Mamici de mai-iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Alia, pai nu iei nr de vitamine dublat?

Este ok asa? Asa ti-a recomandat dr T?

Mihaela
17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Azi am fost la dr..bebelusul meu are deja 800gr la numai 25cm!! A crescut maare! Si a ramas CLAR tot baietel!
Am fost si prin magazine si i-am cumparat si hainute,body-uri,caciulite si o salopetica tare dulce..o sa pun poze cu ele sa le vedeti si voi!Colul e bine,e inchis,nu avem probleme!
Acum ne gandim cum sa-i luam patutul..daca sa luam de lemn sau din ala de vara cu plasa..voi ce ziceti?bogdanai si steluta FELICITARI PENTRU FETITE!!!inaioana scumpic rau puiul tau..abia astept sa merg si eu sa ii fac 4d si sa-i vad "mutritza" amiss bine ai venit la noi!!io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!
Am mai pus poze cu grasa de mine la 22 saptamani. Cred ca nu se pune problema sa fac vreo cura de slabire acum insa ceea ce e ciudat este faptul ca ma ingras cu aer...poate asa cere tiparul, nu stiu.
P.S. sa nu credeti ca nu am altceva de imbracat dar vreau sa se vada foarte bine diferenta de aceea port aceiasi pereche de pantaloni de pijama .

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor ce fac? Azi noapte pe la unu, m-am trezit cu dureri in partea de jos a burticii. Nu erau contractii ca durea incontinuu. Am luat un No-spa si dupa vreo 30 de min m-a lasat.

Ati patit careva asa ceva?

Trebuie sa recunosc ca ieri am mancat cam mult fata de cum mancat eu in ultima vreme. Poate fi de la asta? Oricum daca ma mai apuca durerea merg la doctor.

Pupici,

Flory 16+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

'Neata fetelor!
N-am mai scris demult dar sunt la zi cu evenimentele de pe-aici. Nu am avut noutati importante. Maine mergem la eco....sper sa stea bb intr-o pozitie din care sa ne putem da seama daca are "putzica" sau "pasarica".

Dar pana revin cu noutati, am o intrebare: poate e un pic devreme dar ma intereseaza..... Dupa toate modificarile astea din legislatie, de la ce varsta a sarcinii se poate lua concediul prenatal? Mai sunt obligatorii cele 42 de zile dupa nastere pt postnatal? Ca eu am auzit ca nu ar mai fi obligatorii. Daca stiti ceva concret spuneti pe aici ca poate mai sunt si alte fete interesate. Daca aveti si un text de lege, e si mai bine.

O zi faina pt toate! Pa.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata burtici.Noi mai pe la 11 ne-am trezit numai pt ca ne era fomica,ca de nu,cine stie cand mai ajungeam la serviciu.
Camelia eu stiam ca sunt obligatorii,dar nu 42 de zile ci 63.Sunt 126 zile impartite astfel:63 c.Prenatal si 63 c.postnatal.Tre sa ne interesam exact sa vedem cum stau lucrurile.
Carmina mumoasa burticuta.
la toate .

Dana20+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Uff..nu mi-a mers deloc netu vo 2 zile...

Felicitari celor care au mai aflat ce e bebe...ma duc si eu maine fuga la nenea Herghelegiu sa vad.Nu stiu cine zicea ca e cam posac si necomunicativ.Eu am mai facut o eco la el in 2004 pt alte chestiuni si mi-a explicat foarte clar toate cele legate de afectiunea mea(endometrioza), precum si variantele de tratament.Adik dupa eco chiar a stat cu mine vo 15 min sa ma lamureasca.Nu stiu daca a avut importanta faptul ca i-am spus ca sunt medic in devenire(atunci anul 5 la stomatologie),dar chiar mi s-a parut foarte comunicativ.D-aia am si ales sa merg tot la el,pe langa faptul ca am auzit ca are un super ochi ca ecografist.

Si eu am dureri de burta in partea de jos, mai ales noaptea...le simt mai bine cand ma intorc de pe o parte pe alta.La mine se declanseaza de obicei cand am vezica plina sau dupa ce fac pipi si nu-mi trec cu no-spa.Desi urocultura imi iese sterila imi ies totusi niste chestii care ar indica o infectie urinara.Am facut tratam. pt. infectie dar vad ca tot nu am scapat de durerile astea.Sa vedem ce-mi mai recomanda doc de data asta.

As vrea sa stiu daca are cineva hemoroizi...si cum si-a dat seama ca-i are...si daca dor de la inceput,ca printre altele ma mai chinuie o durere in zona cu pricina cand ma ridic de pe scaun sau din pat.Ma tine putin apoi imi trece pana cand ma ridic iar de pe ceva.Asta mi se intampla de cateva zile si chiar nu stiu ce este.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Puiudana ce burtica mare ai...

Ama m-am uitat la burtica ta si e cam cat a mea si nu mi-a venit sa cred ca bebele tau are deja 800 gr si 25 de cm.Mi se pare maricel(in sensul bun).O sa fie un voinicutz.

Carmina hai ca nu esti chiar asa de grasa.Am inteles ca tu erai foarte slaba inainte si poate d-asta esti asa socata de kilogramele in plus.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, wow ce bebe grasuneeel! Sa fiti sanatosi amandoi!

Despre patutz, eu il prefer pe cel din panza cu plasa, mi se pare muult mai sigur. Katja inca doarme in el (multe din alea de lemn nu pot fi folosite asa tarziu) plus ca nu exista riscul de lovituri, incurcat de cap printre barele alea, ros de bare..etc. E mult mai practic, se spala usor, il poti lua cu tine pe unde mergi (al nostru se face mic) si bebe doarme in patul lui in orice excursie ar fi.

Noi in primele doua-trei luni am culcat-o intr-un cosuletz de rachita, captusit bine cu plapumioara, ca sa se simta cat mai in sigurantza, sa nu fie trecerea brusca de la uter la un pat mare si rece... Si cosuletul asta avea si manere, o luam dupa mine prin casa , iar seara o puneam in patutz cu cosuletz cu tot. Acum o sa-i aducem un pat din ala de copil si patul ei ii va reveni lui bb2!

Camelia t, intra la sectiunea "Probleme legislative' si vei gasi acolo TOT ce te intereseaza. In caz ca nu gasesti sau nu te descurci cu legislatia, poti posta o intrebare si juristul de aclo iti va raspunde in scurt timp.

Pupicei!

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna!
Am mai pus poze cu grasa de mine la 22 saptamani. Cred ca nu se pune problema sa fac vreo cura de slabire acum insa ceea ce e ciudat este faptul ca ma ingras cu aer...poate asa cere tiparul, nu stiu.
P.S. sa nu credeti ca nu am altceva de imbracat dar vreau sa se vada foarte bine diferenta de aceea port aceiasi pereche de pantaloni de pijama .

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Carmina, cica tiparu' ar fi cam asa: in primele 20 saptamani este normal ingrasatul cu 4-5 kg, apoi cate 2 kg pe luna. Adica vreo 14-15 in total. Acu' asa a scris dr. Spock, dar nu stiu cat este normal... Lasa, nu-ti face probleme,slabesti dupa aceea... slabim impreuna

O prietena imi spunea sa alaptez neaparat, ca ea a dat jos cele 25 kg puse in 4 luni, si credea ca alaptatul are legatura cu slabitul, hihihi...
Astazi am facut gimnastica cu Leisa Hart, desi ma pandeste o raceala zdravana, si ma simt destul de bine.
Il intreb azi pe dr. ce sa iau, ca tot ma duk la control... Poate ma trimite si la o echo zilele astea!

Pupici,
Lily 19+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput