ce faceti cand sotii vostri sforaie?
Raspunsuri - Pagina 5
a.cicel spune:
Mi-am adus aminte de o faza tare de tot, petrecuta acum cateva luni. In timpul unei partide de sforait ii tot dadeam coate. La un momendat ma intreaba ce am si ii spun ca face ca un trebant. El, in timp ce se intorcea de pe o parte pe alta mormaie: "da da ca un trabant br br br". Va dati seama ca aminceput sa rtad in hohote, dar el deja dormea. Dimineata cand i-am povestit a spus ca fabulez, ca el nu vorbeste noaptea, ca doarme, ca nu sforaie. Dar faza asta e de tinut minte.
POZE
Sabina V spune:
singura solutie ii sa il intorc intr-o parte, si sa il iau in brate ca sa nu se mai poata intorce pe spate.
vrabiuta spune:
fetelor sunteti mortale!!!! drept sa va spun nu credeam ca suntem asa de multe in clubul nevestelor de barbati sforaitori
m-am regasit in muuulte mesaje de-ale voastre... noroc ca al meu e intelegator si daca sforaie tare si nu pot sa dorm, se muta in sufragerie. inainte de bebe nu era nici o problema, zau daca auzeam vreun sforait. acum cred ca mi s-a defectat ceva, ca la cel mai mic zgomot ma trezesc si nu mai adorm neam! eu am hotarat sa imi cumpar dopuri, sa pun statia cu noi in pat si sa se trezeasca el daca plange bb (care nu mai e chiar bb, ca are aproape 1 an jumate).
sper sa se inventeze o solutie minune si sa dormim si noi linistite in bratele dumnealor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
katty spune:
Stiam eu ca ma voi distra cand am intrat aici! Nu ca ma bucur de suferintele voastre, dar ati povestit cu atata umor ca m-ati facut sa rad singura in birou!!!
Nu pot insa sa va impartasesc suferintele fiindca in casa noastra nu sforaie nimeni!. Daca se intampla sa nu pot adormi (si nu rar) e o liniste mormantala, mai ales daca pe strada nu trece nici o masina! Se aud doar respiratiile sotului si ale lui Andrei.
Va pup pe toate si va urez succes!
Catalina & Andrei (3ani)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by gabivalceanu
Dopuri de ceara se gasesc la sensi blue.
georgescugeorge, cum sa te obisnuieti, mai, dormi tu cu barbatu-meu si mai vorbim... Ori iei apararea barbatilor sforaitori?
gabi
Gabitza, am si eu o intrebare: ai vazut aceste minunate dopuri de ceara?Eu sincer nu prea imi dau seama cum sunt. Adica, ma gandesc, dc sunt de ceara, oare nu exista riscul sa se mai imoaie si sa nu le mai poti scoate? Nu stiu, intreb si eu?!!!Stie cineva si cam cat costa?Pe mine m-a adus la disperare concertul nocturn
nunta2006
briza_marii
Naty spune:
Fetelor, regret sa va anunt, dar dopurile in urechi nu-s cel mai placut lucru. Eu mi-am luat cand eram la Roma si stateam pe o strada unde treceau motociclete non - stop toata noaptea. Dimineata te dor urechile de mori si, in plus, e o senzatie tare naspa sa stai cu chestiile alea infipte in urechi.
Problema sforaitului o are si barbatu-miu. Eu din fericire adorm inaintea lui, ca pe la 11 seara cad lata iar el se culca pe la 1,00. Din nefericire ma scoala fi-mea noaptea de cateva ori si dupa aia ma perpelesc cate-o juma de ora sa adorm in sforaituri.
Perna-n cap e o solutie, dar nu acopera suficient de bine concertul.
Astept si eu cu interes alte gaselnite ...
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
happymumy spune:
Fetelor tare m-am mai distrat! Vad ca sint multe colege de suferinta!Si al meu la inceput sforaia doar cind dormea pe spate si cu niste bobirnace si inghionteli ,rezolvam problema! Dar acum sforaie in orice pozitie!Sincer si eu m-am gindit de multe ori sa-l asfixiez cu perna!Si uneori am senzatia ca asta e singura solutie!Singura solutie pe care am gasit-o este sa adorm inaintea lui, pentru ca altfel...nu mai am nici o sansa, decit sa-mi iau perna si sa plec in alta camera! Si nu va mai chinuiti sa gasiti dopuri, ca eu am folosit din acelea care ti se dau in avion, si tot degeaba, pe linga ca continui sa-l aud cum sforaie, sint si tare incomode! Tare greu cu sforaiciosii astia!
Happymumy + Ayla(15.01.2004)
cait spune:
Si al meu sforaia dar si-a luat un spray de nas si vad ca a mai incetat.Deocamdata sunt mai linistita dar la inceput erau un calvar noptile si il expediam in alta camera ca nu s emai putea.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
athennaa spune:
Fetelor am ras cu lacrimi citind experientele voastre sforaitoare. Eu pot spune ca am noroc, sotul meu sforaie cand este foarte obosit, l-am inghioltit un pic si gata; si tot sforai dar tot cand sunt foarte obosita, cat am fost insarcinata am dat concerte...