Mamici de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Giova - tinem pumnii, facem galerie . Sa ai o nastere usoara, rapida si sa fie totul bine. Bebe sa fie sanatos si mancacios. Stai linistita ca totul o sa fie bine. Tu gandeste pozitiv! Hai ca e si in apropiere de ziua de Sf. Ion.

si bb Maria 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Curaj Giova- vei fi cea mai frumoasa mamica!

ana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Felicitari URSULINA SA FIE RAISA SANATOASA si tie refacere rapida

Giova se vede ca fetele au avut dreptate, sa ai o nastere usoara, ce cadou iti face bb in apropiere zile tale

HAIDE GIOVA SA AI O NASTERE USOARA

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!
URSULINA, FELICITARI! Sa va traiasca Printesa Raisa! Sa fie sanatoasa, cu mult noroc in viata si voi sa av bucurati de ea!

Giova, tinem pumnii, sa nasti usor, fara chinuri! La multi ani pt. Sf. Ion (cu anticipatie, dar maine nu esti pe aici).

Cristina 35w

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE naste GIOVA acum am vazut mesajul de la ora 9,07 :
DILATARE 5 CM MARCO E GRABIT PUPICI
HAIDE GIOVA!!!!!!!!

HAI MARCOLINO REPEDE SA N-O DOARA PE MAMICA,AI VAZUT CA SE POATE!!!!!

FELICITARI URSULINA PENTRU RAISA!!!!!
BINE CA AI SCAPAT!

FELICITARI SI ANCUTZA PENTRU BIANCA IOANA!!!

Sper sa revin curand!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele. Sa inteleg ca vine avalansa de bebei!
FELICITARI URSULINA pentru RAISA grasana!. SA fiti sanatoase si sa creasca fata mare in timp ce mamica se face supla si frumoasa! Sper sa te refaci cat mai rapid dupa cezarina!
Giova, nastere usoara, ca vad ca Marco e baiat bun si se grabeste!
Alina si Deea asteptam si de la voi vesti si sper sa nasteti fara peripetii si cat mai usor!
Anda, bebe al tau vrea sa depaseasca termenul? Sau se ia si el dupa gramada de bebei care vin pe lume?
Cine se mai inscrie pe lista la nascut?
Teolinda, noi papam cu totul 500-550 ml! Nu la o masa! Nici eu nu beau 500 ml de lapte la o masa!. Eu chiar am motive de ingrijorare ca puiutza mea in marea ei lene nu ia in greutate de ceva zile!. Sa-ti traiasca flacaul de o luna! Atat de repede trece timpul si pentru noi acum!
Restul fetelor , ca noi suntem taaare agitate! Am avut ieri colici si am dormit tare greu de la 1 la 23 noaptea! Adica aproape deloc! Fug la puiutza mea.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

HAIDE GIOVA!!!!

Sa inteleg ca ceaiul de frunze de zmeura chiar are efect, daca Giova naste asa repede.

ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA am citit si eu POVESTEA NASTERII acum , ma bucur ca in sfarsit ai scris-o! pupici si uita toate rautatile alea...asta e!

Incerc si eu sa scriu azi povestea mea,acum doarme DIANA dar e problema ca nu pot sta pe scaun,in picioare obosesc,sper sa reusesc azi,totusi!

Va multumesc la toate care mi-ati dat sfaturi in legatura cu taietura,la mine e mai distractiv ca am si o frumusete de hemoroizi,plus cred ca pe langa taietura s-a mai si rupt ceva

Nici nu-mi dau seama ce ma doare pe acolo,am impresia ca de fapt unul din firele alea apasa pe un hemoroid micut...naiba stie,ca eu nu vad nici o taietura,doar niste umflaturi micute...ca niste pui de hemoroizi,pe langa aia maturi de alaturi. Si ma mi usura din cand in cand. As putea sa stau pe scaun dar mi-au interzis sa nu se desfaca! Si de alaptat stau intinsa pe pat pe o parte sau pe alta,ma dor umerii si spatele,de nu mai pot. In picioare nu reusesc s-o fac ca n-am putere,ma intreb ce-o sa fac cand o fi mai grea DIANA
Si acum abia o tin in brate mai mult se trei minute nu prea pot.

M-am cantarit ieri si aveam cu 8 kg mai putin ca saptamana trecuta.Atunci erau 70 kg,acum sunt 62 kg,pe cantarul asta.

Tare ma tem ca indoi timpi si trei miscari ajung iar la 52 kg!!!

La spital am avut pofta de mancare exagerata (ma si agitam sa vina laptele!!!),dar acum nu prea mai am.aproape ca uit sa mananc cu programul asta!
Iau o pauza ca mor de dureri de spate!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor am vorbit cu ALINA acum 10 minute, se pare ca totusi NU e astazi ziua cea mare. A vazut-o doctorita si a spus ca nu vrea sa-i induca nasterea pentru ca are colul prea "beton" si posterior, asa ca ar durea-o foarte tare iar doctorita nu vrea sa o chinuiasca pe Alina.
Oricum nu mai pleaca din tara asa ca mai asteapta amandoua sa i se declanseze nasterea natural. Intra ea oricum mai tarziu sa va povesteasca mai multe!

Giova multa bafta, nastere usoara!!

Ursulina si Tino, felicitari!! Refacere usoara!

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FETELOR, V-AM PREDAT STAFETA, ACUM VOI SUNTETI CELE MAI MARI LA ODISEE - MAI AVETI SI VOI PUTIN...SI NE VEDEM LA SCUTECE

SA AVETI GRIJA DE VOI SI DE PUIUTII CARE VOR VENI, SA VA CREASCA MARI SI FRUMOSI, SA FITI FERICITE SI SA AVETI NASTERI USOARE, FARA PERIPETII NEPLACUTE.

vA PUP si LA MULTI MULTI ANI!!!!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput