Mamici de martie-aprilie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA

Mama....cat m-am plans!

Catrinel,nu iau ulei de peste.Cand eram mica,imi dadeau ai mei niste pilule cu untura de peste pentru pofta de mancare si imi amintesc ca erau tare scarboase.In plus nu am nevoie acum de pofta prea mare de mancare,chiar daca m-a cam parasit.Pentru depresie...cant si fac siraguri de margele(o mare,mare pasiune),iar curand vreau sa ma apuc si fac bebitei o paturica,asa cum visez de cand ma stiu(din petece tricotate in culori vesele).AsTa ca sa nu ma plictisesc stand.

ANDREEA GEORGIANA +27 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Andreea Georgiana, si mie mi-a zis mama ca am cam devenit mofturoasa la mancare si mi-am dat seama ca asa e. De vreo 2 saptamani parca nu sunt eu nu numai la mancare, nimic nu-mi convine si greu mi se intra in voie. Ca sa nu mai spun ca mi-a disparut nitzel si cheful de . Sper sa nu devin mai rea decat atat.

30+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Andreea, io te inteleg!! chestia aia cu „viata ti se schimba total“, „nimic nu ma mai fi ca inainte, asta sa fie clar“, le-am auzit de mii de ori.
Si de unde imi declara prin septembrie ca ei i-ar placea ca noi sa avem fetitza, cind i-am dat vestea buna ca e fetitza, a zis “oofff, mai bine era baiat, ca baietii au o viata mai usoara”, samd. Si e si ea plina de frici, e panicoasa, negativista, pesimista. Socrul meu in schimb e mort de fericire ca vine fetitza, vine sa ne ajute (e si foarte priceput) si ce mai, e in al noualea cer, povesteste la toata lumea ce fericit e el!!
Asa, apropo de semanat, si eu sunt geamana! Si mai e si aida cu noi in gashca!

Ce hainutze ii trebe lui bebe la iesirea din spital?

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

nshiro, merci de raspuns, am fost la birthing centre acum vreo 2-3 sapt si m-au controlat 2 doctori diferiti, si plus am fost la doctorul meu si toti mi-au spus ca colul este inchis si este vaginal discharge, si tocmai ma gandeam ca a coincis cu data cind am intrat in trimestrul 3, asa ca poate asta o fi ... mai am 2 luni, indur, ce sa fac. Partea proasta este ca merg la serviciu si nu vreau sa ma patez, dar e incolora asa ca port toale inchise la culoare si nu prea se vede ... vom trece noi si peste asta, nu?
Andreea 30 sapt.

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Salutare tuturor burticutzelor!

Desi cu intarziere, as vrea sa urez tuturor ca noul an sa aduca pentru fiecare tot ce va face fericite, in special aducerea pe lume a bebeilor sanatosi!
Pentru noi situatia nu este tocmai buna si de aceea nu am sa pot afla ce ati mai facut decat destul de rar, dar dupa nasterea bebelinei sper ca totul va intra in normal. Ca sa fiu mai explicita, dupa Craciun am fost "amenintata" de nastere prematura ( asa suna diagnosticul), caracterizata prin pierderea de sange in toiul noptii. Va inchipuiti ca nu am fost nicicand mai disperata si nu ma puteam gandi decat la ce se va intampla cu bebelina mea; bineinteles ca am fugit la spital, mi-am sunat medicul care a spus sa-l sun de acolo dupa ce ma consulta cineva, existand riscul unei hemoragii puternice, caz in care ar fi trebuit intervenit de urgenta. Din fericire sangerarea nu a fost atat de puternica, incepuse deja sa se mai opreasca, dar am ramas internata in spital unde mi-au facut in primul rand niste injectii pentru grabirea maturizarii plamanilor lui bb, in cazul in care trebuia intervenit. Cel mai important este ca bebelina nu a fost afectata in nici un fel,avea deja 1.700 kg ,placenta este ok, problema este colul care s-a deschis si din a carui cauza a aparut sangerarea, dar si efortul, pe care nu pot spune ca nu l-am depus de sarbatori cu unele treburi, drumuri... Acum sunt acasa, nu mai fac absolut nimic, ci doar stau in pat asa cum mi-a indicat medicul pentru a putea duce sarcina pana in saptamana 36. Mi-a explicat ca ar fi prima saptamana in care bb se poate naste aproape fara nici un fel de risc, asa ca nu am decat sa stau si sa astept trecerea timpului. Nasterea se pare ca va fi prin cezariana , in primul rand din cauza a ceea ce s-a intamplat si...ceva mai devreme; daca ajung cu bine la 36 sapt s-ar putea sa mai asteptam pana la 37-38, dar cam atat, se pare ca medicul nu vrea sa riste sa se intample din nou ceva si din moment ce bb e complet dezvoltat... e mai bine asa. O alta cauza ar fi aceea ca bebelina se afla in pozitie pelviana deocamdata, dar am inteles ca asta se poate schimba foarte repede. In afara de situatia asta de asteptare si o mie de ganduri de tot felul, ma simt foarte bine, dorm destul de mult, chiar pot spune ca am o perioada buna iar bebelina n-are nici o treaba, se joaca toata ziua, loveste cu putere si uneori ii ascult si pulsul.
Imi pare rau ca nu mai pot sta la calculator si in special nu mai pot urmari ce ati mai facut voi si mamicile mai mari care au nascut deja, dar cu toate acestea am sa va mai dau de veste macar o data pe saptamana. Imi da tati voie 10-15 min si ieri chiar m-a scos un pic de tot afara, fiindca m-am plictisit sa stau inchisa in casa si doream sa simt putina zapada care este si pe la noi.

Va pup pe toate si sper sa ne "citim" cu bine!

+ 33w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinel,gandindu-ma ca atunci cand vom naste noi va fi...aproape primavara(cel putin calendaristic),eu am pus pe listuta de necesitati pt. bebita urmatoarele:

-evident pampers
-body scurt,cu manecuta lunga totusi(dar subtirel)
-sosetele(adica un fel de martisoare...)
-costumas cu totul
-caciulita(nu groasa)
-paturica(sau plapumioara)

Eu am ochit niste seturi alcatuite din 10 piese care contin toate aceste lucruri,inclusiv paturica,superbe,din bumbacel.De fapt,cumpar asa ceva de vreo 8 ani,pentru toti bebelusii pe care-i cunosc+finutii mei.Na,ca a venit si randul meu!

Laura Ioana,vreau si eu asa musafiri,please!!!!

Aileana eu nu mai am chef de de nu mai stiu cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nshiro, , ciudata faza asta cu cercelusii...nu prea inteleg eu de ce, dar daca asa e traditia.....in legatura cu ingrasatu, scriam mai devreme, am ajuns de la 55 la 66, dar la inaltimea mea, abia acu' am inceput sa arat ca un om normal, atata doar ca am o BURTA, si oricum...mai am vreo 2 luni sa mai tot pun

aileana, trebuie sa iti spun ca si eu am auzit (radio shantz) ca saltelele din nuca de cocos ar fi cele mai bune, nu retin umezeala, nu se deformeaza...iar preturile sunt relativ ok

doublemom, totally de acord cu faza cu taticii, mai ales daca e vorba de o cezariana, dar si la o nastere normala multi din tatici zic ca ei sunt pregatiti, insa imaginea lor despre o nastere e cu totul alta, ce mai vad la TV, unde doamna fac 'HIC!' si gata, iese bebele...nu zic nu, sunt si tatici mai curajosi, care participa total la nastere, eu insa nu vreau sa fiu stresata de stressul lui...si imi doresc, de asemenea, atentia 100% a medicului/asistentelor catre mine...o fi rau?

