Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata!

noi astazi suntem prima zi la gradinita, sa ne tineti pumnii sa fie totul bine.
o saptamana linistita tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele!La noi reacomodarea cu bona este cam lenta, asa ca se trezeste mandra la 6.30 ca sa fie sigura ca suntem acasa, iar eu trebuie sa o bibilesc pe ea pana cand apare bona, cand trebuie sa ies urgent pe usa, pentru ca se linisteste doar cand face control in casa si vede ca nu mai este nimeni!Asa ca am sanse mari sa plec din casa in pijamale si papuci!
Multumim pentru urari, noi sambata am sarbatorit puiul care facuse pe 5 un an juma' si pe sfnta de mine.Am avut un cavaler de 4 anisori in vizita care tot timpul a impins-o pe Maria(a dat-o si jos de vreo 2 ori)pana cand s-a enervat mandra mea a luat o masinutza si i-a dat "la cap" vorba ei, si s-a linistit baiatul!!
Felicitari Carmenutza si sa ai putere sa-i cresti mari, frumosi si sanatosi pe puiutii tai!!
Azi am ore pana la 8 seara asa ca sunt in zona!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

`Neatza! De azi promitem ca o sa intram mai des pentru ca am reusit ieri sa aducem pe cineva acasa sa ne repare calculatorul, care de 2 luni face numai fitze!
Felicitari Carmenutza pentru bebe 2, esti o mama curajoasa!
Noi suntem cam tristi, suntem prizonieri in casa, stam la etajul 9 si s-a stricat liftul inca din noaptea de Revelion, asa ca nu putem iesi la plimbare decat in week-end cand e si tati acasa, altfel nu putem urca pe scari.
Si o veste, ieri am observat un nou dinte la Matei, un premolar, cred ca foarte curand apar si caninii de jos!

O zi buna si mai revin!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna dimineata !

Vad ca vorbeati de dinti...noi suntem in gasca celor cu 12 dinti si 4 masele...se pare ca am scapat de ce era mai rau...
Marcela ...va tin pumnii sa fie totul bine la gradinita...AndreeaM si Ioana, reacomodare usoara si voua...asteptam poze cu Stefi...
Roxana, bine ai revenit pe baricade....ce mai face Patrik ?
Marcela, parca tu ma intrebai cand mai mergem cu Feli la control...de fapt nu mergem noi, ci vine "controlul" la noi ...v-am zis ca doctorita care se ocupa de ea este vecina noastra asa ca nu ne mai deplasam la spital, vine ea cand crede ca e cazul...Si se pare ca am scapat si de scosul firelor, pentru ca sunt din acelea care se resorb...Apropo, Roxi si Olivia, chiar vroiam sa va intreb cum e cu firele astea...cam in cat timp se resorb...sau depinde de la caz la caz ?...Asta ca sa stiu la ce sa ma astept si sa nu-mi mai fac un milion de griji...ca si asa pana ne-a spus ca sunt fire care se resorb era cat pe ce sa plec si eu cu Alice si Olivia (!) cu cercul pe campii ...nu intelegeam de ce nu ii scoate firele dupa atata timp...

Va pup...mai scriu cand mai apuc...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Saltare fetele,
Rox chiar ma intrebam unde ai disparut
Vrabiuta succes la gradi!! Sa ne spui cum a mers, eu sunt convinsa ca o sa fie foarte bine. Noi mai avem cateva luni bune de huzureala, din august incepem gradinita.
Vreau sa va povestesc ceva... Eva mi-a facut de 3 ori pana acum niste crize destul de urate. Am gasit in carti suedeze descris ce se intampla cu ea sub numele de Affektkramp. Zice ca sunt spectaculoase dar nu periculoase. Pe scurt, reactioneaza violent la sentimente puternice, cand e nervoasa sau speriata. Nu respira cateva secunde, se albastreste in jurul gurii, apoi cade intr-un fel de lesin, se inmoaie la mine in brate si inchide ochii ca si cum ar adormi dintr-o data. O data s-a speriat rau cand a invartit-o sora-sa cu scaunul de la computer si a facut un fel de convulsii. E cu atat mai inspaimantator ca nu scoate nici un sunet in tot timpul asta. In cartea mea zice sa incerci sa-i abati atentia de la ceea ce a produs criza si in general sa lasi copilul sa descopere lumea asa cum vrea el, ce o mai insemna si asta?? Va rog sa-mi spuneti daca si voi ati patit asa ceva, sau ati auzit de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am reusit sa mai citesc din urma, asa ca Bun (re)venit Dana! bine ca ai reusit sa te reinscrii.
bafta la reacomodatul la bone si la gradi!
am vazut si poze....toti piticii sunt super!
Patrick e bine multamim. face nebunii, nu vb nimic inteligibil, ii tot da inainte cu chineza din care se mai pricepe din cand in cand ce vrea sa zica. asa ca eu ma minunez in continuare de propozitiile si cunostintele copiilor vostri, sunt tari! eu mecanic il fac, surubareste non stop si iti sta mintea in loc de ce poate sa puna la cale.
Cori, nu cumva e vb de ceva asemanator cu spasmul hohotului de plans? ca si ala se manifesta la fel dar trece cam pana intr-un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Amironeanu - asteptam pozicile !
Vrabiuta - ce fain ca mergeti la gradi, ce faaain, asteptam impresii !
Corianai - Giulia facea asa ceva acu` 1 an, plangea pana invinetea toata si nu lua aer.
Acum ma termina cu crizele de istericale ... Se zbate si urla si plange de zici ca-i faci ceva ... cand vor trece oare ?
Roxanaz - apor la servici !
Kro - bine ca buba trece si degetul este bine !
Roberta - noi stam la 7, de coborat coboram in brate si de urcat pe jos sau in brate. E al naibi de greu cand nu merge liftul ... mai fain e cand mergeam cu caruciorul si urcam pe jos
Gongutza - activi sunt si ziua si noaptea

Io`s libera ca MP nu a putut veni. Am fost afara, am tras si crizele de rigoare. Pana la ce varsta au astia mici isterizari dintr`astea ???
Cuvantul nou invatat azi: Balbi (adica Barbie) In we am invaat-o care este piciorul drept si care stang, ne-am distrat de minune.
In rest ... vreau si io sa mearga la gradi Giulia ...
O saptamana frumoasa sa aveti, fara evenimente urate

P.S. Asa-i ca si copiii vostri fac crize dintr`astea de nervi ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ala e Rox, sar'na, habar nu aveam cum ii zice in romana. Cica trece pana la 4-5 ani, altii zic ca dupa 6-7. Si cica sa nu-i caut in coarne de frica sa nu faca o criza. M-a distrat o faza, cica le face selectiv, numai in prezenta unui membru al familiei mai ingaduitor, io adicatelea Fac si eu haz de necaz acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

salutare tuturor!
De astazi m-am hotarat sa devin din nou activa alaturi de voi pe forum. De fapt de astazi incepe ziua marilor schimbari din acest an. Acum ca am implinit 29 de ani( pe 6 ianuarie) si ca a trecut si onomastica am ganduri mari. vreau sa slabesc, sa il invat pe Alex sa faca numai la olita si sa intru din ce in ce mai des pe forum.Asa ca tineti-mi pumnii. iar daca nu reusesc ...vai de capul meu ce va fi. Asa ca nu imi ramane decat sa sper ca ma veti integra in randurile voastre ( doamne, a cata rugaminte o fi asta???). a, si mai am o dorinta mare.vreau un job nou!!!!!!Nu vreau sa ma intorc la cel vechi
Cu mii de pupici pentru pitici si mamici
Ioana si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana bine ai revenit! felicitari pentru ziua ta si pentru onomastica. iti urez sa iti iasa toate lucrurile asa cum le doresti! pentru job-ul cel nou iti recomand cu mare caldura site-rile de job-uri.....sunt serioase! si eu garantez ca gasesti ceva bun in 3-4 luni. (incercat pe pielea mea). la faza cu olita....succes si sa ne spui si noua cum reusesti!
Cori hahaahahahaa deci tu esti "membrul ingaduitor"!

Mergi la inceput