Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE am vazut ultimele poze sunt super!
CATA ai o bucalata !!!Si ce buze sexy ! Mie mi se pare ca-i si roscata,nu?
MARAKI nu-mi dau seama cu cine seamana Angelo, dar e un dulce! Parca seamana un pic cu DIANA mea!
GIOVA mama mia ce grasun ai fabricat! O sa fie o partida....!
IRINA ...ce sa mai zic de ginerica...a mai crescut...o sa fie cam greu de DIANA mea cu buzele alea sexy...o sa fie batalie mare pe el!!!
Plec sa ma intind putin astept sa se trezeasca POMPITZA,ca iar sunt sanii plini cu varf...cred ca trebuie sa trec iar la pompa!!!!
Ziua e super cuminte,acum doarme de vreo 3 ore!!!!
M-am smecherit si am lasat toata noaptea si ziua radioul pe EURO FM ,muzica anilor 80 si ii place la nebunie,seamana pe taticu ca si ala nu poate sta sa nu aiba zgomot de fond(radio,TV...)
Va pup!
Astptam alte evenimente...

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

waw,fetelor,cum nu am mai intrat eu pe net,cum v-ati pus pe nascut!!!
GIOVA,FELICITARI,PARCA PRESIMTEAM CA TU URMEZI!!!!SA AI UN BEBEL SANATOS SI MANCACIOS!
DEEA,LUNA NOUA ,FELICITARI,RECUPERARE USOARA SI BEBEI SANATOSI!!
eu sunt cam chiauna de 2zile,bebe e agitat,cu toate ca nu cred ca sunt colici in totalitate.am avut si musafiri ieri si cred ca vor veni si azi,si nu am nici un chef,pt ca se agita si bebe si ii stric si programul.iar eu dupa nopti nedormite,nu am niciun chef de stat cu nimeni.iulian a zis ca am devenit total antisociala,nu prea intelege...ieri ma apucase disperarea ca cu toate ca si mie imi curge lapte garla,ma gandeam ca poate nu-i de calitate daca bebe cere la 1/1.30ore.ce sa va mai zic...e infundat pe nas si ii pun cam degeaba ser,si imi e mila de el ca respira greu,mai ales cand il apuca sughitul...
acum am fi vrut sa-l scoatem 30min afara,ca ieri a plouat si n-am iesit.dar si azi e un frig si innorat...
cand doarme el,eu ma stresez sa fac curat si mancare si uite asa ma stresez din orice...sper sa-mi treaca...
fetele care se pregatesc ,va pup si va tin pumnii,sa dea Domnul sa aveti nasteri usoare!!!
pup toete fetele

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Florinini nu te speria... se pare ca se apropie momentul! You go girl! Noi iti facem galerie sa nasti repede si usor!
Cata bine ca ne mai dai un semn! lasa aca se linisteste Bia!
Anda si tu urmezi... tin pumnii!

Eu sunt ok, zici ca nu s-a intamplat nimic!

