Mamici de mai-iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
LYLY809 spune:
Shori, eu am luat sutien special pentru alaptat dela Rococco, cel de pe Calea Victoriei. E foarte comod!
Fetelor, eu intru in categoria celor care dorm muuuult! Si pe dreapta, si pe stanga... program de lucru: 9.00-17.30 si un sef isterico-rasfatat.
Lily 19 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
LYLY809 spune:
Fetelor, Simona Bv n-a mai scris de vreo 2 saptamani... sper ca nu i s-a intamplat nimic!
Ultima oara era foarte necajita
...
Lily 19 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
amiss_zip spune:
Salut fetelor si La Multi Ani Fericiti!
Si noi asteptam un bebe! YEEEE! Suntem in saptamana a-16-a si suntem "urmariti" de medicul ginecolog Peltecu de la Filantropia
. Suntem foarte incantati de dansul pana in acest moment. DN este stabilita pe 29.06
(DN 29.05.1982/ UM 22.09.2005). Nu stim inca sexul bebelusului dar l-am vazut la aparat la 13 saptamani si era foarte dragalas!(am fost fascinata sa ii vad inimioara).
Primul trimestru a fost pentru noi foarte usor. Nu am avut greturi sau alte neplaceri. Cred ca o singura data am
cand stateam la TV si uitasem ca mancam de ceva timp -> am mancat prea mult
.
Bebe este sanatos, burtica este in schimb foarte mica intram in luna a V-a si nici nu se vede
. Abia astept sa se miste ala mic sa simt si eu ca sunt insarcinata! Ce-i drept sunt foarte rasfatata de toata lumea cu dulciuri si bunatati dar nu de sotul meu ci de rude
. Am inteles ca atunci cand ti se vede burtica esti si mai rasfatata!
. Problema este ca de cand sunt insarcinata nu ma mai atrag dulciurile asa mult. Nici macar ciocolata
. Ce imi plac acum sunt compoturile fructele acre, in special lamaie si Kiwi, si supele. In primul trimestru abia mancam carne
(mancam mai mult fortat). Voua ce va place sa mancati acum? Ceva schimbat fata de cand nu aveati bebe?
Am in schimb o mare problema. Ma inteapa inima foarte des. Cred ca nu este zi in care sa nu ma intepe. Mai ales seara, probabil ca sunt mai obosita, cand dorm pe ea (pe stanga) si la efort. Dar mi se mai intampla si dimineata sau la amiaza dar mai rarut(o data la 2 -3 zile). Sunt foarte speriata de acest lucru. Inainte ma mai intepa dar mai rar adica... 1 data la 3-4 saptamani poate (uneori mai rar). Eu vreau sa nasc natural. E posibil sa nu pot daca inima mea are momente de genul asta acum??? Voua vi se intampla? E ceva normal? ![]()
Va pup si va urez multa sanatate si sarcina usoara!![]()
Irinel spune:
Lyly mi-ai luat vorba din gura, ieri am vrut sa va intreb de ea, da cum m-am zorit sa termin mesajul, am uitat... Stie cineva ceva de Si BV?Sper ca e totul bine cu ea.
Diana79 sa stii ca si eu am renuntat si asta mai de mult la Materna. Nu cred ca e bine, da mi-e asa greata dupa ea. La prima sarcina m-am chinuit sa iau pana la sfarsit si cat am alaptat da acum n-am mai rezistat. Am uitat sa il intreb pe doctorul meu de alte vitamine, da parca vad ca zice sa le iau pe astea ca e cam incapatanat.
Flory, eu si DianaR suntem cam in aceeasi situatie ca tine, e diferenta doar de 2-3 luni. Danut o sa aiba 1 an si 10 luni sau cam asa ceva cand o veni bebe. Si, desi am putin emotii sa vad cum se va acomoda cu noua situatie, abia astept sa vina cel mic si sa ii vad impreuna.
Eu nici n-am mai incercat sa dorm pe burta. Da nici nu simt nevoia, eu cel mai mult dormeam pe spate, ceea ce incerc sa evit acum ca stiu ca nu e bine pentru bebe. Dorm si pe stanga si pe dreapta, da mai ales pe stanga ca pe dreapta ma doare mai rau genunchiul.(v-am spus ca ma dor genunchii? da mai ales dreptul. doctorul zice ca de la greutatea suplimentara da nu prea cred, ca la prima sarcina nu m-au durut si pusesem pe final 25 kg. soacra mea zice ca probabil s-a asezat bebe in partea dreapta si preseaza pe nu stiu ce nerv si cand dorm pe dreapta apasa si mai tare, ceea ce are sens, da eu stiu...
Danut e bolnavior, asa ca noptile le dormim iepureste, cu treziri...si ziua dorm pe mine rau la serviciu. Ati intrebat de program, eu incep la 9 la serviciu, termin la 5, ajung pe la 6 fara ceva acasa. In cazurile bune, pe la 10 si ceva fac nani, alteori, la 11 si ceva-12...rar ajung sa ma satur de somn...da nu ma plang, pentru ca asa cum zicea Flori cred, dupa ce vine bebe voi avea si mai putin timp de somn probabil, cu treziri mult mai dese.
Diana79, joi te asteptam cu vesti despre bebe.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 24+ saptamani
LYLY809 spune:
Ammis, bine ai venit si sarcina usoara! La mine bebe a miscat la 18 sapt. E posibil sa miste si mai devreme si mai tarziu, cel mai tarziu in sapt.21, scria dr. Spock in cartea lui.
Inimioara te inteapa pentru ca depune un efort mai mare, sunteti doua suflete... Si pe mine ma "inteapa" adesea, mai ales daca dorm pe partea stanga. E normal, zic eu.
Lily 19 fix
Samburica
Poze echo
inaioana spune:
Amiss, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe perfect!
La ce pofte ai, s-ar putea sa te procopsesti tot cu un baietel ca mare parte dintre noi!![]()
Ioana
22 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
puiudana2004 spune:
Buna seara dragele mele.Eu acu am venit de la munca,am pus mancarica la foc,am intins cateva rufe si tup pe forum sa vad ce ati mai facut voi azi.Eu chiar daca am burtica,pot dormi pe ea cu un picior indoit(e o pozitie care se recomanda-am citit eu in cartea care am luat-o azi),dorm si pe stg si pe dreapta,dar nu cu fata in sus.
Ammis bine ai venit la noi.Sarcina usoara si un bebe sanatos.
Dana
20+ cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
Diana79 spune:
Ammis bine ai venit! S ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. esti o fericita ca nu ai avut greturi in primul trimestru. Eu ma bucur ca am scapat de el.....![]()
Cat despre intepaturi la inima si eu am nu f mari, dar am. Din cate am inteles eu sunt normale pt ca in aceasta perioada inima iti este f mult solicitata, ca de altfel multe organe din corp.
Fetelor cat priveste dormitul, eu dorm de pe la 22.00-23.00 pana pe la 7.30 dimineatza. Ce ma termina este ca ma trezesc de multe ori pe noapte ba sa merg la baie ba ca nu-mi placa pozitia in care dorm.
Abia astept sa vin de la 1 la munca sa pot dormi cat vreau...atunci viata pe mine si pe bebe.
Bebele meu azi a stat numai pe mijloc si ma doare. E cam nasol. Dar a inceput sa miste mai des. Mi-e tare drag de el.
Avetzi grija de voi.
Diana
17+
mihaela.f spune:
Amiss bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetelor, cam aveti dreptate de Simona! Nu stiu..ar exista o modalitate sa dau de ea - sa ii sun medicul(ca mi-e usor sa ii aflu nr de tel); dar haideti sa nu ne gandim la ce este mai rau!
Poate ca a plecat in concediu.....si nu are access la net. Important este sa ne stie aproape in caz de ceva...
Mihaela
17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
cypocs spune:
nu stiam ca bio-marine e din plante .Si eu iau biomarine si elevit, ca vitamine.
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png