Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Irina in loc de ser fiziologic poti folosi apa de mare(Sterimar/Nazomer/Humex/Merimar)
Cafeluta mamicuta
utocatalina spune:
Ai dreptate Monica!![]()
Zi-mi cum stai cu laptele si daca suge la sin!
Cafeluta mamicuta
monica70 spune:
CATA n-ai apucat sa citesti
Am lapte prea mult acum,a venit abia a patra zi,inainte n-am avut deloc.Azinoapte am facut frisoane si atrebuit sa ma mulg! Cred ca azi iar ma mulg ca-i plin si cand se trezeste DIANA,tot nu poate consuma toata cantitatea! Si suge nde numa si cand nu aveam deloc,tragea saraca....Traiasca garmastanul!
S-a trezit DIANA! Plec sa "papam"!!!
MONI si
DIANA

irinadum spune:
Uau ce prompte ati fost. Merci mult. Am incercat cu ser cu pompa dar cu un pic de vata rasucita cum mi_au aratat in maternitate dar nu iese nimic . Dar nici nu se vede nimic in nas sa zici ca ai ce scoate . Se aude cand respira ca e plin de mucozitati. Eu i_am pus ser innas si apoi am apasat un pic pe nara in sensul sa intre si sa il inghita si parca parca nu mai fornaie asa tare dar vad eu diseara . Partea proasta e ca nu pot merge singura la market sau farmacie sau iau apa de mare si Marian iese prea tarziu deci trebuie sa astept pana luni iar pe net scrie ca nu eprea indicat serul iar pe de alta parte ca e inofensiv.
Monica si Catalina inca o data mercic.
Irina
nicoleta raducu spune:
Mamicile..eu deja iau notite de la voi...
Fara misto...Am un memorystick...pe care pun tot ce sfatuiti voi...
Alina
..cum mai esti?
Florinini
..tu?
Ella...
..la tine..ce se aude?
Cind incepem galeria pentru tura urmatoare de bebei???
Haideti fetelor..ca e cam liniste !
March..tu ziceai ca te-ai impartasit azi?
Zi-mi si mie..ai tinut post?Ca ma duc si eu miine..Am vorbit cu popa de o saptamina...
Nicole
33+
maraki spune:
Fetelor voi aveti umidificatoare in camera bebeilor? Mie mi-a spus moasa ca fara ele, bebe poate deveni fornait, am vrut sa le scot pt. ca este atmosfera umeda si se face mai cald ca de obicei in camera.Este important sa le avem la calorifere!!!
Catalina Bia arata superb
este foarte bine dezvoltata( ti-a prins bine ca ai putut manca tot ce ai vrut
dar ce fac cu dulcineea Denisei? vad ca Denisa o intreaba pe Florinini daca vrea sa se incuscreasca
Ce facem? Incurajam bigamia? ![]()
Noi avem o moasa foarte ciudata, mi-a spus sa nu-i fac toaleta puiului pt. ca nu transpira, pana la baita sa nu il sterg decat la fundulet
Chiar mi se pare aiurea,dupa ce i-a cazut buricutul a spus sa mai astept o sapt. pana se usuca de tot locul, au mai ramas 3 zile pana la prima baita
Abea astept sa incepem cu baitele ca stiu ca se dezvolta bebelinii mult mai bine
Fetelor m-a terminat definitiv Angelo
Il iubesc de nu mai pot dupa el, ma doare sufletul daca il aud macar sa inceapa sa planga,e scump foc
Mirela eu am hotarat sa nu il mai scot pe Angelo afara, ieri cand l-a adus Giorgos dupa 10 minute de plimbat cu carutul,avea nasucul rece! Poate la tine este o clima mai blanda dar aici e frig rau.Pupa-l pe bebe Daniel
Am uitat sa va spun o faza: la spital am nimerit cu o romanca in rezerva,Angelo a avut companie pe bebe Antonio
O alta chestie este ca m-am facut de ras cand eram in travaliu
Mi-a dat asistenta un tampon mare si inca o chestie din material care era de marimea tamponului.Eu daca am vazut ca voi scriati de vata si fasa sterila pusa peste, am crezut ca e ceva de genul asta
cand i-am cerut asistentei chiloti de unica folosinta mi-a spus ca aia erau
trebuia sa-i desfac ca sa imi dau seama ce sant
taranca de mine de unde sa stie, ca doar nu mai vazusem asa ceva![]()
De nascut, am nascut imbracata cu camasa mea, pe bebe mi l-a pus in brate imediat cum a iesit
nici nu ma mai gandeam ca nu este curatat, l-am pupat si nu mai puteam dupa el
Socra-miu vroia sa intre cand ma coseau dar am refuzat
Nu era de ajuns ca vazuse socrosenia totul la mine? El mai lipsea din sala de nasteri![]()
pupici la burtici, bebelasi si mamici
mamica de ageloudi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
NICOLETA, merci de intrebare, sunt bine! M-a durut toata ziua burta ca la ciclu. Am gatit pana acum, sunt super obosita.
CATA, am vazut pozele cu Bianca, e super scumpa! Deci ti-a venit laptele?
MONICA, sunt curioasa daca nasc cand ai zis tu, adica pe 10 Ianuarie. Oricum, mai dureaza dupa ce incepi sa elimini dopul. Parca la CATA a durat vreo cateva zile pana s-a rupt apa.
Fetelor, eu cand vad cate chestii discutati despre bebelini mi se pare foarte complicat. Eu stiu ca prietena mea nu i-a dat bebelinului altceva decat san pana la 7 luni parca, nici macar ceai. Oare cum s-o fi descurcat cu colicile? Fac toti bebelinii colici?
JANINA, esti bine?
ANDA, ce bebelin mare ai! Sa-ti traiasca! Stai linistita ca vad ca si IRINA a nascut natural si Mario a avut la nastere 3,9 kg.
FLORININI, tu cum mai esti?
Pe mine ma enerveaza ca l-a chemat socrosenia pe Gabi sa-l vada ca ii era dor de el si nu mai vine odata! Vreau si eu sa stea cu mine, nu cu ea, mai ales acum!
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Alina consoleaza-te cu gandul ca nu o vei avea in sala de travaliu ca mine
![]()
Fetelor am pus o poza cu Giorgos si Angelo in contul comun, daca il vedeti obosit este pt. ca nu dormise doua zile si doua nopti, doar 25 de minute a atipit.
mamica de ageloudi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
Mama mia ce liniste pe aici! Am crezut ca am de citit o groaza din urma dar vad ca...e pauza totala.Se vede ca-i week-end si ca...s-au inmultit mamicile si astea nu prea mai apuca!!!
Nico apropo de cosmetice,pe mine m-au pus asistentele sa cumpar doua sapunuri PROTEX unul pentru noi,pentru maini si unul pentru bebe,la baita si au zis sa nu mai folosesc deocamdata altceva! ca sa nu faca celebrele bubitze.Deocamdata n-are nimic.Si chiar m-am mirat ce curata e la fata,am vazut ca majoritatea bebelusilor sunt mai rosii,mai patati la inceput...
Asa ca am lasat deocamdata deoparte celelalte cosmetice,eu am luat si de la J&J si BUBCHEN sau cum ii zice.Le vom folosi mai incolo.Servetele am Pampers,scutece am HAPPY NEW BORN,vad ca-s in regula pana acum si erau si cele mai ieftine! Mai am si ceva Pampers mai mari aduse de maica-mea,cred ca vom lua "la oferta",din ambele,nu cred sa fie sensibila DIANA!
Si cu "carantina" la noi nici vorba,a fost plin si la spital si acasa au inceput sa apara,dar saptamana viitoare vine "grosul"...
CATA si eu as vrea sa aiba ochi albastri sau verzi,dar nu prea mai sper pentru ca acum ii are de un albastru foarte inchis,mami a zis initial ca-s negri
Poate totusi,macar verzi ca ai mei...
ALINA deci aparu si dopul...intr-un tarziu! Lasa ca saptamana viitoare sigur se arata si flacaul!
MARAKI pe mine ma innebunesc mami si toti ca nu se scoate copilul din casa pana la botez
Asa ca o sa-l facem la sfrsitul lunii,probabil.Deocamdata doar aerisim camera,Mai ales ca trebuie.....![]()
![]()
Ma tot gandesc ce se fac fetele cu matzele daca or fi sensibile la mirosuri din astea,ca motanul ala al nostru 
![]()
DENISA si mie mi-e dor de schimbul doi,mai ales de comentariile IRINEI la anagramele tale ![]()
![]()
Am inceput si eu sa le mai fac,la viteza asta! Dar cand apuc mai intru si corectez
Era sa uit mersi mult de sfaturile pentru taietura,nu stiu cine mi-a zis de OXIMED! Am cumparat ieri si vad ca deja nu mai mai pitziga decat foarte rar!!! Si aproape pot sta pe scaun,normal,totusi,incerc sa ascult si sa mai evit o saptamana statul pe scaun.Si hemoroizii aproape ca au trecut,desi am folosit cam rar HEMORZON crema...Sper ca intr-o saptamana sa scap definitiv,desi se agitau alea ca vai ce mari sunt,ca ajung la operatie daca nu folosesc nimic etc.
Cu kg vad ca scad un kg pe zi 
Ieri aveam 62 kg azi deja doar 61 kg!!! Adevarul e ca nu prea am pofta de mancare,dar totusi mananc! Dar am taiat de pe lista ciocolata,cafeaua...incerc sa respecr lists de la mama CATALINEI,pe cat se poate.Mami a facut sarmale si mie mi-a facut ardei umpluti...sa nu consum varza! Mai greu e cu sucul de lamaie ca prea m-am obisnuit cu el,vad ca citricele sunt interzise ...de ce, stie careva? Cred ca fac o exceptie,desi azi cand am bagat paharul cu suc de lamaie, parca mi-a strans stomacul,ceea ce nu s-a ami intamplat!
MARAKI eu am o cutie cu apa pusa pe calorifer deocamdata...dar parca nu-i mai asa uscat aerul ca inainte desi si atunci o tineam.Cred ca a adus DIANA umezeala cu ea
De obicei cand era pre auscat ma deranja pe mine in primul rand,chiar ma mir ca acum nu ma deranjeaza...???
Ce sa mai zic...azi ne-am hotarat sa renuntam la robinet si sa trecem la cadita,sa vedem cum o fi...ii va placea??? Peste o ora incepem actiunea,acum doarme de-o ora,inainte a mancat. E suspect de cuminte ziua si parca o vad la noapte
Dar dupa baita,sper sa doarma macar trei ore,ca ziua.Ca noaptea,mai mult de o ora jumatate-doua n-a prea dormit, mai bine sta si se uita pe pereti ![]()
Hai ca mai aiau o pauza!
Daca nu mai apuc sa intru azi,noapte buna la toti si toate!
MONI si
DIANA