Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
joy04 spune:
Chiar am plans...am predat stafeta. Zau asa ca nca sunt sub influenta horminilor.....Parca mai ieri va citeam si asa as fi vrut sa ma bag in seama cu voi dar mi-era frica din cauza amenintarii de avort..Si acum am o mandrete de baiat si nu-mi vine sa cred ca-i al meu, asa-i de frumos.
Nu-i merge omului netu o zi, si uite ca deja suntetm in alta parte, plus ca voi ati mai scris si 4 pagini....
Ela, eu tot in berceni stau, in blocul de langa telefoane, cel cu magazinasul de calculatore la parter si eu sunt la dispensarul dinspre capat,pe aliorului...Si da sigur iesim cu bb-i la plimbare, doa ca asa mult imi place in cartierul asta, dar am o problema cu el.NU ARE UN PARC IN APROPIERE, CEL PUTIN IN ZONA ASTA.
LAVI02, eu sunt fara ex[erienta, dar am tot citit despre copii. Doar ca una-i teoria si alta practica: tocmai de aia va intrebam pe voi, mai ales cele care mai aveti un ingeras acasa, pentru ca nici mie nu mi se pare RASFAT cand iti iei in brate bb-ul de 1 luna in momentele in care plange ca din gura de sarpe...si deci e clar ca are ceva. Chiar si numai ca vrea sa se simta in siguranta la pieptul tau...Eu citisem ca de la 4-5 luni incolo, incepe rasfatul, dar stii cum este cand ai pe cap toate babele care au crescut copii si-ti dau sfaturi.
Eu m-am gandit mereu, chiar pe noi ne lasau sa urlam asa parintii nostri?? NU de alta, dar ma gandesc ca mama era un pic...deplasata(ca nu zic altfel) daca ma lasa sa plang cand eu aveam nevoie sa fiu tinuta in brate..
Stu ca nu o facea - cel putin nu mereu....
Hai sa mai citesc si eu ca am de recuperat..
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze
joy04 spune:
ADRIANA15, bine ai venit si te asteptam mai mult pe la noi……..
DORDIA, mie in spital, mi-a zis ca dupa fiecare baita sa-l curat acolo. Deci trag putin putin in jos si cu o compresa sterile innuiata in ser fiziologic sterg acolo. Mi-a zis ca se strange mizerie de la pipi acolo si trebuie curatata.
Dar nu trag mult de piele….
LORDRA, ai perfecta dreptate cu alintatul si cam asa fac si eu..doar ca mi-a trebuit cam mult…….
ANDA, desitin-ul asta unde l-ai gasit? Ca la funduletul lui Vladut inca mai trebuie lucrat…
LAVI02, ce am patit eu…credeam ca Vladut se satura dintr-un san, pt ca sugea ce sugea, (vreo juma de ora) apoi il lasa. Si eu credeam ca gata atat ii trebuie. Cand colo, ce sa vezi, copilu-l lasa pt ca era GOl…si trebuia sa-l pun la al doilea, din care suge vreo 10 minute si gata.
Acu cu sanii moi sau tari….doar tu ai zis ca-I f bun link-ul dat de Anda (si chiar este)…eu azi noapte nu am mai stiu din care san i-am dat si din care nu, dar dreptul era moale de tot. In schimb cand am strans de el, a inceput sa curga garla. Si a supt Vladut din el de dadea pe afara si se inneca saracu’
Eu nu prea am avut sanii f tari, asa cum va aud pe voi ca pocnesc…..
NOKI, asa are si Vladut si ieri cand i-am zis doctorei de modelat (nu ca as fi facut asa ceva !!!!) mai ca nu I intrat prin telefon sa ma ia de ciuf…
Fetelor, eu stiam ca bb-I au oricum temperature mai mare un pic, nu-I 37….ci un pic peste, mai ales daca o iei in fundulet. Asa-i?
hai ca trimit mesajul asta si dupa ce-i dau sa pape...revin cu cititul
poze
Buluci spune:
Doamne, cit de fericita sunt! Nici nu va imaginati cit sunt de obosita! Nu ca bebe ar fi plingacios, dar eu ma gindesc foarte mult!Psihic sunt extenuata! Am senzatia ca ceea ce fac nu e bine, soata ma imbarbateaza si-mi spune ca totul e ok! El e o fire asa de calma si de rabdatoare, mai tot timpul reuseste sa mi-l adoarma !
Pe mine ma doare spatele ingrozitor, abia ii skimb scutecul si cred ca am si o infectie urinara ca ma arde rau de tot la pipi!Azi am luat Bactrim , sper sa ma simt mai bine!
Si eu am sinii moi, dar sunt destul de mari, ceea ce ma face sa cred ca lapte este din belsug! Am vazut in spital o tipa cu sinii foarte mici, avea lapte din belsug, dar intradevar sinii ei explodau daca nu alapta la timp!Conteaza oare si dimensiunea?
Sunt asa de mindra de mine caci aseara am reusit sa-l imbaiez fara ajutoare!Daca nu m-ar durea spatele asa de rau as putea sa fac o multime de lucruri! Voi aveti dureri de spate si ce faceti? Luati ceva !
Fetelor, pentru stimularea lactatiei va recomand CURMALE!
Doua zile am fost constipata si am baut o cana de ceai de plante( spuneti-mi si mie daca stiti cum se traduce THEA FOLIORUM!) In rusa se numeste sennae!
HELP!
Ceaiurile acestea laxative influenteaza negativ scaunul bebelului!
Simon facea kk cu ceva mucozitati acum doua zile, dar aseara a facut fara mucozitati si moale ! Oare asta e diaree??
Cristina Baku & Simon
Buluci spune:
Unde gasesc materialul scris de Lavi , referitor la KK?
inca o intrebare petntru informaticiene: Cum fac sa-mi apara jos doar POVESTEA SARCINII fara linkul ala asa de lung?
CristinaMH , stiu ca nu ma lasi tu la greu!
Multumiri anticipate!
Cristina Baku & Simon
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
Povestea Nasterii
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4
Bubamara spune:
Buna dimineata fetelor! Sper ca ati avut o noapte linistita si bebeii au dormit bustean.
Buluci, sa-ti traiasca bebeul, tare frumoase pozele si povestea este impresionanta, la fel ca si celelalte de aici.
Am pus si eu cateva poze ca sa ma mandresc cu bebelina mea cea paroasa. Apare pe acolo si "sora" ei mai mare, care face 6 ani.
Va si o zi cat se poate de frumoasa va doresc.
Raluca si bb Maria
http://photos.yahoo.com/ralucabuzoianu
felicia74 spune:
ce viscol, e afara, fetelor! ce bine ca nu ma duc la serviciu!
Alina condoleante!
Ripley In ce priveste laptele, si eu sunt in aceeasi situatie: ma chinui cu ceaiuri (ca acum le beau regulat), cu beri etc. Rezultatele sunt asa si asa, sanii nu mai sunt asa de tari, iar noaptea camesa mea este aproape uscata. Deh, alta era situatia acum o luna. ASa ca tb sa recurg la formula.
Insa ca si in cazul Alinei Ilinca s-a cam saturat de biberon si vrea titi. O-m vedea ce-om face! Ca, pana la urma si eu am fost alaptata doar 4 luni si uite, nu fac infectii, herpes sau alte prostii!
plus ca in ultimul timp laptele meu nu mai este asa gros si galben ca la inceput, asa ca nu stiu cat mai tine de foame.
Buluci impresionanta povestea ta! eu nu-mi dau seama cum de nu au vazut la ecograf multipla circulara de cordon.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
pischi2003 spune:
buna dimineata, mamici!!!
Ce zi am avut ieri, de cand a venit sotul, la 16 si pana la 23.00 nu mi-a dormit deloc puiul. Si ce plansete....... Of-of. Si a stat mai mult cu tzatza in gurita (asa se mai oprea din plans), ca am zis ca o sa dea tot afara de plina ce era. Dar am avut noroc. In schimb, azi-noapte m-a trezit doar o data, record la noi, care ne trezeam de 2-3 ori. Si a papat doar dintr-un san, iar dimineata celalalt imi pocnea, dupa 8-9 ore stat nesupt....
Poate isi regleaza si Alex somnul si se trezeste doar o data pe noapte, sau deloc, de ce nu...
O zi super!!!!!!!
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
joy04 spune:
[url=adresa_intre_ghilimele]povestea nasterii[/url]
cam asa ar trebui sa arate...
poze
IrinucaR spune:
M-am hotarat: pe 1 feb ma intorc la serv 4 ore/zi. Data poate suferi oaresce modificari in functie de cat de repede gasesc pe cineva sa stea cu Andrei. Uff!!! Nu e simplu, dar ma duc pe o pozitie net superioara, imi pot alege cand ma duc la serv si este ffff aproape de casa (5 min cu masina).
Pupici la mamici si puiuti
www.irinucasisoru.3x.ro
Buluci spune:
Multam Alexandrina , Joy pentru lamuriri!
Vis-a vis de circulara de cordon! Eu am facut ultimul eco pe 6 dec. Inclin sa cred ca baiatul s-a rasucit in ultimele momente , altfel ar fi fost imposibil sa nu observe in 6 dec!
Oricum s-a terminat! Data Viitoare stiu ce sa cer inainte de a naste!
Cristina Baku & Simon
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Povestea nasterii!