Fumatul si sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bravo carla esti o fata puternica
as minti daca as spune ca nu mor de pofta dupa o tigara dar gandul la bebe ma face sa imi treaca in secunda 2.
intr-adevar e foarte frumoasa viata fara tigari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Artemis si Desiree...dar aveti chef de cearta, nu gluma! Nu stiti cum sa mai provocati fetele ca sa vina sa va stea la dispozitie!Sa fie sevrajul?

Atitudinea agresiva si jignitoare mi se pare foarte nepotrivita si oricum cred ca ati inteles gresit scopul acestui topic. Cat despre faptul ca fetele care fumeaza (printre care ma numar) nu au intrat repede sa va dea replica ca sa puteti avea polemica dorita, ati fi putut observa cu usurinta ca nu mai scrisesera de o luna oricum, inainte cu mult sa apareti voi. Deci nu va faceti iluzii..nu sunteti cauza pentur care fetele nu au mai scris!

De asemenea, nu am vazut la voi nici o parere stiintifica, nici un link , niumic..numai slogane si agresivitate. Daca ati avea rabdare sa rasfoiti subiectul (nu numai capitolul asta) veti vedea ca "fetele care fumeaza" au dat nenumarate linkuri si despre sarcina si fumat (riscuri,etc) si despre alaptat si fumat (chiar eu am dat studiul facut de "La leche ligue") si tot asa.

Mituri de genul "i se taie oxigenul fatului" etc..sunt doar atat, mituri. Nimeni nu a sustinut aici fumatul, ca e bine si nici macar ca e ok sa fumezi. Dar pana la a arunca cu noroi..e cale lunga.

In rest, va felicit pentru ca nu mai fumati, va urez sa va tina toata viata si va urez de asemenea mai multa, toleranta si inlelepciune!


Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Draga Inaioana
Regret nespus ca am fost inteleasa atat de prost, sper ca nu e valabila impresia ta si pentru celelalte fete fumatoare
eu nu am venit aici sa spun: uite ce tare sunt eu, ce slabe sunteti voi, ci dimpotriva este o problema cu care ma confrunt si eu ca fumatoare ( nu si mama fumatoare) si nu este usor deloc.
avem dreptul si eu si artemis sa spunem aici ce dorim sa transmitem celor ce au urechi sa ne asculte si celor constiente de actiunile lor
nu am nevoie de site-uri si savanti sa imi spuna ca fumatul NU dauneaza sau DA dauneaza. FUMATUL DAUNEAZA COPILULUI ! scuze pentru agresivitate!
cred mai degraba draga ina ca esti frustrata de faptul ca nu reusesti sa nu fumezi
prin urmare, este ultima dat cand postez pe acest topic!
sa aveti copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Desiree, incepusei frumos dar ai zbarcit-o rau la sfarsit!
Nu ma frustreaza nimic si cred ca pentru un observator obiectiv este foarte clar din tonul mesajelor fiecareia cine e frustrat si cine nu. Si ca politetea nu e un dat al fiecaruia.

Nu stiu , zau, ce ai venit sa spui aici, ar fi fost constructiv sa citesti subiectul inainte sa postezi, ca sa vezi ca s-au spus multe lucruri serios argumentate. Daca tu nu ai nevoie de nici un argument de nici un fel si ai venit doar sa ne spui parerea ta personala , imagineaza-ti macar ca am mai auzit asemenea pareri in privinta cresterii copiilor in varii situatii si domenii, de la babele care striga pe strada ca sa ii pun copilului caciulitza la 18 grade, la medicii care dau antibiotice cu pumnul si tooot asa..vei vedea pe propria piele.

Nu uita ca aici sunt si femei care au deja copii perfecti, au trecut prin mai multe sarcini si prin experientele alaptarii, au studiat tot ce se putea studia privind problema, s-au lasat de fumat pentru o perioada, sau de tot sau deloc,etc si e chiar hilar (daca nu penibil) sa vina cineva fara nimic din toate aceste experiente in spate care doar sa toarne agresiv slogane de pe pachetele de tigari si sa arunce cu acuze jignitoare.
Faptul ca nu mai postezi la acest topic mi se pare o dovada de decenta avand in vedere ca ai epuizat ceea ce aveai de spus!

Mult succes!


Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

iata ma dezic de promisiunea facuta pentru ca draga inaioana vrei cu tot dinadinsul sa transformi acest topic intr-unul de replici cat mai "scolite"
hai sa lamurim cateva aspecte
nu sunt frustrata iar sevrajul nu s-a instalat ( inca !!!)
nu am jignit pe nimeni cu toate ca se pare ca esti singura care te simti jignita de "sloganurile mele" si care jignesti pe juma de pagina
e adevarat, nu am experienta, dar am nevoie de un copil subponderal ca sa o capat? de un copil care se imbolnaveste la cea mai mica schimbare de atmosfera?
sincer inaioana fiecare cu parerea lui, dar cred ca ai cam ramas singurica printre nefumatoare pe aici !!! asa ca, aprinde o tigara, gandeste-te la cat de frustrata ma simt eu fara tutun si sa iti dea dumnezeu sanatate si tie si copilului tau ! si in primul rand NOROC !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Draga Desiree,
si eu astept sa pleci de pe aici
Ai descoperit roata si ai venit sa ne spui si noua!Cand te reapuci de fumat sa ne dai de veste .Niciodata sa nu spui niciodata .Mult succes.

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

era normal ca parerea mea si a altora sa deranjeze, dar nu pot fi politicoasa cu cei care nu isi castiga acest respect.
cer scuze daca am deranjat, poate chiar nu e un topic care sa ma preocupe in conditiile date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Desire, asta este un forum si o conditie esentiala este sa respecti pe ceilalti, nu trebuie sa iti castige tie cineva respectul, tu trebuie sa te adresezi cu respect si politete celorlalti din start asa cum si ceilalti este normal sa o faca.
Daca nu ai citit regulamentul, iata ceva ce ai reusit in doar 13 mesaje sa incalci de mai multe ori (cel putin la acest subiect):


Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.

Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.


Afla ca copii mei nu sunt si nu au fost nici un moment deloc subponderali si fiica mea de 2 ani are un sistem imunitar excelent, ceea ce ii doresc si copilului tau. Evident ca daca preferi sa te informezi prin ce spune unul si altul si nu din surse stiintifice, nu ai decat sa crezi tot felul de mituri. Oricum, atitudinea de a ajunge sa critici fara a cunoaste pe altii si mai mult sa faci presupuneri despre copii lor mi se pare incalificabila. Ma indoiesc ca vei avea viata lunga pe acest forum daca de la primele mesaje esti atat de agresiva si incalci regulamentul flagrant!

Din acest moment de la mine ai IGNORE pentru ca ai aratat ca nu poti purta o discutie civilizata!


Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mai sus am cerut scuze daca am deranjat
nu cred ca o sa fiu izgonita pentru c nu am fost acceptata la un topic ( si Isus a fost izgonit pentru ca a propovaduit adevarul)..inca o data regret ca am spus parerea si ca am continuat sa invat pe cineva ce e bine..dar credeam ca asta e rostul forumului in general...polemica..
eu nu am vorbit de copilul tau ( nici prin gand nu imi trece sa fac asa ceva) eu am vorbit despre riscurile la care il pot expune pe al meu si nu ma dezic..daca asta inseamna excludere de pe forum..ok, no problem
nu am atacat persoane ci idei si aminteste-ti ca tu esti cea care te-ai adresat noua, persoanelor: Artemis si Desiree, etc cu judecati despre ce zice una si alta si ce scopuri urmarim...
inca o data, cu toata sinceritarea, fiecare e stapan pe viata lui si imi pare rau ca esti atat de pornita pe o persoana ( nu o idee)....eu incercam doar sa ajut..nu sa primesc astfel de reactii..se pare ca nu am facut=o unde trebuie
imi pare rau ca trebuie sa citeasca mamicile aceasta controversa devenita problema personala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna tuturor! ma bucur din suflet ca am intrat pe acest forum...de multa vreme ma roade constiinta de a fi insarcinata si de a fuma...sunt in saptamana 25 si fumez aproximativ 7-8 tigari pe zi , in conditiile in care inainte fumam cam un pachet...poate sa-mi spuna cineva ce e cu vitamina c si care e legatura cu fumatul? voi cum va mai simtiti?
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput