ce faceti cand sotii vostri sforaie?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Cu sforaitul o rezolv destul de usor ca sforaie doar cand e foarte obosit si doarme pe spate...il misc un pic, se intoarce pe o parte si e rezolata treaba....Problema mea e alta: se trezeste in fiecare dimineata la 5 , deschide calculatorul si incepe sa toace la tastatura de mi se scurtcircuiteaza creierii, de parca mi-ar canta tambalul in cap...de curand insa mi-a adus(EL) niste dopuri pe care le ador caci nu mai aud nimic...sunt foarte moi ca de guma si nu sunt incomode deloc, nici nu le simt...

Daniela
Nunta noastra
http://hirondella.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

fetelor,m-am distrat serios nu gluma!!
si iubitul meu sforaie dar numai cand e f obosit si doarme pe spate si atunci il pun sa ma ia in brate
insa de disperat il disper eu pe el,el e grec si intre noi vorbim greaca si engleza insa daca ma trezeste din somn eu vorbesc numai in romana...in felul asta a invatat singur "da-te mai incolo","vezi ca sforai" si "cat e ceasul"...am un fix sa ma trezesc si sa intreb cat e ceasul...,si nu ma culc pana nu imi spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai sotul meu sforaie atat de delicat ca e o placere sa adormi in sunetul pe care il face, e linistitor ca un motan care toarce.
Eu sforai numai daca sunt ff obosita, dar atunci... fereasca sfantul! Se muta pe canapea in sufragerie!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

quote:
Originally posted by energy79

"cat e ceasul"...am un fix sa ma trezesc si sa intreb cat e ceasul...,si nu ma culc pana nu imi spune

m-ai terminat!!!!!!!
Si in ce limba iti spune cat e ceasul???????

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by J G

quote:
Originally posted by energy79

"cat e ceasul"...am un fix sa ma trezesc si sa intreb cat e ceasul...,si nu ma culc pana nu imi spune

m-ai terminat!!!!!!!
Si in ce limba iti spune cat e ceasul???????

J

in greaca,insa a dedus singur ce-l intrebam,eu nu i-a tradus niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai nou, ma mut in camera de zi, pe canapea. De cand cu sarcina, adorm greu, ma perpelesc si nu ma ia neam somnul in concertul de sforaituri... il mai inghionteam, dar mi-e mila, parca. Se doarme taaaare bine pe canapea!

Cristina 36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

m-am distrat pe cinste. Sinteti bune.energy, esti totala.
ar trebui sa se infiinteze un topic si despre soti care nu sforaie, dar am impresia ca nu va fi atata "animatie" ca si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bun subiect...
Daca sotul meu adoarme inaintea mea e vai de capul meu , ca sforaie in asa fel incat eu nu mai pot sa adorm si pace. De obicei sforaie doar cand doarme pe spate asa ca eu ii tot trag cate un cot pana ce se intoarce pe o parte.

Eu am patit-o insa acum cativa ani cand am fost in delegatie la un targ de mobila la Moscova. Dormeam in camera cu o colega de la Suceava si sforaia fata intr-un hal cum eu n-am auzit in viata mea.Desi adormeam ianintea ei ma trezeam noaptea din somn asa facea o galagie. Eram atat de disperata ca la un moment dat ca m-am ridicat in fund , mi-am scos perna de sub cap si am avut impulsul sa-i pun perna peste cap . Pe bune..., bineinteles ca n-am facut-o dar eram f. disperata. Ma batea gandul sa-mi iau hainele si sa ma mut in baie in cada sau sa ma duc intr-o alta camera (unde erau tot colege de-ale noastre) si sa dorm pe jos

Pana la urma mi-am pus eu perna peste urechi...si a fost cumplit o saptamana intreaga caci saraca fata tot sforaia si basta.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cand sotul meu sforaie eu dorm.
Daca cumva ma trezesc si el nu, il trezesc si il rog sa stea treaz pana adorm eu la loc.Altfel adio ! somn.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Hai ca m-am cracanat de ris citindu-va... Noroc cu voi ca m-ati bine dispus, ca eu sint tare suparata..

Al meu e un nesimtit si jumatate: sforaie de rupe pamintul toata noaptea, indiferent de pozitie, iar eu nu pot adormi de fel (daca cumva am ghinionul sa adoarma el primul)
Iar cind ii reprosez, imi zice ca eu sint de vina ca sint prea sensibila..ca-s bolnava cu capul...ca in mod normal n-ar trebui sa ma deranjeze asa ceva.
Sint foarte frustrata. Mai ales ca stau si studiez pina noaptea tirziu, cind sint in sesiune iar cind vin in pat, rupta de oboseala, nu pot sa adorm din cauza lui. Si a doua zi dimineata am examen...

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput