Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
nicoleta raducu spune:
Cata...
..las' ca trec si astea...
Esti o fericita sa o ai pe mami a ta cu tine....
Eu ma gindesc cu groaza ce m-oi face....
E perioada cind se obisnuieste si Bia cu noul ei mediu....
Nicole
33+
utocatalina spune:
Mirela mama a zis sa faci o pauza de 2 ore intre mese daca ii dai lui bb tita, ca altfel vine laptele nou peste cel vechi din stomac, intrat in aciditate si crampele se amplifica
.....Florinini vad ca iti place bufleica mea...asa este ca are falcute?
Monica Bia are cu adevarat o gurita ca o margica...si este asa scumpa cind isi tuguie buzele, dar despre par pot spune ca este un saten deschis momentan..asa ca nu stiu daca dupa ce-i cade asta ii creste roscat, sau va semana cu tati..un blond nordic!
Eu sunt tare curioasa la ochii..sincer culoarea parului ma intreseaza mai putin, dar vreau sa aiba ochii albastri!![]()
Cafeluta mamicuta
utocatalina spune:
Apropo..eu servetelele umede si sapunul le-am avut de la Sanosan, uleiul de corp de la Nivea, ca ala l-am gasit atunci..e bun si asta!
Cafeluta mamicuta
pisoi3 spune:
Alina
, asa zic si eu, ca are dreptate Janina, daca pierzi dopul e clar ca s-a inmuiat colul, ca altfel nu avea pe unde sa se elimine. Asa ca eu zic ca se apropie momentul, tin pumnii, ca stiu cat iti doresti sa nasti.
Janina
, e bine ca te simti bine acum, sper sa nu iti mai curga sange.
Florinini, ce faci? Ceva semne se nastere?
Fetele cu bebei, adica Giova
, Cata
, Maraki
etc
. aveti niste bebei superbi, sa va traiasca, sunt niste frumosi!
Eu tocmai m-am intors de la o plimbare cu sotiorul prin IOR, am mers pe jos pana acolo (stam cam la 2 statii de autobuz distanta). Ma simt mai bine acum, parca mi-a mai trecut teama de nastere, m-am gandit sa fac plimbari mai dese, ca vad ca imi schimba ideile.
Acum ma duc sa il ajut pe sotior la bucatarie. Intru mai tarziu. Ma intreb cine mai naste pana atunci.
Anda si bebe Mark 40+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
pisoi3 spune:
Era sa uit: Nicole
, noi am luat produse pentru bebe de la Nivea, ca noi doi tot Nivea folosim si suntem super multumiti. Dar si eu stiu ca produsele Sanosan sunt super bune, asa ca eu zic ca ai facut o alegere foarte buna. Noi am luat si servetele de la Nivea si de la Pampers. Sa vedem care or fi mai eficiente.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
nicoleta raducu spune:
Pisoi...
..ma bucur ca ti-a facut bine plimbarea..
Sa stii ca si noi am oprit azi..pe linga bisericuta de lemn..si am facut citiva pasi in IOR..
ca era soare...si frumos...
Si am simtit ca m-am intors cu alta stare de spirit home...
Nivea folosim si noi..parintii..dar am zis sa incercam Sanosan pentru bebelina...
Iar la servetele..am luat Pampers....
Nicole
33+
irinadum spune:
Felicitari la toate fetele care au nascut si refacere usoara.
Giova la multi ani tie si tuturor fetelor cu numele de Ioana.
Fetele nu am mai itrat deoarece eram super obosita ca al meu baiat a tipat vreo doua nopti de durere de burta iar acum e invers nu mai tipa deloc ci doarme si mananaca insa se aude ca si cum ar avea o tona de muci dar nasul e uscat si nu are nimic , plus ca are si ochii inlacrimati ba chiar am vazut si lacrimi ( pentru prima oara) si nu stiu ce sa ii fac .Am fost cu el la doctor si au zis ca din punctul lor de vedere nu are nimic deci astept pe marti cand am programare la generalista mea sa vedem ce zice. Ca prea e ciudat acu ca nu ii mai aud glasul. Daca stie cineva cum sa fac sa ii scot mucii aia din nas care de altfel nu se vad dar se aud ( intelegeti voi ce vreau sa spun) sa imi zica si mie ca o iau razna. Nu stiu dc e normal insa atata timp cat nu are febra si mananaca astia zic ca nu are nimic. Atunci de ce are ochii asa inlacrimati si tulburi,
Monica vad ca esti in forma si noramea asculta muzica si papa ca tine. Bun asa si al meu papa la greu .Acu sa avem grija sa nu ii facem obezi
.
Denisa am cobit la greu sa nasti maine dar vad ca fiita nu vrea. Stii tu cum e de ce iti e frica nu scapi, deci mai stai pana pe 19
Restul fetelor va pup si imi cer scuze ca nu apuc sa scriu la fiecare dar voi scrieti asa mult eu citesc totul si apoi uit care si cum. Sunt atat de amrtita ca ncii nu mai stiu cine a nascut.
Irina
Denisam spune:
Burtici si Mamici,
Va criu repede un mesaj ca vien un cnsultant financiar ca asa e aici, poti sa iti pui bani la sf. de an duap c eoctizezi luanr, intr-un fond care il ai la pensie, in afara de pensia propriu-zisa, si ii folosesti atuncisi acuam et ajuat c anu paltesti taxe pe banii respectivi.Noi faceam asta in februarie cu el,dar i-am zis sa vina acuam sa scapam ca suntem busy in Feb.
La multi ani IOANA si GIOVA! Si care mai sunteti Ion, Ioana!Mulat sanatate si bebei sanatosi si mincaciosi!
Florinini- tin pumnii sa fie bine
, poate o vrea si fata mea sa iasa daca baiatul tau vine, nu mai stiu d cvrei sa ne incuscrim
, ti-am dat accept pe yahoo, deci scrie-mi cand vrei!
Irina -pupicei si numai bine lui Mario
, mai cobeste ca mai e pian maine, poate dc spal niste geamuri inainte sa merg la nunta si bag niste dansuri periculoase acolo, poate maine seara sa dea vreun semn Emma, mai stii![]()
Moni- pupicei si voua
si stai calma ca bag si forum, dar e slaba activitatea ins chimbul 2, fara voi, si o sa si stau pe scaun, faza e ca conta nu prea mai am,darmai gasesc eu niset hartii pt luni![]()
Cuscra Maraki- ce mai zici-ne mai spui povestea sau nu vrei sa sperii fetele, sper ca Angelo e bine si fara colici!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Irina ..ser fiziologic caldut pus in fiecare nara cu ajutorul unui fitil de vata rasucita, apoi foloseste pompa de nas, tine un deget pe o nara, iar cu pompa strinsa in mina, du-o la nara cealalta si ii dai drumul in apropierea narii ca sa faca vacum...la fel procedezi si cu nara cealalta
..
Cafeluta mamicuta
monica70 spune:
IRINA ceau! Si DIANA pufaia pe nas,a zis doctorita ca-i de la lipsa de calciu,ii va da vigantol,dupa 15 zile de la nasterepana la 2 ani.intre timp mi-a dat sa-i pun ser fiziologic in nasuc,inainte de masa.Si muci avea,acum de cand i-*am pus ser nu pre mai pufaie,nici muci nu pre mai sunt.Eu am incercat inainte cu pompa aia pentru nas,dar n-a iesit cine stie ce...Nu stiu daca te ajuta informatiile astea...vezi tu!
Hai ca ma pun sa citesc ce s-a mai scris azi!
MONI si
DIANA