Mamici de martie-aprilie 2006(36)
Raspunsuri - Pagina 7
anairda36 spune:
Lumysti si bebe a mea sughite si eu ma topesc toata cand o simt
Delia ma bucur ca te-ai intors cu bine, chiar ma gandeam la tine sa nu ti se faca rau in timpul zborului 
Noe chiar citeam pe forum un subiect legat de cercelusi si crede-ma ca habar nu aveam ca se pun si in maternitate (nu stiu daca si aici dar am sa intreb) si cred ca e cea mai buna solutie. In privinta modei cred ca tre sa cercetam :)
Ile ai grija de tine cu raceala. Mie totusi mi-au dat antibiotice, ceva ce se ia doar o data pe zi si sa stii ca azi m-am simtit un pic mai bine. Daca e vreme frumoasa cred ca imi scot si eu nasu afara din casa maine.
Apai ciuf draga de ce nu ai luat vitamine si calciu? Ia sa cumperi tu repede niste prenatale sa vezi ce bine o sa te simti si ii dai si la bebe tot ce ii trebuie. Apropo de WalMArt eu nu am vazut patuturi, numai carucioare, dar in schimb am gasit la Target un patut 4 in 1 cam la 130$ care mi s-a parut convenabil. Tu ce zici e bun pretul?
30+
Qamar spune:
ROROSU, l-am luat pe sotzu la intrebari si mi-a zis ca virgula concediul e trecut in contractul de munca si ca poti sa iti iei si in ianuarie tot concediul la care ai dreptul pt anul in curs, chiar daca au trecut doar cateva zile din an...si asa stiam si eu din ce am mai
prin legi...doar ca e o gramada de hartogaraie de facut, insa in principiu de asta ar trebui sa se ocupe firma, intr-o prima faza
good luck!
Poze cu burtica
Qamar spune:
anairda, ma bag si eu discutie, in legatura cu patutu..130 USD eu zic ca e super ok, mai ales daca e de calitate...pe mine m-a apucat plansu' la ce am vazut pe aici...sa nu mai vorbim de salteluta (care se ia separat) si care cica e bine sa fie umpluta cu COCOS(a se citi coco-nut
), asternuturi, aparatori, etc etc etc....eu zic sa profiti de oferta
Poze cu burtica
ema.72 spune:
LAURA IOANA - LA MULTI ANI! IMPLINESTI O VARSTA FRUMOASA SI ITI DORESC CA ODATA CU EA SA AI PARTE DE CELE MAI MINUNATE CLIPE IN ACEST AN DAR MAI ALES MULTA, MULTA SANATATE SI NOROC TIE SI LUI BB.

Noe mersi mult de ce raspunsul cu magazinele, chiar nu stiam de ele. Vreau sa-mi fac macar o idee de ce ar fi bun si ce preturi sunt. M-au cam speriat fetele de la mamici de ianuarie februarie care au inceput sa nasca si la 35, 36 saptamani si cred ca e bine ca macar bagajul de spital sa-l am facut pana atunci. Referitor la cercei am vazut tot la mamicile de ian-feb ca ieseau din maternitate cu fetite cu cercei la urechi deci sigur se fac ( se faceau si acum 33 ani , de cand le am eu).
Referitor la concediul de odihna pe 2006 imi pare rau ca n-am stiut dinainte ca eu de pe 3 ian am intrat in prenatal si-mi prindea bine sa fi mai amanat cu o luna prenatalul si sa iau CO in ianuarie dar acum ... sanatosi sa fim.
Plec sa mai dau o tura prin magazine ca am invatat faza cu "casele prioritare" desi nu am succes prea mare incerc si eu.
Ema 31+
Delia21 spune:
Aida,am vizionat si eu filmuletele;sunt tare interesante si....-au facut sa ma rusinez pentru cat de cacacioasa pot fi,...pai eu cred ca mi-ar fi o frica de numa numa sa-l vad pe nea doctoru cum face gimnastica cu bebi al meu.Cred ca tare m-as precipita sa-l aud pe pui plangand in mainile altora
.Oare sunt imatura sau....instinctul matern de protectie a bebelui isi face aparitia?
