Mamici de martie-aprilie 2006(36)
Raspunsuri - Pagina 2
Tina_Welsh spune:
Catrinel,carucior nu imi cumpar si nici patut pentru ca primesc de la nasa!De cheltuiala asta mareata am scapat.Ca de-aia investesc in altceva acum!Pupici!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Catrinel_17 spune:
doublemom - Se vaaaad!!! 
Misto pozici, burtica e de invidiat!!!!!! Ai ceva poze de la echo cu gogosicile?
Catrinel & bb mik
catrinutza spune:
Gata Doublemom, vedem si noi ce n-a vazut Parisul....asta da burtica frate....sa iti traiasca...asteptam si ceva echo daca ai (eu una macar pe la altii sa vad ca in ceea ce ma priveste slabe sperante

), si acum putem sa ne dam si noi mari ca avem la fetele de martie- aprilie o mamica cu doi pui.
31+
stati linistite ca nu am terminat cu raportul![]()
![]()
, da nu rezist sa nu trag cu ochiul la voi

un puiutz de moldovean
buritici burticoase si alte poze mumoase
catrinutza gravidutza
tania2 spune:
Salutare burticute
Ura,
am venit de la epilat si ma simt tare mumoasa cu toate ca nu am eu cine stie ce podoaba ca de cand cu bb nu mai creste parul, dar ma stresa groaznic.
Luni mergem la nenea dr. si abia astept sa vad bebelina mitulina care sta numai in partea dreapta si ma gidila rau pe sub coaste.
Fetelor ce ma fac cu tati. Am vazut pozele cu nasterile si m-au facut de simt fiori pe sira spinarii. V-am mai spus ca eu am incercat 3 ani sa fac bb si inainte sa ma operez am facut tot felul de analize. Eu suport bine si cind e vorba de bb nu se discuta dar tati lesina inainte sa intre in cabinet mai ales daca trebuia sa-i ia singe. Si e ditamai ......
Noroc ca am o asistenta la spital care o sa stea cu mine. Asta e, decat singura!
Anairda36 astept si ziua cand sa ne umfle risul asa din senin, dar sa nu se interpreteze altceva.
Corinag dunga a aparut putin, dar buricul este afara mai mult de jumatate, dar mie imi este teama ca am si taietura de la operatie (laparoscop).
Ma bucur ca v-au placut pozicile si mai punem si cu revelionul.
Pupici. Pa
http://community.webshots.com/user/red_tania
bb si tania
doublemom spune:
gata! am pus si ceva eco! Oricum vreau sa-mi fac un album cu capturi de pe dvd-ul cu filmuletul dar dureaza ca are o ora. daca mai prind ceva imagini haioase - mai ales din alea in care se vad amandoua in acelasi timp - le pun la bataie.
..eu vreau sa ajung macar in 36w - va dati voi seama cat se va face burty pana atunci
!!
Miha 29+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
Catrinel_17 spune:
Doublemom, este extraordinar!! Nu am vazut niciodata asa ceva – 2 inimioare….ce frumoooos! Sa-ti traiasca si-ti aduca numai fericire!
Burty la 36 o sa fie…. impresionanta, da! ![]()
Catrinel & bb mik
andra_simona spune:
Multumesc ca ma-ti ajutat.Deci sunt intradevar in saptamana 27 si cam pe 6 aprilie ar trebui sa nasc.Sau cand vrea bebe
Doublemom vrem pozici de la ecografie.Sau.....un filmulet daca se poate
. Ieri am fost in cora si am luat patutu.Voi credeti ca aduce ghinion?
doublemom spune:
Ma bucur ca va plac pozicile noastre
. Sincer asta ma mobilizeaza sa le organizez intr-un fel ca pana acum le descarcam de pe camera, le scriam pe dvd si acum vad ca daca vreau sa caut ceva ma apuca fantaxia.

Am si eu o mare intrebare, poate stie cineva. Cat de riscanta este epidurala sau peridurala(care e diferenta intre ele anyway??). Eu mor de frica la tot de inseamna intepaturi in coloana vertebrala pt ca am auzit ca un eventual accident are consecinte grave.
ciuf iarta-ma ca am uitat sa-ti raspund la intrebarea de ieri. Cred ca am cascat gura prea mult la pozele tale si de aia am uitat
. In prima faza vine mama sa stea la mine si sper sa ne descurcam. Nu stiu ce o sa fac dupa ce ma intorc la munca, mai ales ca sigur nu voi putea sta 2 ani ca asta inseamna bani mult prea putini. Initial cred ca am sa incerc sa iau o femeie care sa se ocupe de menaj si doar ocazional sa o ajute pe mama cat sunt eu la lucru. Sper sa fie destul. Am o colega care are doi baieti gemeni si care a angajat 2 bone cand a venit la munca.
Miha 29+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
tcelen spune:
FETELOR,imi cer scuze ca am lipsit atat de pe net,dar nu am mai avut calculator,defapt am vazut ca v-a explicat si TINA!!
LA MULTI ANI!UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI,BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI,NASTERI USOARE SI TOT CE VA DORITI!!!
eu sunt bine,atat cat se poate la 36 saptamani,ma misc greu de colo,colo,dorm foarte prost,ma mananca pielea de inebunezsc in special seara cand tre sa dorm,obosesc si cand vb mai mult,etc.dar placenta a mai urcat,si acum doctorul meu numai stie sigur daca o sa-mi faca cezariana sau o sa ma lase sa nasc normal,mai vedem pana atunci,bebelul meu misca intr-una,parca sunt in filmul alien,asa se vede burta mea,e deja cu capul in jos,la ultimul ctrl diametrul cspului avea 82 mm,deci 8 cm si ceva,cam 3 kg.ma duc pe 15 acum iar la un ctr mai amuntit si la eco si pe masa,ca sa vedem mai bine cum stau lucrurule!sarbatorile au fost foarte plicticoase,numai baietelul meu s-a bucurat enorm de mult de cadouri,de bradut si de banii stransi cu colindele si sorcova pe care i-a si cheltuit pe diverse jocuri si jucarii,ca si cand nu avea destule!
am sa pun maine poze cu mine cu burtica si de sarbatosi
va pup pe toate
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?