Pisipirica, welcome back, credeam ca ai abandonat clubul ceferistelor...ai grija cu durerile si stai cat poti de linistita

fetelor, azi nu am fost in stare de nimic, m-am trezit plina de somn, ca sa zic asa, si abia am rezistat la work 3 ore dupa care am trecut la nani...pe voi nu va 'loveste' asa din cand in cand cate un somn de-asta de nu mai puteti tine capul pe umeri?cica atunci creste bebele cel mai vartos

Noemi 30+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Noe si pe mine ma doboara uneori somnul,iar daca stau o zi in pat,pot dormi non-stop.Dar am observat ca daca seara imi este greu sa adorm si imi gasesc cu mare chin o pozitie confortabila,burta parandu-mi-se f.f.f. grea si voluminoasa,dimineata,imediat ce tati se ridica din pat putem sa ne lafaim in tot paticul,preferata fiind bucatica lui tati,evident.

Pentru cele care cauta mobila,uitati-va aici:www.furniture4kids.biz sau www.axmfurniture.ro.
Noi de aici luam mobila si,pe langa faptul ca este din lemn este si f. bine lucrata.Au si versiune in lb. romana,iar magazinul unde puteti vedea ,,pe viu,, mobilierul este in mall-ul de pe Prel. Ghencea(v-am mai scris despre el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc mult fetele,ptr griga si ptr reprimirea facuta1va pup pe toate

DEA0277 si eu ma lupt cu scurgerile astea vaginale,doctorul mi-a dat iar ovule!

AIDA_0,da ai dreptate sunt prima care tre sa nasca de aici,pana pe 5 feb cel tarziu!multumesc ptr grija!!

DELIA 21,da sunt aproape gata cu pregatirile,sacosica ptr spital e gata din decembrie,iar ptr bebel e aproape totul gata,cei drept m-au ajutat si cumnatii mei din italia:
-am patutul,dar nu e inca montat
-2 carucioare,unul ptr acum cand se naste si unul ptr mai tarziu cand o sa stea in fund
-un port bebel,de ala de dus in mana,gen scaunele ptr masina
-2 port-bebel gen hamuri
-sterilizator biberoane
-biberoane
-lenjerii ptr patut colorate
-plapumioare,pernuta,paturele
-jucarele
-hainute de toate felurile,camasuse,bluzite,badyuri,costumase cu totul,pantalonasi,totosei,caciulite,babetele,costumase groase ptr afara,etc.
restul le mai cumpar atunci

ma chinui sa mai pun poze ca am o gramada,dar nu reusesc ptr ca nu merge bine netul asta,dar cand o sa reusesc o sa va anunt!

va pupacesc

LA MULTI ANI!CU INTARZIERE PTE FETELE-NSHIRO.ARYMY,BOTENTIAN DANA,LORIANA 27 SO TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA
SI LA MULTI ANI PTR LAURA IOANA,LA FEL CA MAI SUS SI TIE , UN BEBEL SANATOS SI FRUMOS SI NASTERE USOARA LA TOATE

asta era mesajul de ieri care nu am reusit sa-l postez

azi,va pot spune ca azinoapte am eliminat dopul ala gelatinos sau o parte din el,am fost acum la doctorita de familie si mi-a spus ca pot oricand sa ma pot astepta sa nasc,asa ca mi-am mai cumparat cate ceva ptr spital
fac pipi din 5 in 5 minute si simt cum ma apasa jos .............

va pup

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Andreea Georgiana, thanx pentru linkuri

nshiro, am uitat sa te intreb, e chiar asa de rau pe la voi cu iarna asta si cu zapada? ca la TV vedem numai nameti si oameni blocati, disperati si inzapeziti....sper ca nu e chiar asa de nasoala situatia

Poze cu burtica

Mergi la inceput

tcelen, acu am vazut mesajul...iti tin pumnii sa fie totul ok si nu uita sa ne tii la curent, noi intre timp o sa facem galerie pe aici

Noe 30+

Poze cu burtica

Mergi la inceput