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ama_kaly spune:
Laura Ioana LA MULTI ANI!!! 

Sa fiti fericiti toti trei si sa ai o nastere usoara si un bebe perfect!!!
Am si eu o nedumerire in legatura cu achizitionarea patutului:sa-l iau de lemn sau din ala de vara cu plasa??Voi de care luati?io
24+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
lumysti spune:
Doublemom iti multumesc
din suflet pt raspunsul tau atat de precis si detaliat! Acum m-am lamurit si eu!
Cred ca esti 2 x fericita cu cei 2 ingerasi din burtica. Felicitari! Si eu ma gandeam inainte sa raman insarcinata ca poate voi avea gemeni, avand in vedere ca exista cateva precedente in familie, dar nu s-a intamplat. Oricum, ii multumesc lui Dumnezeu pt bebelina din burtica!
Eu inca nu am inceput sa cumpar mai nimic pt bebe, desi nu mai am rabdare. Insa am noroc sa imi imprumute cateva lucruri niste cunostinte trecute prin asa ceva: patut, carucior, scaun de masina etc. Daca se ofera cineva sa va imprumute astfel de lucruri, eu zic sa nu refuzati, ca va mai scapa de ceva cheltuieli in plus (valabil mai ales pt gravidutele din Romania, avand in vedere ce preturi sunt prin magazine) si oricum le folositi pt o scurta perioada de timp.
Pupici la burtici,
Lumy
30+
doublemom spune:
La multi ani Laura_Ioana !!! Sa fii fericita si sa te bucuri de bb.!!!
Cu placere lumysti, sper sa-ti fie de folos.
Nu mai stiu cine a intrebat dar de faza cu concediul de odihna pe 2006 stiu sigur ca e ok. Mie mi-a sugerat-o chiar tipa care se ocupa de concedii la resurse umane in copmania unde lucrez sa ca sigur e legal. De fapt daca iti iei co in iunie poti sa il iei tot desi nu au nici o garantie ca nu pleci din firma in august de ex.
Miha 29+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
Qamar spune:
ama, in privinta patutului parerile sunt impartite, eu o sa iti zic ce m-am hotarat eu si de ce...
si noi aveam aceeasi dilema cu patutu si pana la urma am hotarat sa luam patut de lemn, argumentul imbatabil fiind dat de propria mea mama
ea zice ca eu si sora-mea, avand patuturi de lemn, cu barele acelea longitudinale, ne-am ridicat in picioruse mult mai repede si mai usor, tinandu-ne de ele
...in ultimele zile am vazut prin magazine patuturi din lemn super faine, multe modele, culori, etc...si daca iti faci probleme sa nu se loveasca bebe de marginile de lemn, sa stii ca exsta aparatoare speciale, si ele super dragute, cu animalute, diverse culori etc
..in mare, cam asta ar fi, dar daca bugetul permite, eu m-am gandit si la un patut de voiaj de rezerva, pe care sa il instalez in camera unde o sa stea/doarma bebe ziua- ca, deh, tot pe DC am citit ca e mai bine sa ii delimitezi spatiile in care doarme ziua/noaptea
sper ca nu te-am plictisit cu teoriile mele, si , uite, ca sa iti faci o idee, poti sa intri si pe reclamamascata sa vezi cam ce oferte exista la categoria patuturi- mie mi-a fost f de folos
succes
Noe
Poze cu burtica
ama_kaly spune:
Noe merci mult pt raspuns!Ai dreptate cu patutul de lemn..parca si eu as inclina spre el..mai ales ca am vazut unul care se face si leagan la doar vreo 4mil cu tot cu saltea.Insa nu prea mi-a placut modelul,sper sa gasesc si alte modele tot asa sa se faca si leagan pt bebe!O sa ma uit si eu pe reclamamascata,sper ca n-au preturi mari!
si merci inca o data!io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe