spune:
Breeeeeeee,va baaaaaaaaaaaaat.
Mie cine-mi aduce muraturi??????
a.cicel,iote itzi dau adresa tu trimite butoaiele
sau macar vreun kil-doo pe sora Stefaniei ca mor acilea![]()
![]()
Stefanio ,nu te uit in veci daca nu-ti faci pomana c`un om sarman care pofteste dupa muraturi.![]()
Kehleyr,sar`na de urare da` eu am zacut deja
.De ieri ma misc pe ici pe colo.Aseara le-am facut lasagna si omul satisfacut le zicea la fete "mama is baaaack"
Da` azi stie ca nu ma simt bine si ca nexam fooooooooood![]()
cinta,multa sanatate.Ai grija de tine si de burtica.
Printesele mamii
a.cicel spune:
Mai fetelor, voi ma speriati rau de tot. Cu adica nici peste nu avem voie?
Pai pestele e mancarea mea preferata...cu mamaliguta si usturoi. Eu daca nu mananc cel putin de 2 ori pe luna cred ca mor de pofta. Si ficateii de pasare...
Atunci eu ce mai mananc? Cirba de fasole avem voie? Ca am facut aseara, dar e cu ciolan afumat.
POZE
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, ma omorati voi cu mancarurile astea, mi se lipeste burta de spate de foame acum...auzi la ele, ficatei, ciorbita de fasole si peste...si eu stiam de pestele oceanic ca nu e bun si mie imi place mult macroul...si somonul...dar e ok si pastravul la gratar cu mujdei de usturoi deasupra si mamaliguta....ufffff... 

Eu zic ca daca nu exageram si mancam asa cand si cand sa ne facem pofta nu e nici o nenorocire... 
Dragele mele, am sunat si eu sa ma programez la Herghelegiu si stiti cand am gasit loc????? 18 aprilie....

In fine, o sa am 28 de saptamani atunci, sper sa se vada bine bebele
Ma mai duc pe 23 ian la Iosup si sper sa ne spuna si sexul...

Cristina 14+
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Mai fetelor, voi ma speriati rau de tot. Cu adica nici peste nu avem voie?Pai pestele e mancarea mea preferata...cu mamaliguta si usturoi. Eu daca nu mananc cel putin de 2 ori pe luna cred ca mor de pofta. Si ficateii de pasare...
Atunci eu ce mai mananc? Cirba de fasole avem voie? Ca am facut aseara, dar e cu ciolan afumat.
Nu avem voie peste oceanic. Deci rasfata-te cu pastrav, crap, etc. Oricum parerile sunt impartite, daca te uiti pe site-urile americane, aia spun ca sa nu mananci peste de apa dulce. Si, ca la orice fel de carne, ai grija sa fie gatita bine (adica nu in sange, sau in nici un caz cruda). E vorba de posibili paraziti/bacterii care se elimina prin gatire profunda.
La ciorba de fasole nu vad de ce ai avea restrictii
a.cicel spune:
M-am mai linistit acuma. Dar eu tot o sa mananc peste (macrou, ca ala imi place) si din cand in cand, de pofta ficatei de pui. Dar mai rar decat pana acm. O data pe luna...cred ca e bine. Eu mor de pofta.
POZE
geliza spune:
Cristina sorry, dar de ce te duci si la Iosup si la Herghelegiu?
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mamaluidavid spune:
Mai scriu si eu putin ca mi-am trimis barbatul dupa prajituri si apa minerala si am timp.
De peste ca nu e voie ,ma rog oceanic,e prima data cand aud,cred ca japonezii daca aud rad de mine
.
Pai ele nu renunta,de fapt nu iti spune medicul ca sushi(pestele crud) ar fi periculos(si este,fiind negatit) si recunosc ca si eu cu David si chiar si acum am mai bagat cate un sushi asa din an in paste.
Kehleyr,da,chiar nu vor sa spuna sexul copilulul,cica fac parte din nu stiu ce asociatie care nu stiu ce vor sa faca.Dar asta e politica spitalului![]()
Hannen promit ca o sa iti trimit muraturi cand vine sora-mea.
Mai fetelor eu cred ca David simte ca e cineva la mine in burtica,de un timp incoace cum ma prinde intinsa vine si se pune cu fata pe burtica mea de ma topesc pe loc.
Ieri dupa ce am mancat cat o purcica m-am intins si mi-am ridicat bluza descoperind un burtoi maaaaaare;David a facut ochii mari si a intins mana sa ma mangaie pe burtica
Mai vorbim maine,va pupic!
Stefania 10+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
geliza spune:
Stefania, spre deosebire de David al tau care simte, Mara mea se pare ca nu intelege cum sta treaba...ne zice mereu "auzi, cum sa stea un bebe in burtica"...noi ii explicamdar poate mai incolo cand mi-o mai creste burta sa priceapa si ea
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MissJJ spune:
Mai fetelor pe mine ma omoratzi cu discutiile astea despre mancare.
Eu m-as multumi sa mananc orice numai sa pot manca.
Mie de la orice mi se face greatza si nu pot manca mai nimic. M-am chinuit cu niste mazare si abia am inghitit-o. Am sa vad daca niste pilaf merge sau nu ca orez gol nu pot sub nici o forma. Beau cat mai multe lichide macar sa nu ma deshidratez.
Sper ca de la sf lunii cand ar trebui sa trec in trim 2 de sarcina sa fie mai ok, ca ma termina gretzurile astea.
Cu nervii si eu sunt aiurea de tot, acu tip acu plang saracul meu logodnic ii vine sa o ia razna cateodata.
Incerc sa mai imi ocup timpul citind am acu o carte tare hazlie: The Best Friend's guide to pregnancy - Vicki Iovine. Este super hazlie tipa are 4 copii deja si vb f pe sleau si iti zice ce si cum dar intr-un mode extrem de comic. Macar ma mai destind ca si asa bietul meu creier de la nedormit si gretzuri si nervi si hormoni nu prea functzioneste la parametri normali saracul.
In rest mai incerc sa fac o lista cu nume de fete si de baietzi dar din nou creierul meu este blank si am o carte de nume si m-am mai uitat si pe net dar nici un nume mai normal numai ciudatzenii. Imi caut si eu de treaba sa nu mor de plctiseala si rau.
Cu somnul nu prea sunt bine nu reusesc sa ma odihnesc prea bine noptea si ziua is vai de capul meu abia ma tarai. Si imi este groaza sa ies din casa ca sunt numai mirosuri peste tot mai ales aici in uk e plin de tot felul de fastfooduri cat vezi cu ochii si miroase oribil de la ele. ![]()
In legatura cu sexul copilului si aici sunt de genul sa nu iti zica si te intreaba de genul ce vrei sa fie si daca zici fata sau baiat se gandesc sa nu iti mai zica ca daca descopera cai invers decat vrei tu se gandesc ca vei respinge copilul si atunci nu iti spun.
Asa ca cel mai bine este sa zici ca orice ar fi sanatos sa fie si ca orice ar fi este super ok cu tine si poate ai noroc si iti spun.
Hai ca fug si eu sa mai stau intinsa ca nu mai pot de rau. 
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
pumpkin spune:
Cristina_Ioana, eu mi-am facut TOATE programarile la Herghelegiu inca din noiembrie...
Tu unde ti-ai facut programarea? Pentru ca el lucreaza atat la Sanador cat si la Medsana. Din cate stiu eu mai exista si liste de asteptare, si te suna de la clinica daca se elibereaza vre-un loc.
Eu nu stiam ca n-am voie peste oceanic si am mancat sambata o Dorada delicioasa...si ma gandeam ca la Paris o sa ma rasfatz cu sushi...dar cred ca o sa renunt
desi mi-e pofta
... O sa le intreb pe frantzuzoaice daca in timpul sarcinii au renuntzat la branzeturile lor imputzite (dar delicioase), la crevetzi, oysters si peste oceanic...
Miky
15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006