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bun gasit,burticutele mele..
Am aparut si noi..
Azi suntem mai binisor..Nu mai am ameteala aia...
Am tras o tura prin Cora...unde am spart scurt o caciula de bani...
Fara sa luam cine stie ce..Aprovizionre...si doua puturici fleece pentru bebelina...A..si un ulei Sanosan...
Mamicile..chiar..voi ce gama de cosmetice folositi pentru bebei?
Sapun,ulei,etc..???
Asa...Ne-am intors acasica..si m-a luat asa un acces de harnicie...
I-am facut mincarica de psanac cu chiftelute..taticului nostru...
Am papat...
Iar acum...Am facut sarmale..si sunt la fiert..sa avem miine si luni....
Pfiu...chiar ca am fost o harnica...si modesta pe deasupra...
Am tras o mandarina jumate in timp ce am citit din urma..ce ati mai scris voi...
Si acum..o frecam p'aici...Desi as mai avea ceva de facut...
Dar..gata pentru azi...
Am uitat:SA NE TRAITI IOANELE....LA MULTI ANI..SI BEBEI SANATOSI,MINCACIOSI...SI PLINI DE NOROC!!!!
pUP BURTICUTELE...
Nicole
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
La multi ani tuturor celor cu numele de Ioana!
La multi ani IOANA!
La multi ani, GIOVA! Se pare ca tu ai primit cel mai frumos cadou de ziua ta!
Fetelor, eu am inceput sa pierd dopul! Azi dimineata cand am mers la toaleta am vazut pe hartia igienica o gelatina galbena, destul de multa. Acum de cate ori fac pipi mai curge, dar mai putin. Nu stiu cat mai dureaza pana nasc, probabil cateva zile. Sper intre timp sa se mai inmoaie si colul. Am si burta foarte tare, dar nu ma doare. Nu stiu daca sa iau No-Spa sau nu.
ANDA, e bine ca tu ai colul mai moale! Poate nasti pana joi, cine stie?
FLORININI, si eu cred ca e dopul si la tine. Iti tin pumnii sa nasti repede si usor!
Fug sa fac de papa.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

ALINUTA..FLORININI.....MULT CURAJ..O SA FIE BINE!!!!
E ASA FRUMOS AFARA,FETELOR..
Ma uit pe fereastra..cum fac un om de zapada citiva copii...
In curtea interioara a blocului...Ce frumos...
La anul pe vremea asta..ne scoate tati cu saniuta..si o sa ne bucuram si noi de zapada...
Acum i-am povestit fiicamii...ca ninge..ca e frig...
Draga mamii...imi trage niste sutuloaice pe col..
De nu pot sa respir....
Nicole
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nicoleta eu voi lua cosmetice Sanosan, sunt bune. MA bucur ca te simti mai bine azi!
Alina daca pierzi dopul sigur s-a mai inmuiat colul, altfel nu avea pe unde sa iasa, nu? Ma gandesc si eu...

J 35+

Mergi la inceput

Janina..tu cum mai esti azi???
Am inteles ca cei de la Elias recomanda Sanosan...
Nicole
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Buna burticute si mamici!

La multi ani pentru toate Ioanele si Ionii!

Pe mine ma doara burta si nu prea mai pot dormi noaptea si nici sa ies din casa. Din cand in cand am contractii, unele dureroase altele nu, ma apasa bebe pe col, mai pierd din dop, etc. Cred ca se apropie momentul. Nu imi dau seama cat mai dureaza.
Teoretic maine ar fi termenul...
Ii dau cu ceaiul din frunze de zmeura inainte. Stie cineva cat ar trebui baut? Eu am baut cate o cana pe zi de ieri. Oare e ok daca beau mai mult?

Va pup pe toate si succes celor care urmeaza sa nasca!

P.S. Eu maine trec in saptamana 41.

Ella si Daniel Alexandru 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica eu am luat-o pe mami la mine pentru ca este asistent pediatru si acum face instructie cu mine exact ca si cu mamicile ei pe teren......partea naspa este ca sunt stingace..mi-e frica sa umblu cu Bia si nu ma pricep mai ales la facut baita partial si la linistit cind o apuca plinsul si zbieretele...am incercat si eu cu Bonisan 5 picaturi de 3ori/zi si Baby Calm cite 2 lingurite intre mese sa o linistesc azi noapte, dar nimik...a urlat cam de la 1:00 la 4:00...azi am trecut la Sab Simplex si i-am dat de dim. cam vreo 7 picaturi...o sa-i mai dau 10 si diseara tot 10...poate, poate..si la mine camera ei arata ca o farmacie ambulanta!Azi vad ca a supt la sin nitel...tu ai laptic? Diana suge?
Maraki daca vrei ne incruscrim...ca si Angelos este un baiat pe cinste...Tu cum te descurci? A venit lapticul? Are sau nu colici?

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput