Mamici de martie-aprilie 2006(36)
Raspunsuri - Pagina 3
ciuf spune:
Salutare,
Doublemom, foarte frumoase pozele. E impresionant sa vezi doua samburele la un loc. E prima data cand vad asa ceva.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase.
Catrinel, mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele din Ro, cu parintii tai, cu pregatirile romanesti. Asa duc dorul la toti de acasa. Offf, ce as vrea si eu sa ma duc in Ro, dar e drumul lung si scump.
Mi-e dor de tot ce tine Ro, cu partile ei rele, cu partile ei bune.
Suvitele ti-au iesit tare fain.
Moaaaama, cu piftia aia m-ai bagat in boala.
Tcelen, ma bucur ca ai dat si tu un semn de viata. Iti poti imagina ca azi-noapte ma gandeam la tine? Bag de seama ca mi se pun niste pitici pe creier de care nu scap.
Ca sa nu mai spun ca zilele trecute am visat-o pe Kim. Venise la noi in oras. Si avea o burtica ... considerabila.
Vorbeati de dunga neagra. Eu nu o am si nu cred ca o sa o am. La sarcina trecuta imi aparuse mai devreme.
Pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
tania2 spune:
salutare
mi-am colorat semnatura si vroiam sa vad daca se vede
bb si tania
http:/community.webshots.com/user/red_tania
tania2 spune:
uf nu se mai vad pozele
bb si tania
[,url"http:/community.webshots.com/user/red_tania"]pozici[,url]
ciuf spune:
Tania, trebuia sa scrii:
http://community.webshots.com/user/red_tania
ca sa mearga.
Ciuf si Luca
dea0277 spune:
Salutare tuturor,
am fost ieri la doftor si nu am prea multe amanunte. Burtica masoara in parametri, greutatea ... inca 3 kg, ceea ce aduce totalul pe la 12 kg pana in prezent, bataile inimii la bebe sint OK, e deja cu capul in jos, desi am inteles ca se mai schimba pana la sffarsit, trebuie sa ma duc la labprator sa-mi programez testul de diabet gestational, putin cam tarziu, partea buna este ca mi-a crescut tensiunea, am 120/80 ceea ce este normal, nu mai vad nici un ultrasound pana la sfarsitul sarcinii, si de acum in colo mergem din 2 in 2 sapt. Ceea ce ma deranjeaza tare sint scurgerile astea vaginale foarte mari. Exista vreo solutie sa le mai minimalizez?
Andreea
29 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
ile77 spune:
Fetelor, zau , ca nimic nu e mai important ca sanatatea.
De o saptamina zac. Nu stiu ce sa mai iau, ce sa mai beau , ce sa mai maninc, sa ma fac mai repede bine.
Nu mai scap odata de raceala asta.
Arat ca o baba, cu caciula, fular, 3 perechi de sosete. Am nasul cit o para, nici sa-l suflu nu mai pot ca ma doare groaznic.
Azi-dimineata, cind m-am trezit parca ma simteam mai bine, si-mi zic: ia sa vezi ca sint pe drumul cel bun.
Da de unde, ca pe partea stinga imi lacrimeaza ochiul continuu ,ma doare urechea, timpla, nara.
Offfffffff, m-am saturat.
Am mincat un borcan de miere, nici nu mai stiu cite lamii, am baut un intreg pachet de ceai de macese...
Off, si miine aveam planuri sa mergem sa cumparam hainute si alte lucrui pt bebe. Sper sa fiu in stare sa ma tiresc prin magazine.
Sper sa nu-l afecteze pe bb, ca vaz ,ca de cind cu raceala, loveste din ce in ce mai putin si mai slab.
Doublemom, eu nici nu ma gindesc sa nasc fara epidurala. Dar trebuie sa recunosc si mie mi-e ceva teama de injectia asta n coloana. Insa moasa m-a asigurat ca fffffffffff rar se intimpla accidente.
O amica mi-a zis ca atunci cind te apuca durerile alea groaznice, nu te mai gindesti la nimic decit cum sa faci mai repede epidurala.
Zilele astea cum nu am avut altceva de facut, decit sa stau in pat, m-am apucat sa citesc prin cartile si revistele pe care le am de la dr si moasa ,despre nastere, cum incepe, cum se desfafoara, despre contractii. Trebuie sa recunosc ca m-a cam apucat frica. De cite ori ma gindesc la nastere ma apuca asa niste sentimente ciudate.
Voua va e teama fetelor?
Gata, ma duc sa ma mai "cinstesc" cu o cana cu ceai.
Sper ca data viitoare cind scriu sa fiu absolut fresh.
ile
31+
aida_o spune:
andra_simona, parca tu m-ai intrebat cum de e asa scumpa ecografia 3D. pai poate pt ca sunt in Canada ![]()
tania2, esti o mamica tare frumoasa. e plin pe-aici pe la noi de mamici frumoase, vad. ma uitam si la pozele de la nunta, uau ce mireasa sexy ![]()
multumesc pentru felicitari, fetele, acum abia astept sa colind magazinele si sa iau ce gasesc mai frumos, ca destul am salivat cind treceam pe linga hainele pt fetite :)))
Tina, pune-ti frina, ca golesti contu'
(eu vorbeam, hihi)
tcelen, ce ma bucur ca ai scris, m-am tot intrebat ce mai faci. am ramas cu imaginea de cind ai avut ultimele singerari, draga de tine, si tare imi faceam griji. nici nu-mi vine sa cred ca ai ajuns deja la 36 de saptamini! tiii, ce trece timpul! tu ar trebui sa fii prima care naste, din grupul nostru. sau nu?
kim, sa pui si tu poze de la eco 3D, ok? :)
doublemom, ce minunatie, sa vezi doua inimioare in acelasi loc! pare ca-s in acelasi sac, nu? asta nu cumva inseamna ca vor fi gemene identice? am vazut si burtica ta ("burtica"
), impresionanta! si cind ma gindesc ca mai ai ceva de rabdat, ma intreb cit o sa mai creasca burta :))) pentru capturi de pe dvd, eu folosesc www.dvd-x-player.com/" target="_blank">DVD X Player, are un buton pe care apesi si-ti face capturi cind vrei tu, foarte cool. poti sa si zoomezi pe film.
azi am fost la vizita lunara la clinica, si mi-a zis doctora ca vrea sa ma vada iar peste doua saptamini (de obicei, ne vedeam la 4 saptamini, dar azi cica i s-a parut ei ca uterul meu e cam mic pentru 24 de saptamini, arata mai degraba de 20 de saptamini?! - normal ca acu'imi fac griji, cine nu si-ar face? adevarul e ca, de la ziua conceptiei, ar trebui sa fiu in 23 de saptamini, nu 24. dar de la 20 la 23 de saptamini, e distanta mare. well, o sa vedem cind m-o masura iar, pe 20 ianuarie. oricum, bebelina-mi trage la picioare mereu, chiar si cind ma masura doctora azi.)
pe 17 ianuarie merg pentru testul de detectare a diabetului gestational, doctora m-a avertizat ca o sa trebuiasca sa beau ceva foarte dulce (eh, cum eu sunt in tovarasie cu dulciurile, nu ma tem de gust, ci de rezultat...). om vedea.
24+3
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
kim spune:

Ia uitati-va ce frumuseti de bebei nascuti in decembrie-ianuarie (pe situl mamicilor de ian.-febr.)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.copilasi2006.3x.ro/nasterea.htm
http://www.copilasi2006.3x.ro/
Mai trag si eu cu ochiu' pe acolo ca nasc fetele una dupa alta, sa vedeti ce se grabesc sa-si vada puiutii, ce emotii pe acolo...
Doublemom, dupa multe incercari am reusit sa-ti vad si eu minunatiile de fete, abia astept sa vad si filmuletele cu gogosicile!
Ciuf, nu ma prea pricep la interpretari de vise, sper ca e de bine... De obicei e pe dos, deci sa ma consolez ca n-o fi burtiku' meu chiar asa mare (desi buricu' mi-e intins la maxim
). Am si dunga neagra si tot ce vreti.
Tcelen, bine ca ai revenit, incepeam sa ma gandesc ca ne-ai luat-o inainte de tot...
Catrinel, cred ca ti-ai mai incarcat bateriile cu batranii pe acasa. Mi-ar prinde bine si mie, dar suntem asa departe, iar dupa e vine bb va fi si mai complicat.
Aida, normal ca o sa pun si eu poze 3d, numai sa vina odata si ziua aia! Ca tare ma bate gandul sa-i sun sa-i conving sa ma reprogrameze mai devreme. Ei mi-au sugerat sa fie cat de tarziu ca sa fie si show-ul pe cinste, dar cine mai are rabdare!? Cand ma vad cu burtoiu' asta ma tot gandesc ca oare cat timp reusesc s-o mai tin pe fetita acolo?
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
nici mie nu mi-a aparut dunga neagra, dar la mine oricum mai e timp (daca o sa apara vreodata) si nici nu mi-a iesit buricul in afara :)
24+3
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si
eco 2D&3D 24 sapt
ANDREEA GEORGIANA spune:
Inca o noapte de insomnie!!!!!!!!Incerc sa scriu pe intuneric si sper sa-mi si iasa.
Am avut o saptamana tare naspa,cu nopti nedormite,pisu non-stop si alte chestii aiurea.Pe langa faptul ca am intrat si eu in butoiul cu depresie si imi vine sa pland din orice,de mi se inoada lacrimile in barba.De fapt plansul ma apuca doar cand vb. cu socrii,extrem de enervanti si de deprimanti.
Pentru ca o simteam pe bebita f.f.f. jos si aveam impresia ca o scap mereu,am fost astazi la control,la Cezara Bucur si mi-a recomandat sa stau mai mult in patic(adica mai mereu),intrucat colul este mult scurtat si risc sa se deschida de tot,iar cerclaj nu mai are cum sa-mi faca.Oricum intuiesc eu ca nu este f. grav,din moment ce mi-a mai dat de facut analize(deci drumuri),ma lasa sa merg la epilat(deci iar drumuri)... ,Iar ea un dr. precaut.
In rest,bebita este f. bine,pozitionata ca la carte(super nastere naturala scrie pe noi,uraaaaaaa!) si extrem de activa.
Ieri,dupa 4 ani de epilat cu ceara(total si... singura)m-am chinuit sa ma epilez cu crema.A fost groaznic!Pozitie cumplita(pe bideu,care este jos,cu oglinda in fata)si miros scarbos(a fost pentru ultima oara!).Abia astept sa merg la epilat,pentru ca marele meu cosmar(Doublemom)este ca voi ajunge sa nasc neepilata si ma rad alea la spital.Iar eu,dupa ras ma irit groaznic.Imi fac fel de fel de calcule...
Tcelen,bine ai revenit si...vezi ca este totul ok?Mai stii ca nu te gandeai sa ajungi pana in ultimele sapt?Precum spuneam si o sa o tot repet,Dumnezeu iubeste mamele si copii!Oricum,ne facuseram ceva griji...
Nshiro,ma bucur ca bebita ta este sanatoasa si vioaie...si tu la fel.Te dezamagesc,dar de Revelion m-am imbracat casual,intrucat baietii au vrut jeansi...si bine au facut,pt. ca era frig.Si voi pune pozici,dar trebuie sa-l rugam pe tati sa le micsoreze.
Corinag,felicitari pentru flacaias!
Catrinuta-3 pisici??????????????A fost o vreme cand si eu iubeam aceste animale,dar de cand ne-am mutat in casa noua si am constatat ca vecinii nostri de calcan au 60 de pisici,tinute in custi,dedesubtul camerei bebitei(aproximativ),pisici care miros vara de mori si se plimba si pe gardul nostru,crede-ma ca nu le mai suport.Si voi vrea si eu in curte nisip si piscinuta pentru copil si ghici cine se va juca in nisip???Pisicile!!!(a se citi vor face pipi...)
Ciuf,daca ar fi sa am un baietel(nu acum,ca este tardiv)mi-ar placea tare mult sa aiba mutrita lui Luca.Ca sa nu mai vb. ca are un nume superb!
Ile si eu ma gandesc la nastere,uneori cu teama chiar,dar ard de nerabdare sa vad mutrita cu care am vorbit 9 luni si pe care... o astept de o viata.Si nimeni nu m-ar putea convinge sa optez pentru cezariana,oricat de fioroasa ar fi nasterea naturala.
ANDREEA GEORGIANA +27 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana