ce faceti cand sotii vostri sforaie?
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
cu ocazia maritisului am aflat ca la noi e invers: adica sforai eu. nu prea mult, doar cateodata si asta cred numa cand sunt f.f.f. obosita.asa zice el.
de fapt si el sforaie, cateodata si cainele, in final concertam in 3, vaaai de vecini!
Vio
Tina catelus de catifea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
Brizamarii, dopurile nu sunt chiar de ceara de-aia cum iti imaginezi...Sunt din burete cu ceva in el, arata ca niste mici cilindri, ii rulezi si stringi cu degelele si-i infigi in ureche (ramine o parte suficienta afara). Si apoi, daca te mai intreaba sotul ceva, ii raspunzi tare, ca atunci cind asculti muzica in casti :)
Gabi
alondra25.2006 spune:
Si eu ma numar printre cele care trebuie sa suporte sforaitul sotilor.In fiecare noapte,cand mi-e lumea mai draga incepe concertul,Si sforaie,si sforaie,il intorc pe o parte,se linisteste cateva secunde,si iar incepe.Il intorc iarasi,pe cealalta parte crezand ca am noroc,dar nici o sansa.Imi pun perna pe cap,dar e incomoda,caci n-o mai aud pe Alice,bebelusa mea de 2 luni cand se trezeste ca vrea papa.Ii dau ghionturi,nici o schimbare...Of...Intr-o seara cand imi leganam bebelusa sa doarma,binenteles EL SFORAIA... l-am trezit spunandu-i ca a speriat fetita cu sforaitul lui.Ceea ce nu era adevarat.Cei drept,nu putea sa doarma,se chinuia,cred ca tot din cauza sforaiturilor lui taica-su.De atunci,mi se pare ca sforaie mai putin,si nu asa de tare ca alta data."Asa ca am reusit putin sa-l aduc la culea cea dreapta."Ha! Ha! Ha!Nopti albe cat mai putine!
Alina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Ce fac daca sforaie ? Sforai mai tare decat el !
Glumesc, desigur... Sotul meu chiar nu sforaie. Uneori, cand este foarte obosit, respira mai adanc, iar eu, fire sensibila, ma trezesc... si ma uit la el si ma pufneste rasul... si se trezeste si pt ca odata trezita, eu nu mai adorm asa repede, ma ia in brate ca pe-un copil si ma leagana... o juma de ora, o ora, nu conteaza, pana adorm... asta e plata pt ca m-a trezit... si desigur, pana adorm, abia mai respira...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Allure/Allure.jpg)
Allure spune:
Am descoperit in farmaciile noastre o dracie care functioneaza de minune impotriva sforaitului. Ei il numesc "nasal dilator"... "Breathe free" scrie pe cutie. E ca un belciug mic de silicon usor mentolat care se prinde de septul nasal (exact ca un belciug la vaci ) si ce sa vezi..INSTANTANEU sforaitul dispare.
Barbatul meu zice ca e cam incomod, ca se simte ca un purcel cu ala in nas, dar eu nu si nu, sa-l tina pe nas. Intr-o noapte dormeam eu linistita, m-am sculat la pipi pe la 3 dimineata si cind ma intorc, purcelul meu incepuse sa horcaie din nou: si-l daduse jos ca-l incomoda...Si n-am putut sa mai adorm la loc
Uite aici produsul in variante de arome diferite
http://www.drugstore.com/qxb43690_333181_sespider/mayan_laboratories/mayan_laboratories.htm
Acum duc lupte crincene sa-l conving sa-l foloseasca. Si mai e si scumpa dracia!
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
xela29 spune:
Al meu barbat sforaie ca trenul, de nu pot sa dorm decat in alta camera. Nu se intampla in fiecare noapte, dar 3 nopti pe saptamana e destul sa imi strice intregul program si cheful de a ma trezi dimineata.
Am citit subiectul vostru, iar aseara am luat frumos camera video si l-am inregistrat. Din cauza sforaitului necontenit si a incercarilor mele complet esuate de al inghionti nu am reusit decat sa ma enervez, obosesc si mai rau si sa adorm doar pe la 2 dimineata.
Cand la 6:30am m-a trezit sa il ajut la un proiect, i-am pus camera in fata si.... s-a blocat. Mereu a negat ca sforaie si imi spunea ca sunt paranoica. Azi a fost socat de ce a auzit.
Sunt fericita acum. L-am convins sa mearga la doctor (ca nu suntem siguri inca daca e rezolvabil sau nu) si, pana atunci (ca avem o programare doar in 2 sapt) mi-a promis sa incerce niste benzi care se gasesc pe aici de se lipesc pe nas si sunt menite sa functioneze.
Va spun mai incolo daca functioneaza. Am facut primul pas si sper sa scapam de probleme !!!
... words are tools...
ioanaradu spune:
la mine sotul s-a invatat ... daca pun mana pe el noaptea se intoarce singur "automat". dar sunt si nopti in care daca este ffff obosit nu am cu cine vorbi si dimineata ma trezesc zombi:)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Allure
Am descoperit in farmaciile noastre o dracie care functioneaza de minune impotriva sforaitului. Ei il numesc "nasal dilator"... "Breathe free" scrie pe cutie. E ca un belciug mic de silicon usor mentolat care se prinde de septul nasal (exact ca un belciug la vaci) si ce sa vezi..INSTANTANEU sforaitul dispare.
Barbatul meu zice ca e cam incomod, ca se simte ca un purcel cu ala in nas, dar eu nu si nu, sa-l tina pe nas. Intr-o noapte dormeam eu linistita, m-am sculat la pipi pe la 3 dimineata si cind ma intorc, purcelul meu incepuse sa horcaie din nou: si-l daduse jos ca-l incomoda...Si n-am putut sa mai adorm la locUite aici produsul in variante de arome diferite
http://www.drugstore.com/qxb43690_333181_sespider/mayan_laboratories/mayan_laboratories.htm
Acum duc lupte crincene sa-l conving sa-l foloseasca. Si mai e si scumpa dracia!
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu mai pot de ras....Ai fost super haioasa
![](icon_smile_big.gif)
ana maria spune:
El sforaie si eu dorm
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ardeiash spune:
incredibil subiect! m-am trezit ca rad singura in fata calculatorului de toate pataniile voastre! si mi-am adus aminte de noi... ca la noi sforaia si copilul .. avea polipi... insa el era ca o albinuta.... manca-l-ar mama!
s-auzim numai de bine! si