ce faceti cand sotii vostri sforaie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Acum cativa ani, intr-un film, am vazut solutia-miracol antisforait: se coase un dop de pluta de pijama, la spate. Persoana care se imbraca cu pijamaua, nu poate dormi pe spate => nu sforaie ;)
A incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Amandoi sforaim daca adorm eu prima am o noapte frumoasa si odihnitoare.Daca adoarme el primul ii dau coate,si sar in sus(misc salteaua tare -tare,si doar asa tace.....il mai prind de nas si e liniste
Ma ingrijoreaza totusi care ar fi solutia lui,ca eu habar nu am cum "ma "opreste din zgomotul pe care il fac....sper ca nu a incercat sa ma omoare,ca foetul meu sot imi spunea ca sforai ingrozitor.
despre antifoane,am auzit ca ar fi in farmacie,dar unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Fetelor, pot sa spun ca m-am distrat citind raspunsurile voastre.Foarte nostime!
Al meu sot,cand sforaie, primeste doua dupa cap(de la mine, normal) si se intoarce automat pe cealalta parte.Noroc ca nu are'obiceiul'sforaitului in fiecare seara.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

cind am citit titlul subiectului repede click pe el.rid aici de una singura,dar cind ma gindesc ca si al meu sforaie imi trece cheful de a ride.al meu este un talent:poate sforai in orice pozitie(spate, lateral,burta),cu gura deschisa sau inchisa ,se pricepe nu gluma.ma exaspereaza de multe ori.dar ....l-am auzit pe socru-meu,asa ca al meu sot poate sa-si "rupa diploma",sau cine stie pe parcurs va si si al meu asa? vai de mine!!!Noapte buna!Carola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu nu suport sforaitul si nu ma pot obisnui...il trezesc pe sotul meu imediat cum "scapa" ceva...si-l trezesc si de 1000 de ori pe noapte daca e nevoie...pur si simplu nu pot sa dorm cu cineva care sforaie...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

eu nu suport sforaitul si nu ma pot obisnui...il trezesc pe sotul meu imediat cum "scapa" ceva...si-l trezesc si de 1000 de ori pe noapte daca e nevoie...pur si simplu nu pot sa dorm cu cineva care sforaie...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

roxi n-ai somn?
esti sigura ca tu nu sforai cateodata? asa, suta-n suta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

slakje esti criminala fetelor sa stiti ca nah am aflat cu stupoare trezindu-ma singura din somn cand eram ca si io sforai...bineeee sa nu exagerez totusi nu infiorator de tare, asa mai gratios.

si acu pe bune m-a invatat o prietena sa-mi pun dopuri de ceara in urechi, se gasesc la farmacie...ea saraca nu dormea din cauza de zgomote pe strada, locuia intr-o zona de si la 1-2 noapte era galagie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Lena nici mie nu mi-a venit sa cred , dar atata l-am tras pe-a meu de limba, ca n-a vrut sa-mi zica, o tot dadea cu-ntorsul, pana la urma mi-a marturisit ca o comit si eu, m-am cam ingrozit, am mers pana acolo incat l-am pus sa faca cum sforai, asa, sa-mi dau seama, aprox, groaznic ce mai, finutz finutz da tot sforait se cheama, , haha.

Chestia e ca eu si vb, daca incepe sa ma intrebe spun tot, tot scuip din mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

slakje mama tu esti ca sor mea cand dormeam la mama acasa cu ea in pat dadea totul pe goarna si mai facea si exercitii de matematica in somn (ca era obsesia ei, nu-i placea neam matematica)...si cand o trezeai habar n-avea saraca...ba mai mult daca o intrebam in somn ceva, imi raspundea si zau de nu avea oarecum o logica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by slakje

Lena nici mie nu mi-a venit sa cred , dar atata l-am tras pe-a meu de limba, ca n-a vrut sa-mi zica, o tot dadea cu-ntorsul, pana la urma mi-a marturisit ca o comit si eu, m-am cam ingrozit, am mers pana acolo incat l-am pus sa faca cum sforai, asa, sa-mi dau seama, aprox, groaznic ce mai, finutz finutz da tot sforait se cheama, , haha.

Chestia e ca eu si vb, daca incepe sa ma intrebe spun tot, tot scuip din mine.

Nu, draga, se cheama ca noi toarcem ca pisicutele, nu sforaim!

Si sotul meu sforaie, mai ales daca e foarte obosit, dar nu ma deranjeaza foarte tare, m-am obisnuit.
Tatal meu are insa deviatie de sept, cred ca noaptea il aude tot blocul. De altfel, cand eram tanara si veneam mai tarziu acasa stateam cateva clipe la usa inainte de a descuia, si daca se auzea concertul in desfasurare, stiam ca e in regula.
Si o faza haioasa: pleaca tata intr-un alt oras, la examenul de bac. Acolo este culcat in camera cu un alt profesor iar domnul, foarte dragut, il avertizeaza ca ar face bine sa adoarma inaintea lui pentru ca sforaie groaznic.
Tata se conforrmeaza si se culca. A doua zi: colegul de camera era zombi, cu ochii iesiti din orbite, chior de somn. N-a mai putut decat sa spuna: domnule, m-ai taiat de departe!

Mergi la inceput