Mamici de mai-iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

nici eu nu mai pot dormi pe burta...prefer partea stanga, usor pe burta (ceva de genul asta). oricum, cand am ramas gravida, mi-am zis sa ma satur sa dormit pe burta (fiind pozitia mea preferata) pt ca stiam ca in timp nu mai aveam nici o sansa. din pacate, de la inceputul sarcinii mi-a fost refuzata aceasta placere din cauza sanilor. erau atat de durerosi si crescusera atat de mult dintr-o data.... acum s-a mai remediat situatia. banuiesc ca e normal...parca s-au mai si lasat un pic...nu mai sunt asa de tensionati ca la inceput.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

nici eu nu mai pot dormi pe burta...prefer partea stanga, usor pe burta (ceva de genul asta). oricum, cand am ramas gravida, mi-am zis sa ma satur sa dormit pe burta (fiind pozitia mea preferata) pt ca stiam ca in timp nu mai aveam nici o sansa. din pacate, de la inceputul sarcinii mi-a fost refuzata aceasta placere din cauza sanilor. erau atat de durerosi si crescusera atat de mult dintr-o data.... acum s-a mai remediat situatia. banuiesc ca e normal...parca s-au mai si lasat un pic...nu mai sunt asa de tensionati ca la inceput.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Steluta si Boghi felicitari pentru fetitele frumoase! Sa va traiasca si sa fie sanatoase!

Fetelor voi ati vazut pe undeva sutien de maternitate? Nu de alta dar sanii mei au crescut parca mai mult si as vrea sa-i protejez cumva si sa ma simt si io mai confortabil. Daca aveti vreo idee ....

19+

Eu am cumparat de la Jolidon. Se pot comanda si de pe sit specializat (daca te intereseaza o sa caut si sit-ul unde am vazut asa ceva) dar la un pret destul de piperat. Eu zic ca jolidonul e ok.

Ildy 17+ cu celula bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor eu am renuntat sa mai iau Materna de vre-o sapt. O fi bine o fi rau nu stiu???? Incerc sa pap cat mai multe produse bogate in calciu si vitamine ca sa aiba bebele de unde lua. De ce am renuntzat?? Pt ca de fiecare data imi era greata de la pastila, nu mai suportam sa le iau.

Cand consider ca nu pap in-deajuns produse bogate in vitamine, mai iau cate o pastila. Acum pe 25 merg la medicul meu si o sa-i spun sa-mi dea un inlocuitor al Maternei pe baze de plante.

Voi ce credetzi?????

Avetzi grija de voi si de bebei.
Diana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

DIANA, poate ar fi bine sa incerci si alte vitamine , nu Materna.Dr meu insista sa le iau , asa e convingerea lui .Ai vazut ca sunt unii care nu sunt de acord cu vitaminele in sarcina .Eu as mai incerca ceva in loc , nu as renunta si oricum nu de plante as alege in produsele alea chiar nu cred.

22+

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Multumesc mult de idei legat de sutien.
Ildyqo o sa incerc din nou la jolidon. Am mai intrebat o data daca au si mi-au zis ca nu dar o sa ma duc la o reprezentanta sa intreb. Multumesc mult.
Legat de pozitia de somn, eu incerc pe partea stanga dar de cate ori ma trezesc peste noapte sunt cu burta-n sus. Si io preferam sa dorm pe burtica inainte ...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Alia eu sunt tot la Dr Tutunaru ca si tine si mi-a spus sa iau Bio-marin plus care este un produs naturist (este adevarat ca nu este pe baza din plante ci din ulei de peste). Tu iei altceva? Nu de alta dar presupun ca Diana a vrut sa spuna ca prefera un produs naturist cand a spus ca vrea ceva din plante.
Acum nu stiu daca bio-marinul se ia pana la sfarsit sau doar momentan urmand sa ni le schimbe si noua in ceva gen materna. Tu ce stii?
Si inca ceva, am auzit ca elevitul ar fi mai bun decat materna ...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Buna ziua burtici

Se pare ca fetele vin tare din urma. Felicitari mamicilor. Sa aveti nastere usoara.

Inaioana, ai un baitetel frumos foc. Sa-ti traiasca!

Virgi, incearca sa bei inainte de culcare lapte cald indulcit cu un pic de miere.

Eu nu am probleme cu somnul, doar ca nu pot dormi decat pe partea dreapta si cam amortesc dar asta e.

In fine, sambata mergem la control sa vedem cum mai stam iar luni mergem la eco sa ne facem cu mana. Am oarece emotii. Sper sa fie bine, dar cred ca va fi. Eu am fost cuminte, el e miscaret...

Crisbar, si eu dorm cam la fel de mult... Probabil din cauza programului care si la mine e destul de incarcat...

Va pup,

VoichiV20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Salutare burticutelor,

Eu am trecut de la 9 ore la munca la 6 ore, dar asta pentru ca mi-a recomandat medicul ginecolog si medicul de familie; altfel...daca nu imi place pe 6 ore alta varianta am doar sa stau acasa si ma plictisesc rau de tot; Daca este o sarcina cu "risc crescut maternal" se poate opta si pentru program redus. Este nevoie de o adeverinta de la medicul de familie in care sa fie trecuta optiunea respectiva. eu am gasit detalii si pe administrativ aici pe forum. Si tipul de adeverinta si tot ce trebuie facut. daca aveti intrebari, eu va ajut cu cea mai mare placere!

Dormitul pe burta, hmmmmmmm ce vremuri! Dilaural sa stii ca nu esti sigura careia i-a crescut burtica; si la mine se vede destul de binisor! Si de dormit de burta adios! Am si frica sa nu il fac 'mai mic' pe bebe, dar...parca dor si muschii; simt cum se incordeaza si nu ma simt confortabil.
Fetelor, citeam tot pe forum ca nasul infundat si sangerari nazale (daca exista) sunt din cauza circulatiei sangvine. Deci e ceva normal. Asta pt ca v-am auzit cu ceaiuri si altceva. Sa nu va panicati daca nu e nevoie!

Pupici
Mihaela
17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, multumim frumos de laude!

Despre dormit, cica cel mai bine ar fi pe stanga. Eu dorm si pe stanga si pe dreapta ca intzepenesc numai pe stanga, naibii!
Pe burta nu mai dorm de cand eram gravi cu Katja...dupa nastere, nu mi-a mai venit pofta de dormit pe burta (probabil de la alaptat, io stiu?) si asa am ramas. O sa mai vad dupa ce oi termina cu nascut si alaptat cupii, poate mi-o veni iar chef de dormit pe burta!

Bio Marine are si acid folic...e bun; Elevitul cica e mai bun decat Materna, io d-asta iau, in rest e bine sa iei si Magneziu iar de pe la 20 si ceva de saptamani, musai de luat fier ca isi face bebe proviziile pentru pana la 6 luni de viatza cand incepe diversificarea...

Pupicei!

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput