Mamici de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dinmineata burtici si mamici .
FELICITARI Ralu ,Ursulina sa va traiasca printesele sa se faca mari si frumoase Ralu cand am vazut-o pe Anastasia mi-au dat lacrimile ,e atat de scumpica ,pupici
Cata am vazut pozele cu Biencuta ...e o dulceata ,sa iti traiasca si sa ai mult laptic pentru ea sa se faca mare .
Deea te asteptam cu vesti
Giova ,mult curaj ...hai ca imediat o sa-l ti pe Marco in brate,tin pumnii sa ai o nastere usoara .
Alina multa bafta sa se rupa apa de la sine si fara dureri
Noi azi facem 33 sapt ..si simt ca nu mai e mult nici la mine ,ieri mi-am pregatit tampoane pt spital ...poate intra Ralu sa ma lamureasca daca trebuie camasa si halat in spital ,ca am auzit tot felul de pareri ...ba ca nu ,ba ca da ..nici nu mai stiu ce sa pun in geanta ...prosop si sapun pt moasa ?????Pentru bebe daca trebuie ceva in afara de pampersi ..
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

]Giova curaj si totul o sa fie bine. Sa scapi cat mai repede!!!

[Vine bebe MARCO

Florinini si bebe David 38+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE HAI CA INCERC SA VA POVESTESC ACUM!
SI DACA MAI PE BUCATI ...

Deci REVELION...acasa cu sotul si parintii,stiam eu de ce nu vreau sa merg la ei AM mancat en-gros,am baut si doua pahare de sampanie,totul era normal,burtica era intarita mai tot timpul ca in ultimele saptamani,am luat trei No-spa incepand de la trezire in data de 31.12.2005(ora 11,00),pana pe la ora 2 sau 3 noaptea,nu mai tin minte cand m-am culcat. Si pentru ca sa dorm bine am mai luat si un scopantil!
Si am dormit bine...cred ca ma mai fostsi la pp odata parca,nu mai stiu!
ora 9,00
Doar ca ma trezesc brusc la ora 9,00 cu o lovitura de cap in col si in momentul ala sar din pat si fug la wc! Curge pe picior!!!!
Sotul buimacit sare si el...
Eu zic ,gata hai ca vine...
Ma pun pe wc,calma,sa vedem...mai vine...? Nu. Ma ridic...curge iar!
Hopa! Inseamna ca azi e! Ii spun sotului sa aduca telefonul s-o sun pe mami. Intre timp simt ca vreau sa fac lipsa mare...ma doare burta...insa nu vine nimic! O sun pe mami,ea agitata ca vine cu tati cu masina, dar eu sa chem salvarea ca-i mai bine,ca nu matin aia la internari etc. Eu nu! Ca merg cu masina!
Intre timp sun pe doctorita "de rezerva" pe mobil...de mai multe ori...nici vorba sa raspunda!
Ora 9,14
Intru pe net sa fac anuntul.
Apoi sunam pe sotul unei foste colege,care e portar la matern si care zice ca ne intalnim acolo!
Intre timp ma imbrac,mai pun din bagaje,mai incerc sa sun la doctotita...nu raspunde.
Incepe sa ma doara burta...cam des! Oare de ce???
Mami suna disperata sa sun la salvare,eu nu,ea da...Pana la urma
Ora 9,32
Sun la salvare!Intreb cine-i de garda,nu stie!
Intre timp apar ai mei,vine si salvarea...plecam.
Burta ma doare...din minut in minut.Astea-s contractiile??????
O sa ma mai doara pana imi face anestezia???
Ora 9,46
Intram pe poarta spitalului,un ultim apel la doctorita...pauza!
Contractiile continuua,dar nu dor cine stie ce...

Fac o intrerupere pentru un anunt de maxima urgenta!

A nascut GIOVA la 10,30
MARCO are 3,850 kg Scor Apgar 10 si e frumoooooos!!!!
N-a mai avut timp de epidurala.
Are taietura si crede ca si ruptura (ca mine,inclusiv viteza )

BRAVO MARCOLINOOOOOO!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulina sa va traiasca bebelina Raisa, sa fie sanatoasa, mancacioasa, norocoasa si frumoasa tie refacere rapida si mult laptic pt. frumoasa
Giova mi-au dat lacrimile dimineata cand ti-am citit anuntul cu apaSa va traiasca bebe Marco,sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos, frumos, norocos si destept Refacere rapida si mult laptic pt. Marcolino
Florinini mult a fost putin a ramas, din zi in zi se poate declansa travaliu si la tineCu toate temerile uite ca ai ajuns si la sfarsitul sarcinii si important este ca ai ajuns cu bine!!!Bebelinul meu este foarte cuminte, doarme si mananca,il scol eu ca sa manance, noaptea nu am deloc probleme cu el, nu plangeSper sa nu aibe colici, poate ca durerile mele de burta le inlocuiesc pe ale lui
Alina sper sa ti se micsoreze colul cat mai repede,sa nasti rapid si usor
Ioana sa va traiasca bebe Nicolas, ce repede a trecut timpulEste cap de serie la bebelusii nostriToti bebelinii din seria noastra imi sant dragi, cand am urmarit toate sarcinile cu emotii, simt ca parca ar fi si ai mei

pupici la burtici, mamici si bebei

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

BRAVO GIO!!!!!!SA ITI TRAISCA MARCO...SI SA VA BUCURATI DE EL!!!!!

nICOLE
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica citesc putin mai tarziu povestea ta, ce face bebelina Diana? Abea astept sa vad poze cu voi, sper sa faci rost cat mai repede de aparat
Strang un pic in sufragerie, peste o ora vine socrosenia si moasa, sper sa nu stea multe ore la mine

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

BRAVO URSULINA!!! FELICITARI PENTRU RAISA!!!
BRAVO GIOVA SA FIE SANATOS MARCOLINO!!!!
CE VITEZA!!!MAMAAAAAAAAA!!!

SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI BEBELUSII!!!

BAG SEAMA CA RAMANEM CAM PUTINE PE AICI...
Nicole, ce faci?? Ce face bebelina...parca vad ca ajungi si tu la 36-37 saptamani!!!!

Ce ma fac cu greturile astea...ma enerveaza...si parca tocmai de la lapte sunt...hm....

Ieri am primit o veste excelenta pentru noi amandoua!!!

Fetelor, nu stiu daca v-am mai spus mai demult dar eu am avut hepatita C si am facut tratament. Am scapat de virusi dar am totusi anticorpi. Asta este si motivul pentru care nasc prin cezariana...dar ieri am repetat analiza cu incarcatura virala si este 0!!!!!
Adica, nedectabil!!! Asta inseamna ca am sanse mari sa alaptez (mai trebuie sa am si acordul unui infectionist si apoi sa vorbesc cu neonatologul dar in principu e DE BINE!!!!)

Cred ca asta imi sporeste sansele si la nastere naturala....dar nu stiu ce sa zic, cred ca raman la cezariana cu peridurala, totusi.
Asa ca ieri de fericire am intrat la Miniblu si am cumparat un saculet si un trusou de bebe pentru spital.

De asemenea si anticorpii anti-Rh sunt absenti ceea ce e SUPER!!!

Ieri toata ziua m-am uitat pe internet dupa carucioare si patuturi.La carucior m-am hotarat dar la patuturi...hmmmm, greu....

Voi ce parere aveti : patut de lemn sau pliant ??? Am o mare dilema!!! Ce ziceti??!! Mie personal imi plac cele de lemn cu 2 nivele si rotile dar unele maimici zic ca se loveste in zabrelute, ca nu e bun... Cele pliante sunt mai usoare dar...nu stiu ...Cum comentati??!!

Kikiriki 32+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

FELICITARI GIOVA!!!!!! BINE AI VENIT MARCO!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti!!!!

Doamne, ce repede a nascut.

ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

URSULICA SI TINO...SA VA TRAIASCA PRINTESA..SI SA VA BUCURATI DE EA...!!!!

Nicole
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni, mai scrie-ne. NU ne lasa la poarta spitalului.
Kiki eu sunt adepta patului de lemn, cu doua nivele. Fiecare...cum crede. Mie imi plac astea mai mult. S-ar putea mai spre vara sa iau si unul pliant (ceva mai ieftin) ca sa putem merge la tara sau in concediu (vise).
Nicole, Denisa voi ce mai faceti?

ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput