Mamici de martie-aprilie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Salutari la burtici!!
multumesc emacred ca stiu magazinul si stiu ca sunt cam scumpi dar au lucruri de calitate.
aida dragut musafir, scumpica burtica.
nshiroproblema noastra cu pijamalele e ca se streseaza asistentele de la pansat(ca eu fac cezariana) si cele de la toaletare(pentru fetele cu epiziotomie) ca trebuie sa te astepte sa-ti dai pantalonii jos ca nici nu se pune problema sa te ajute - indiferent cat de greu te misti in primele zile.
M-am amuzat teribil de povestea frezei "dansei" - e caraghios rau!!
Cu cercelushii chiar imi pare rau ca e asa o tragedie dar - trebuie sa te adaptezi locului, cred.
Nasha mea vreea sa le ia la gogoshici cercelusi la fel dar cu pietre de culori diferite. Eu as prefera modele diferite, ca nu as vrea nici sa nu le imbrac la fel - e destul ca sunt gemene identice.
anairda ce a zis medicul de chestia asta cu burtica tare?? Ai fost la dr., nu?
multumesc frumos tina
catrinel m-am prins intr-un final ca e o protectie de pe forum. Ce e stupid e ca pagina cu cuvantul modificat exista!! si e o balarie. Oricum era vorba de reclamamascata..
Eu il cred pe tati al nostru ca nu ar putea asista la operatie. El sufera ca un cutzu de cate ori ma doare ceva, chiar si inainte de sarcina era asa, si nu l-as putea obliga sa vada ce se intampla acolo. Si eu cred ca e treaba medicilor, nu a taticilor. asa cred eu , sa nu-mi dati bataita!!

Miha 29+
http://community.webshots.com/user/doublemom100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

In primul rand salutam toate burticile! Va doresc ca anul 2006 sa va aduca numai fericire, impliniri sa aveti parte numai de ce-i bun, nasteri usoare, bebei grasi si sanatosi!

In al doliea rand Nshiro, Batentian Dana, Loriana si Laura Ioana, scuzati intarzierea, dar va doresc La Multi Ani cu sanatate dragoste si fericire alaturi de cei dragi.

Laura Ioana tie iti doresc La multi Ani de 2 ori adica si de ziua numelui.

Eu am inceput anul in forta, cu multa treaba la birou, chef ioc, dar asta e. Internetul merge foarte greoi insa ni s-a promis ca de saptamana viitoare, ca fi super pentru ca am schimbat furnizorul, daca pot sa ma exprim asa. Nu am apucat sa citesc tot din urma, asa ca mai am de recuperat.

Eu asta noapte am avut o problema. Am mers la pisu si in timp ce eram pe , am simtit dintr-o data o intepatura foarte putrenica in burtica dupa care mi-a amortit piciorul drept cu totul si nu l-am mai putut misca. A durat ceva pana mi-am revenit si am putut sa ma tarai pana la pat. Durerea in burta a continuat si la fel si durerea de picior, asa incat azi sper sa ajung la doctor sa vad despre ce este vorba. Durerile s-au mai potolit acum, insa sincera sa fiu m-am cam speriat. Poate nu e nimik grav, m-am gandit ca s-o fi intins piscotica in burtica, sau si-o fi schimbat pozitia, nu stiu ce sa zic. Dupa ce am ajuns in pat au inceput si multe contractii. Se tot intarea burta si mi-am pus repede un scopantil. Vom vedea.

Cam astea sunt vestile. Va pup si mai vorbim

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Si acum sa va zic ce-am facut sambata la doctor:

Baietelul (l-a decretat, finalmente, fara dubii) este maricel bine de tot, respectiv la 30s era mare ca de 34s (diametru cap 8.6cm) si s-ar putea sa fi avut un ciclu peste sarcina si sa nastem in februarie. Trebuie sa imi fac inca o data analiza glicemiei si sumarul de pishu sa fim siguri ca nu e vorba de diabet gestational. La analize merg maine, deci sper sa va spun sigur cum sta treaba pana la sfarsitul saptamanii.
Asa ca, dintr-o data, lucrurile au inceput sa se precipite, sotzul meu a inceput sa traga de mine sa pregatim bagajul pt spital (saracul, este asa de emotionat, dar n-ar recunoaste nici ars).

Cand m-am laudat medicului ca eu inca mai merg la serviciu, mi-a zis "ati face bine sa nu mai mergeti!". Va dati seama ce stare mi-a creat. Asa ca la serviciu mai merg pana la sfarsitul saptamanii asteia, dupa care intru in CO 24 zile (de la resurse umane mi s-a spus ca am dreptul la tot CO pe anul asta) si apoi prenatal.

Sper sa va dau vesti bune la sfarsitul saptamanii, va pup si mai vorbim. Promit sa scriu mai des ca poate nu mai scriu asa de mult la un post. Oricum sambata si ieri nu mi-am putut aduna curajul ca sa va povestesc.

30+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare burticute

ura.... azi mergem la dr. Abia astept sa-mi vad bebelina sa o masaore, cantareasca etc.
Mai, dar febra cumparaturilor vad ca v-a prins tare de tot, cred ca este cazul sa-mi plimb si eu burtica prin magazine sa nu cumparati voi tot ca vad ca sunteti puse pe fapte mari.
Aseara nu v-am mai scris ca am vrut sa mergem afara sa ne plimbam dar cum era prea frig tati a preferat sa ne danseze. Si sa ne fi vazut ce dansuri am tras ca am ajuns si la sirbe, e drept mai pe loc dar inca mai poate elefantica!

Laura Ioana La multi ani, bb sanatoasa si norocoasa!

Pispirica ai grija, ca sunt prea in ordine durerile de care te plangi!

Andreea Georgiana si eu tot la Giulesti o sa nasc, multumim frumos pentru listuta!

Pupici si va scriu diseara sa va dau vesti de la dr.

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare burticute

ura.... azi mergem la dr. Abia astept sa-mi vad bebelina sa o masaore, cantareasca etc.
Mai, dar febra cumparaturilor vad ca v-a prins tare de tot, cred ca este cazul sa-mi plimb si eu burtica prin magazine sa nu cumparati voi tot ca vad ca sunteti puse pe fapte mari.
Aseara nu v-am mai scris ca am vrut sa mergem afara sa ne plimbam dar cum era prea frig tati a preferat sa ne danseze. Si sa ne fi vazut ce dansuri am tras ca am ajuns si la sirbe, e drept mai pe loc dar inca mai poate elefantica!

Laura Ioana La multi ani, bb sanatoasa si norocoasa!

Pispirica ai grija, ca nu sunt prea in ordine durerile de care te plangi!

Andreea Georgiana si eu tot la Giulesti o sa nasc, multumim frumos pentru listuta!

Pupici si va scriu diseara sa va dau vesti de la dr.

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Pispi, am patit si eu ce ai patit tu si am si scris acum cateva capitole. Dr. mi-a spus ca este din cauza deformarii naturale a coloanei si accentuare curburii acesteia, datorata sarcinii. Astfel se creaza o presiune asupra unui nerv (a carui denumire n-am tinut-o minte neam) care facea ca pe mine sa ma doara fix intre picioare si pe piciorul stang in jos pana spre glezna. Si am ramas intepenita intr-o pizitie foarte incomoda, intr-o seara, exact deasupra.... WC-ului.

Cauza este absolut fireasca iar remediu nu prea e. Mi-a recomandat incaltaminte comoda si dormit pe o saltea cat mai tare. Eu am ramas cu durerea dintre picioare, care se manifesta aproape tot timpul, mai putin cand merg si atunci incerc sa ma misc cat mai mult. Ca pinguinii, ce-i drept.

Multa sanatate si sper sa-ti treaca.

30+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Aileana,si eu merg peste cateva ore sa refac testul de glicemie caci e doctora mea un pic ingrijorata caci mi-a iesit un pic peste limita.Sper sa fim bine amandoua!

Ciuf,am facut ceva pozici de craciun dar nu am scaner acasa si....va trebui sa apelez la cel al prietenilor cand merg in vizita;o sa las jena la o parte si....o sa le folosesc aparatura.Si burticu meu a crescut,acum se vede de la distanta ca e burtic cu bebe;ma uit in oglinda si mi-l tot scuip sa nu-l deochi;mi-e asa drag ca mi l-as pupa singura de as putea.
Anairda,intr-adevar e lunga lista fetelor din Romania.Si o lista pentru noi eu unde gasesc,caci vreau sa-l fac caci pentru mine a inceput numaratoarea inversa: mai am 7 saptamani,dar asa-s eu mai grabita din fire.
Catrinel,mersi de urari scumpa,si tie la fel iti doresc,dar sa stii ca pe bebita mica tot o sa incerc eu sa o fur cand am ocazia,binenteles,dupa ce mai creste.Si eu sper sa ne mai intersectam,eu nu uit ca spre sfarsitul anului ai zis ca treci oceanul in partea asta,deci....stau la colt si abia astept sa te revad.
Laura Ioana,unde esti scumpa?Te sarbatorim in lipsa si papam toate prajiturile si nu-ti lasam si tie ,daca nu-ti faci aparitia.Vai....numai la dulciuri ma gandesc!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Anairda, faza cu burtica tare o am si eu. Am mai avut asa acum vreo 2 sapt, i-am zis la dr si mi-a recomandat sa cresc doza de magneziu. Am mai citit si se pare ca poate fi de la muschii care se dau la o parte ca sa poata sa creasca burtika printre ei. Daca iti pipai muschii fix sub coaste, nu te dor un pic?

Pispi, si io cred ca durerea aia e de la nerv!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Doublemom,sincer,saltelutele cu iarba de mare NU SUNT BUNE!!!!!Si asta mi-au spus-o toti prietenii care au copii.In timp(si chiar unul scurt) fac gropi si coloana copilului poate avea de suferit.Cele mai bune sunt umplute cu nuca de cocos si se gasesc peste tot,la preturi extrem de variate.

Aileana,neaparat sa vii cu vesti bune de la dr. .

Anairda,eu mi-am luat sutiene cu un nr. mai mare,pentru ca sanii cresc fulminant dupa nastere.

Tania,frumoase poze,frumoasa !Cu cine nasti la Giulesti?

Catrinel,nu pot sa cred,dar se pare ca si soacrele noastre seamana una cu cealalta.A mea,inca de cand am ramas insarcinata a inceput cu nebunii de genul:v-ati facut analizele?C.are RH negativ,s-ar putea sa aveti probleme;vai,ce o sa va faceti cand o sa urle copilul non stop?Viata voastra nu va mai exista!...Si exemplele pot continua.Si culmea,socrul meu este medic iar ea este farmacist,in varsta ce-i drept.Imi este tare mila atunci cand compar modul in care am fost eu crescuta(de catre niste oameni normali,cu principii sanatoase) cu cel in care a fost crescut sotul meu,de catre niste oameni panicati non-stop,plini de frici,tabieturi,ifose si nebunii.Asa ca de cate ori imi imaginez ca imi vor da sfaturi in privinta cresterii copilului(care ,,ar fi fost bine sa fie baiat...,,)simt ca ma urc pe pereti.Si oricum,am hotarat sa nu-i las prea mult in preajma mea si a copilului,iar sotul meu ma intelege saracul.

ANDREEA GEORGIANA +27 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mama....cat m-am plans!

Catrinel,nu iau ulei de peste.Cand eram mica,imi dadeau ai mei niste pilule cu untura de peste pentru pofta de mancare si imi amintesc ca erau tare scarboase.In plus nu am nevoie acum de pofta prea mare de mancare,chiar daca m-a cam parasit.Pentru depresie...cant si fac siraguri de margele(o mare,mare pasiune),iar curand vreau sa ma apuc si fac bebitei o paturica,asa cum visez de cand ma stiu(din petece tricotate in culori vesele).AsTa ca sa nu ma plictisesc stand.

ANDREEA GEORGIANA +27 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput