Mamici de martie-aprilie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

am gasit niste filmulete despre cum se examineaza nou-nascutii (si nu numai), daca intereseaza pe cineva.

si am mai gasit www.cpmc.org/services/pregnancy/information/prenatal_exercises.html" target="_blank">exercitii prenatale

si detalii despre www.med.umich.edu/obgyn/smartmoms/pregnancy/monthbymonth/sixth.htm" target="_blank">luna a 6-a de sarcina (si nu numai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,LAURA IOANA!LA MULTI ANI SI CELORLALTE SARBATORITE,COPIILOR LOR,SOTILOR LOR.....!

Ciuf,imi pare tare rau ca nu ai avut cea mai buna zi din viata ta(ieri).Bine ca a trecut si ca nu te-ai pierdut cu firea.

Doublemom,am fost fascinata de pozele buburuzelor tale.Este incredibil cred,sa porti 2 fiinte in tine.Asa este,Cezara Bucur este o super dr.(imi este si prietena,printre altele).

Noe,eu vreau sa-i pun cercelusi bebitei mele,imediat dupa nastere.

ANDREEA GEORGIANA +27 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea Georgiana, si eu ma gandeam la fel, acu' ma tot gandesc ce fel de cercelusi sa ii pun, pentru ca pe mine m-au stresat f tare cei clasici bobita cand eram mica, nu imi placeau de loc si a trebuit sa ii port pana prin clasa a 4 a...din cauza asta ma gandeam sa ii fac unii la comanda, in forma de ceva...o floricica, un animalut, o steluta etcstiu ca de obicei nasa se ocupa de asta, dar cum a noastra e in Elvetia nu cred ca o sa aiba timp cand ajunge in RO,.....

TINA, where are u?nu-mi spune ca tot la shopping, dar daca e asa, sper sa ai mai mult succes decat avem noi pe aici pe la Romania

noapte buna, fetele, sper sa aveti un somn cat mai linistit...eu nu mai sper la asa ceva de destule luni, chit ca mai nou dorm cu: una bucata sotz, 3 perne mari, 2 perne mici si o perna pisicace ziceti de asta?

Noemi 29+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani cu sanatate LauraIoana si tuturor Ioanelor care mai sunt pe aici! si inca o data LA MULTI ANI LauraIoana pentru ce 30 de anisori!

Vad ca a intrat febra cuibului si in voi, amenajarea camerei lui bb, cumparaturi pt bb, va doresc sa gasiti tot ce va doriti in cele mai bune conditii( alergatura mai putina, preturi bune, calitate, etc) si multumire sufleteasca.
Si eu la fel, tot mai tai cate ceva de pe lista, n-au mai ramas multe de luat. Azi ne-am dus sa cautam autocolant de perete cu winnie the pooh si ne-am intors cu dulap la fetita (gen garderoba ca sa-i pun hainele de strada, rochite, etc. pe umeras), perna semiluna de alaptat si alte maruntisuri.

Aida, fii linistita, 3-4-5 portocale pe zi nu e mult, numai bine ii face la bebita, si eu sunt mare prietena cu portocalele si mandarinele, si am mare grija sa mananc multe fructe si legume, de altfel imi calculez fiecare masa (sa contina min. o portie din toate cele 4 categorii: legume-fructe, cereale, lactate, carne-oua), ba mai iau si vitamine, asa incat ne simtim SUPER!

In legatura cu spalatul-epilatul, pana acum m-am mai descurcat cumva, acum ca mi s-a rotunjit burtica de tot, a devenit o problema care numai cu ajutorul consortului poate fi rezolvata. Poate ca inainte de nastere (si de intalnirea cu bb) n-ar strica o vizita de curtoazie la un salon de cosmetica (epilat, manichiura, pedichiura). Asta daca mai apucam...

27+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pai de cercelusi nu se ocupa nasii? eu asa stiu...

27+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

da, Kim, insa daca nasii sunt asa la distanta si nu stiu nici ei sigur in ce zi ajung, etc- cine altcineva sa se ocupe daca nu eu?mai ales ca eu vreau sa aiba bebelina gaurile in urechiuse la iesirea din maternitate, facute acolo cum trebuie, si nasii oricum vin abia la botez...care o sa fie mai tarziu....

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LauraIoana sa ne traiesti iubita si cu numele si cu varsta si sa-ti de-a domnul tot ce-i mai bun tie si bebelului.
Petrecere frumoasa si La Multi Ani! tuturor care poarta Sfantul nume.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROROSU spune:

LA MULTI ANI TUTUROR, SI MAMICI SI TATICI!
Dincolo de iarna, va urez o primavara de poveste, cu zane si feti frumosi si sanatosi!
Draga Doublemom, felicitari pentru "gogosele"; sunt intr-adevar de exceptie !
As dori sa te intreb, pentru ca sfatuiai o viitoare mamica sa-si ia concediul de odihna pe 2006, daca esti sigura de acest drept ?!?!
Si asta, pentru ca eu am intrebat la locul de munca si mi s-a spus ca legal este ca zilele de CO solicitate pe 2006 sa fie proportionale cu perioada lucrata pe anul 2006 (de exemplu, pentru 2 luni - ianuarie si februarie, cca. 4 zile din cele 21 zile de odihna!)

Va pup pe toate si s-auzim de mai bine,

ROROSU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tina felicitari pentru achizitiile lui bebe! sa le stapaneasca sanatos(a)
Catrinel pe mine m-a pus doctorul sa stau cate zece minute inainte de culcare cu fundul in sus. Te asezi in 4 labe dupa care cobori coatele si-ti asezi fata pe podea, incercand sa apropii si bustul cat mai mult de pozitia orizontala (numai funduletul ramane in sus). Daca bebe e cu fata spre dreapta si tu tot spre dreapta iti indrepti fata (implicit si umarul stang va fi mai aproape de podea decat cel drept). Stai asa nemiscata timp de 10 minute dupa care cu umarul stang in pozitia in care era te asezi pe o parte (cu fata spre dreapta) si incerci sa adormi asa.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

nshiro, si sotzul nu trebuie sa participe deloc deloc? ca daca participa si el, ne apucam acu in grup de mamici sa rescriem KAMASUTRA

Noemi 29+

Poze cu burtica

Mergi la inceput