Mamici de martie-aprilie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17
la mine tati e responsabil la „defrisat“. La revedere, si am scapat de batai de cap. Isi ia treaba in serios si o duce la capat cu responsabilitate ca nici io nu mi-o mai vad….

nici io, de mult timp... dar ma aranjez pe neve, cu aparatul de ras... deocamdata imi iese, da' nu stiu pina cind

24+3

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Doublemom draga daca eram eu in tara ... nu numai ca avea cine sa ma faca dar m-ar fi depilat si pe masa la spital daca era nevoie :) aici le e frica ca daca patesti ceva le dai in judecata dupa aia. Nu-ti face tu griji cu kilogramele in plus, bebelinele tale sa fie sanatoase ca le dai tu jos dupa aia. Sunt tare tare dulci, m-am tot uitat la eco ale tale ce frumos doua inimioare ...
Corinag nu te ingrijora de vis, e normal sa ai si cosmare in timpul sarcinii (cel putin asa mi s-a spus mie)
Tania draga decat sa-ti lesine tati in brate mai bine scoate-l afara din sala de nasteri :) Iar cu pufnitul rasului cred ca mai trebe sa asteptam otzara.
Ciuf iubita .... taci ...stii tu de ce .... altfel ne punem pe bocit amandoua.
Dea nu prea ai nici o solutie cu scurgerile decat tampoanele zilnice. Daca te deranjeaza (iritatii, mancarimi, etc) spune medicului sa-ti dea niste ovule sau crema vaginala ceva mai slaba decat clortrimazolul.
Vai Ile si tu? Eu am ajuns in spital azi din cauza racelii. Sunt racita de luni dar azi-dimineata cand m-am trezit pe langa faptul ca aveam nasul cat gogosaru si complet infundat, behaiam de numa si nu puteam nici sa inghit de durere de gat, m-au apucat si durerile de burtica da rau rau de tot (se pare ca din cauza tusei). Am dat telefon la centru medical si cand m-au auzit asistentele m-au sunat de nush cate ori sa fac bine sa vin la spital ... m-am dus, mi-au dat niste antibiotice care se iau o data pe zi si un sirop de tuse tare rau la gust. Au controlat-o si pe bebe, colul e inca bine inchis (ma apucasera si contractiile) dar bataile inimii sunt 161-168/min ceea ce mie mi se pare cam mult, stiam ca limita este pe la 160/min si bebelina mea pana acuma nu a avut mai mult de 140-148/min. Oare o fi fost agitata ca eram eu stresata si obosita si i-o fi fost fomita? Acuma mi-am luat boambele, mi-am baut porcaria aia, am papat si parca, parca mi-e mai bine desi tot ma inteapa gatul si nu pot respira pe nas. Ma rog numa sa fie papusa mea bine, sa nu pateasca nimic.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

of of of da greu mai e sa re-intri in ritm dupa toate sarbatorile si lenevelile de la gura sobei

in primul rand, LA MULTI ANI celor care petrec de SF. IOAN si multe zile frumoase, cu sau fara zapada

ma bucur sa vad ca mamicile cu burtici sunt active, chiar daca raceala vad ca ataca si aici..eu deocamdata ma laud doar cu un nas infundat, de ajung sa ma ridic dimineata din pat ca sa evit asfixierea

fetele din Bucuresti- am facut o tura de magazine de bebei acu vreo doua zile si am ramas ca vitelu la poarta noua scopul oficial al turei era prospectarea pietei pentru carucior si patut, iar socurile au fost pe masura: stiati ca exista un tip de carucior care costa 17 mil?ma apucase risul cand ne-a zis vanzatoarea cat e, e drept ca era frumos....si echipat cu de toate...dar ziceti voi daca nu e exagerat....cat despre patuturi, macar ne-am hotarat ca vrem de lemn, parca sunt mai dragute si mai trainice (??) insa si aici oferta e incredibila: modele aparent la fel incepand de la 4-5mil pana la 15!ce poti sa mai intelegi?

aoleo, fetelor, am tras cu ochiul la mamici de decembrie-ianuarie, toate bune si frumoase dar de ce e asa mare diferenta intre DPN pe care o aveau si data reala la care li s-au nascut bebeii?(ma refer la mamicile care au nascut deja)pe mine ma cam streseaza faza asta, mai ales din cauza cezarienei...stiu ca travaliul poa' sa dureze mult si bine dar au fost si mamici care au nascut in jumatate de ora...nici nu stiu ce sa mai fac (sa sa NU fac), mai ales ca cezariana asta la mine nu e moft sau alegerea mea, ci e impusa de dr(motive temeinice, zic eu...)de ce se grabesc asa de tare unii bebei?

dar ca sa nu inchei intr-o nota pesimista, uite ca vin si eu cu cateva poze din sarbatori, pe care le puteti vedea aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/album?.dir=e80f

in rest, toate cele bune si un weekend linistit si frumos!

Noemi 29+

Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

Mergi la inceput

Doublemom, cu intarziere iti zic si eu WELCOME LA MAMICI DE MARTIE-APRILIE si felicitari pentru cele doua buburuze din burtica!

Poze cu burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

Mergi la inceput

ah, inca ceva, fetelor, m-am distrat un pic cu dilemele si metodele de epilat, eu ce sa zic, la mine inca functioneaza crema depilatoare..chit ca ma ghidez dupa o harta din amintiri

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Hi girls!! M-am trezit si eu si alea alea !! Treaba complicata dealtfel ca nu ne mai ajungem peste tot si fata tati nu ne descurcam.
La mine dunga a aparut acum vreo luna juma' si e cafenie nu e neagra, iar buricul a inceput sa iasa acum 3-4 sapt, chiar daca burty e mare mare.
aida_oai dreptate sunt gemene identice. Au aceeasi placenta dar saci amniotici separati.
ile, anairda eu am fost racita inainte de craciun de am topit 2 cutii a cate 150 de batiste in 2 zile. Am luat sirop de muguri de pin (nu stiu daca gasiti pe la voi - dar e bun de orice conifer) si mi-am pus saculet - a se citi 2 sosete flausate bagate una in alta - cu sare mare incalzita pe urechi si pe frunte.
Am scapat in trei zile si nici nu am facut febra.
inca ceva anairda de ce nu le zici ca le dai in judecata ca nu vor sa-ti presteze servicii standard
andreea_georgiana si eu sunt tot la dr.Cezara Bucur, e tare draguta si din cate am auzit nu si-a lasat niciodata pacientele de izbeliste. Sa stii ca eu iubesc pisicile la disperare dar daca as avea asa vecini cred ca as reclama undeva - mi se pare terorism - si pisele nu au nici o vina, ele fac ceea ce le este natural.
noemultumesc

Miha 29+
http://community.webshots.com/user/doublemom100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor! Intru mai rar ca ma seaca asta, merge tare greu!

Doublemom bine ai venit si sa-ti creasca gogosicile cele frumusele

Mai intru mai tarziu daca mai reusesc. Va pupic pe toate

celor care serbeaza ziua onomastica!

Laura cu ? 29+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

La multi ani! la toata lumea.

Am si eu o intrebare: Mai are cineva dureri in partea dreapta descrise astfel; o zana de vreo 3-4 cmp care uneori se intareste, alteori se intareste pe inrerior si doare, ca un fel de circel? Mi se intimpla de citeva ori pe zi.
Eu am observat ca daca ma ridic si ma plimb trece. Curiozitatea este ca eu iau gynipral din cauza ca m-am confruntat cu contractii premature in saptamina 18. Si desi iau aceste medicamente asa de tari totusi mai apare treaba asta. Acum sint in saptamina 19 la sf.

Numai bine la toate mamicile cu bebei la purtator!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Zuzi si eu mai patesc uneori asa ceva, de obicei in jurul buricului si daca nu-mi trece cand ma misc (cum ai zis tu ca faci) iau un no-spa si gata. Sigur e ceva de genul carceilor, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare

Laura cu ? 29+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR!
Laura Ioana La multi ani! si pt. ziua de maine, multa sanatate tie si bebelusului tau!
Kim, m-ai molipsit! Si eu am inceput sa urmaresc tot ce se intampla la Mamici de ianuarie-februarie si e ffff. emotionant de fiecare data cand se mai naste un bebel.
Anairda36 si Ille va doresc multa sanatate si mai aveti putina rabdare ca scapati voi si de raceala asta.

Fetelor, care ma puteti lamuri cum e cu concediul asta de maternitate. Cate zile are in total? 126 sau 112? Si cate zile trebuie sa-ti ramana dupa ce nasti? 42 sau 63? Ca eu nu mai inteleg nimic. Contabila de la firma mi-a spus ca sunt 126 de zile si ca trebuie sa imi iau jumatate inainte si jumatate dupa ce nasc. Iar medicul de familie mi-a spus ca nu pot sa intru in concediu de maternitate decat dupa ce am 7 luni si 10 zile de sarcina.

In alta ordine de idei, bebelina mea e fffffff activa; misca intruna! Iar cand nu misca, sughite vreo 15 minute in continuu de numa' numa'! Mai ales noaptea (in vreo 4-5 reprize!) Oare si bebelusii vostri sughita asa de mult? Ca pe mine ma epuizeaza psihic! n-am mai dormit o noapte ca omu' de nu tin minte!

Va pupic ,
Lumy 30+

Mergi la inceput