Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marcela, pupici pentru fetitzul model !!! O sa fie bine, primele zile sint mai grele, zic eu !
Aaaa, si Ioana, sa ne spui si noua cum si ce apropos de olita - eu une tare-s interesata de o varianta functionabila testata !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari, e bine pentru prima zi. vazut pozele si cele din ianuarie si cele de la revelion, vad c-ati avut si zapada, uff, cit mi-am dorit si eu sa ajung in bucovina, da` la anu nu ma las.
mey, cupiii vostri fac puzzle-uri simple, ma referi la cele cu 3-4 piese? sau baga figurinele in gaurile corespunzatoare formelor?

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, io am o rata din plastic care are gaurele sub forme geometrice si in fiecare dintre ele trebuie sa introduci cite o forma colorata dar Andrei nu le nimereste deloc si se enerveazaaaa si renunta, ii pune doar cercurile pe git, ca are si citeva cercuri colorate tot de plastic !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

era sa zic ca tot rata am si io, da`i dinozaur toata ziua, ma uitai mai bine.... in fine, nici ilinca nu le nimereste si tipa cind vede ca nu-i intra poiesa unde vrea ea s-o bage. intrebarea ramine valabila si la celelalte duamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmen, eu cu putzell n-am incercat inca(ar trebui??), are insa un cub cu animalute,stie unde trebuie sa intre fiecare le mai nimereste dar le mai pune si cu picioarele in sus si se chinuie de mama focului!In schimb de vreo cateva zile are mania bagatului pe dedesubt, asa ca o scot de sub' scaune, birou, patut si caruciorul papusei(unde intra cu greu)Sper sa-i treaca repede ca ma gandesc cu groaza unde poate sa o mai duca mintea sa se bage!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sper ca ati avut un we placut..noi am fost tot timpul pe drumuri..Pentru ca trebuia sa-i canalizez energia lui Duracell...l-am inscris la clasa de miscare si gimnastica (asa s-ar traduce)....la grupa de virsta 15 luni-2.5 ani. I-a placut tare mult...desi la un moment dat cind a realizat ca este si muzica..a descoperit sursa si s-a pus pe dansat....era singurul dintre vreo 12 copii care dansa..
Acum m-am inscris si intr-o organizatie, si miercurea sint raspunzatoare de deschisul si inchisul cladirii unde vin sa se joace copii pentru 2 ore...iar lunea il trimit pe Duracell (si cu MP) cu vecina americanca...Asa ca l-am aranjat! Sper ca acum venind in contact cu copii...sa nu mai fie plicitisit...
Duminica am mers intr-un parc , pe un deal...si ne-am plimbat cu trenuletul cu aburi..si apoi in carusel..de unde cu greu l-am dezlipit...
Ma duc sa va citesc la o

Mergi la inceput

Am uitat sa-l laud...simbata a refuzat sa pape..motivul? Vrea singur! ..cu lingurita....asa dintr-o data ..eu sa fiu sincera numai la gindul ca trebuie sa curat..am aminat cit am putut acesta indeletnicire..Si uite asa a mincat pilaful singurel..Mai nasol a fost duminica..la ciorba...asa ca l-am culcat flamind..eu am refuzat sa-l lasa singur..el a refuzat sa pape de la mine...am fost chit!
Carmencita ...puzzle si recunoasterea formelor geometrice???? Mami...sint prea mici! Luca stie/nimereste doar cilindul...ala-i place!...Daca ati vedea cum arata aici copii la 16 luni...de o saptamina am tot avut ocazia sa-i observ...abia merg...nu vorbesc...inclusiv fetitele!Nu mi-a venit sa cred!
Roxa..bine ai revenit....deci te-ai specializat in chineza!
Marcela ce ai mai aflat despre prima zi la gradi! Sa faci poze...Am vazut=o pe Lia...o dulce..tunsulica!
Vazut si pe Bogdanel si pe mami a lui cea sexi!
Carmen ..felicitari pentru nastere! Te asteptam cu poze...
Alice (colega mea de cerc)..taie-i unghiile cind doarme...poate merge!
Daria...la noi crizele sint rare si dureaza putin...deobicei il ignor..
Dana....imi place de Vic...independent..asta-i foarte bine!
Ioana..la multi ani si sa-ti indeplinesti cit mai curind dorintele...si te asteptam la povesti!

Mergi la inceput

olivia, chiar ca nu te-ai plictisit uichendu` asta.. colega ta de cerc, alice, hehehe, si cite mai ai intrebam pentru ca ilinca a primit vreo 3 astfel de jocuri si cum stiu ca sunt copiii precoci pe-aici, am vrut sa vad cit de repede tre` sa ma grabesc sa-mi pregatesc streangu`
ultima preocupare a ilincai, imi calareste calculatorul si monitoru`, la propriu, monitoru` deja fileaza, asa ca daca nu dau pe-aici in urmatoarele zile sa stiti ca asta-i motivu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !
Carmenp - merci de idee, noi inca nu avem puzzle, asa ca vom cumpara ... Cu restul ... daca nu intra unde vrea Giulia, ia casuta (noi casuta avem_ la suturi si striga 'goool"
Kim - ce fain, ce faaain, sincer va vinvidiez pe cele care duceti copiii la un loc cu alti copii
Vrabiuta - pozele sunt ca de obicei, perfecte, mai ales cea in care sunteti toti 3

Noi acu` 10 minute am intrat in casa ca a trebuit sa verific un mail (deh, doar e ziua mea libera, nu ?), afara e frig si urat.

Cine vrea sa o vada pe grasa mea, sa pofteasca aici:
http://community.webshots.com/album/439300887jUmOVI/4
pardon, de aici incolo
http://community.webshots.com/photo/540244298/540244298mQmcgr
O seara placuta sa aveti !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Carmen..asta nu inseamna ca nu trebuie s-o lasi sa se joace...numai ca nu trebuie sa ai pretentii
Daria..am vazut-o pe tunsulica! Nu stiam ca-ai tuns-o! O dulce! Si ce camera frumoasa are!
Eu am inceput sa caut crese..si deja ma doare capul...totul este ocupat...anul scolar incepe in septembrie..trebuie sa te pui pe lista de asteptare..si acum vine aprilie....
Anca la voi cum este ? Cit costa daycare-ul pe luna? Sint locuri?

Mergi la inceput