Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, LA MULTI ANI, Ioana ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti ! Te asteptam cit mai des aici, la povesti despre pitici si nu numai ! Eu ma duc sa ii dau de haleala lu'Gizmo si poate dupa aceea mai revin, daca nu ma "cheama" dvd-ul ca am o gramada de filme de vizionat (l-am reparat si acu mergeeee !!!).
Pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut fetele!

Intru si eu ca musca in lapte, nu stiu ce ati scris in urma, nu stiu despre ce vorbiti, dar am si eu o intrebare urgenta, poate stiti sa-mi raspundeti!

Cine plateste indemnizatia pe luna decembrie, tot angajatorul sau cine?

Ma duc si pe la legislative, poate gasesc raspunsul....

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Sa ma laud si eu ca nu m-am mai laudat de mult cu Bogdanel.
La capitolul vorbit sta ff foooarte bine,deja leaga cuvinte,imita si repeta tot ce aude,stie sa recunoasca animale,obiecte,executa tot felul de comenzi,ma alinta cu "mami", "mamica",ma pupa (e un papacios), ma mangaie pe fata,pe par...mor de dragul lui.
La capitolul mancare....orice ii dau mananca,dar asa a fost dintotdeauna,deci nu e o surpriza pt. mine.Are vreo 14kg si vreo 90cm inaltime.
La capitolul dinti: 8 dinti si 4 masele, iar caninii sunt pe drum.
Si sunt multe altele,dar ma intind prea mult.

Aaaaa...si am si cateva poze recente http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am culcat una bucata cupil cu burta plina.

Mitzura - de la firma, eu de acolo iau pe decembrie !

DoamnaBibi - ce frumosi sunteti ! Ce mare a crescut Bogdan , iar tu esti sexoasa rau de tot

IoanaFilipescu - welcome back ! Si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Vrem povestit fiecare pas cu scoaterea pampersilor !!!

Mey, ziceti-mi plsss ca si ai vostri fac CRIZE urate, plsss

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
Cu intarziere: La multi ani Ionilor!
Ioana, bine ai revenit! Asta cu reintegrarea nu tine la noi! Te primim, oricand vrei tu si te asteptam! Cu jobul, mult succes! Cu olita, la fel!
Carmenutaa, felicitari pentru Vladutz! sa fie sanatos si sa creasca mare!
Corina, eu faceam crize de astea de care spui tu, dar eram mai mare si s-a dovedit ca era o apendicita ascunsa. M-a dus mama, saraca, la controale de ma saturasem de policlinica (am ajuns si la electroencefalograme...). A descoperit ce era cand am lesinat in cabinetul unei doctorite. Sper ca Eva sa nu aiba astfel de probleme!
Marcela, bafta la gradi! O sa fie bine, o sa vezi!

categoria chinezisme: prestam la greu, numai ca Vicu si-a luat translator Adica am inceput sa inteleg si el a inceput sa repete tot ce spun. Nu prea iese cum stiu eu ca ar trebui sa sune, dar tot e ceva. mai nou are pasiunea de a citi, dar nu cartile lui, ci ziarele lu' tac'su si rapoartele mele de la job...
categoria w/e cu parintii: nu mananca decat ce vrea el si numai cu mana lui. Ca sa manance hranit (decent) de mine (tac'su nu intra in categoria admisa de Vicu la alimentare) trebe sa fie taaaare obosit...

Sambata am iesit cu el in Herastrau si Vicu s-a dus glont la un lok de joaca amenajat. Nu s-a uitat ca nu era nici ma'sa, nici tac'su cu el. A stat, a comentat, s-a mirat ca era totul ud si rece si abia apoi a inceput sa ne caute. S-a uitat cupilu in jur, n-a vazut pe nimeni si a inceput sa strige dupa ma'sa. Da' nu s-a miscat de langa toboganul ala nici un metru. Cand am aterizat langa el a incercat sa se urce pe tobogan si sa se dea. Puteam sa il las singurel si o zi acolo.
O saptamana minunata!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, banii pe decembrie ii da angajatorul, ca si inainte, pe ianuarie si dupa e buba !
Daria, crizeee ? Si noi avem dastea, nu chiar foarte rele, da avem, asa ca sintem in top ! Ieri m-am astenizat realmente incercind sa ii tai unghiile de la picioare ! Am zis ca dusul cu cercul e joaca, nene, imi trebuie ceva mai decit asta, ca nu a vrut copilul meu sa stea neam ! M-am lasat pagubasa, dupa ce am simtit ca il string de git, atita s-a sucit si invirtit si miscat, de nu am reusit nik !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Intai si intai sa o felicit si eu pe Carmenuta pt. bb2! Sa fie sanatos si norocos! M-a bucurat vestea, mai ales ca a fost o nastere usoara!
La Multi Ani si pt. Ioana! 29 ani!Mmmmmmmm.Ce bine-o fi!
Kro,pupici pe degetel Printesei!
DnaBibi, am vazut pozele !Se pare ca ai petrecut bine de Rev.!
Eu nu ma pot lauda cu vocabularul lui Codrut ca nu spune nici macar "mama".Tot la Tata si Papa, cu cateva derivate a ramas! Spune Mama doar daca plange rau si e foarte amarat! Altfel...NU!Imita animale, frane de masini, intelege tot ce ii spun, dar nu vrea sa vorbeasca!
In schimb, a intrat in etapa scrierii pe pereti!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, la multi ani, da` n-ai teluri prea inalte, io de exemplu imi propun sa nu mai intru asa des, da` nu poci, fetele-s di vina

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ioana - la multi ani! bine ai revenit! sa iti iasa toate exact asa cum iti doresti!
dana - felicitari pentru absolvirea cu succes a cursurilor de chineza! pupici lui vicu micu
monica - frumusel foc bogdanel, si pare tare cuminte si din poze si din ce povestesti. de mami ce sa zic... super hot hot!!!

lia pui a fost foarte cuminte la gradi, citez din ce mi-a zis domnisoara care se ocupa de ea: "copilul model". dar a tinut numai pana la ora 1, cand toti copiii s-au culcat si ea s-a marait toata, nu stiu daca de suparare ca nu era mami sau ca nu mai are cu cine sa se joace. le-am spus sa o scoata afara daca se poate, ca sa adoarma sau macar sa se mai linisteasca si a ramas ca ma suna inapoi daca e tot maraita. si nu m-au mai sunat de atunci (sa tot fie vreo 3 ore). asa ca pentru prima zi, io zic ca-i bine. dar va spun cum a fost dupa ce imi dau educatoarele raportul peste vreo ora.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am uitat sa va spun ca am mai pus pozici - albumul ianuarie.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput