ce faceti cand sotii vostri sforaie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ma inscriu si io: al meu sforaiaza in orice pozitie: pe spate, pe burta, pe o parte. Cand e sa sforaie pur si simplu sforaie! Dopuri? neee, ca dormim cu bebu in camera si nu pot suporta gandul sa nu il aud. Norocu meu ca sforaie numa in prima etapa a somnului, deci daca am rabdare la un moment dat inceteaza. Mare lucru si dragostea asta......te invata sa ai rabdare.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu ma inscriu aici, dar cred ca amandoi, deoarece eu sforai mai tare decat el.Daca am adormit inainte ca el sa inceapa concertul, nu il mai aud, daca nu insa il imping sau ii spun sa taca.El zice ca eu sforai tare si mai si vorbesc noaptea
Aici este un aparat care se pune sub perna si am inteles ca nu mai sforai.O colega de-a mea la probat cu sotul ei si functiona.
Noua nui se intampla cand suntem foarte obositi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Daca adorm inaintea lui e ok, dar daca doarme el si...sforaie, ma mut in alta camera.Alta solutie nu am gasit si orice incercari fac...degeaba. Nu pot dormi langa cineva care sforaie.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am inceput sa dorm cu perna in cap de cand a inceput el sa sforaie. Si acum nu mai pot sa dorm decat cu o perna in cap!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Foarte rar se intampla se sforie, iar atunci il zgaltai usor si e ok, dar din pacate dupa cateva secunde o ia de la capat

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Dopuri de ceara se gasesc la sensi blue.
georgescugeorge, cum sa te obisnuieti, mai, dormi tu cu barbatu-meu si mai vorbim... Ori iei apararea barbatilor sforaitori?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fain subiect...si cat se poate de real...

si eu urasc efectiv sforaitul...si daca in copilarie nu ma deranja deloc pentru ca mai auzeam cate un sfoarait doua la o luna...de cand m-am casatorit...a devenit o obsesie..au fost de ajuns cateva nopti de nedormit...ca sa ma scoata din minti numai cand sotul meu scoate prima "silaba" de sforait...
am incercat orice...nimic!...el insa sforaie 80% cand sta pe spate asa ca mai scap cateodata asa...sau daca isi desfunda nasul cu Olith inainte de culcare...in rest...din atipeala cea mai dulce ma trezesc si ma chinui sa-l intorc (are 100 kile)...sau imi pun castile pe urechi ai adorm cu muzica...culmea e ca muzica nu ma deranjeaza..dar zgomotul ala de om strans de gat nu-l suport...

oricum...e distractiv de citit...dar cat se poate de enervant sa traiesti pe pielea ta...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si eu care ma gandeam ca numai al meu sforaie detrezeste vecinii....
E de jale fetelor. Sforaie in orice pozitie ar dormi. Nu conteaza ca e pe spate, pe-o parte, pe burta...el sforaie. Sunt momente cand nu il aud, dar uneori ma trezesc noaptea din cauza sforaitului. Si bineinteles ca nu mai pot adormi. Si in general oamenii sforaie cand sunt foarte obositi, dar al meu iubit sforaie si cand e foarte odihnit. Si daca ii dau cate un cot imediat imi raspunde ca el nici macar nu doarem, cum sa sforaie. Si in secunda urmatoare incepe iar concertul.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si al meu sforaie. fi'sa, care doarme intre noi nu-l aude, dar daca ma misc eu de pe o parte pe alta e drepti. lu' ta'su ii dau picioare unde apuc, si nu stie el de ce se trezeste dimineata cu vinatai pe corp.

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si sotul meu sforaie insa doar daca are ceva la bordsi cand este foarte obosit si cand incepeconcertul nu se mai opreste pot sal intorc pe toate partile ca nare nici un efectsi uneori imi zboara somnul si sunt nevoita sa astept pana dimineata cand se trezeste iar eu pierd timpul la calculator

poze emily printesa noastra

Mergi la inceput