Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ioana, io stiu asta, da' se pare ca toata afacerea asta e in chineza! Ca altfel se numeste nesimtire la angajatii de la stat si nepasare la ai mei...
Ufff, io mai astept olecutza si ma mai calmez, ca altfel ma'c io cu scandal.
Cand l-am nascut pe Vic si am cerut milionul ala amarat pentru nastere n-au vrut sa mi-l dea pentru ca nu era inreg in livretul de familie nasterea anterioara (care era cu copil mort)! Si pana nu m-am certat cu ei ca la usa cortului si n-a iesit sefa lor din birou de scandal nu au miscat un deget. Fusese sotul de fro' 3 ori pana atunci la ei, ratacisem acel certificatul de nastere, a trebuit sa scoata duplicat si nu trecuse nimeni in livret acea nastere, pentru ca ei au zis ca nu are sens. Abia la scandal a reactionat cineva... Asa ca nu nma mir de nika...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Hallo! Ma inscriu si eu in clubul,,ma impusc daca trebuie lunar,, mai ales ca noi nu suntem in tara acum si sper sa-mi depuna firma tot dosarul. Mai sunt fete din ,,strainataturi,, care iau indemnizatie? Voi cum rezolvati fetelor?

In rest noi suntem bine, ale mele mandre au o placere nebuna sa-mi rupa toate floricelele din casa!, fac nebunii cat cuprinde, mazgalesc peretii cu culori, sar amandoua in pat in acelasi timp, se musca una pe alta si se trag de par si, si...., mai vreti????? macar au incetat cu ruptul tapetului de pe pereti!

Pako, ce mai faceti, mai ramaneti in Germania sau deja faceti bagajele? Parca ziceai ceva de luna martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Da Christel,in martie o taiem de aici...spre sfarsit.Se pare ca ne facem concitadini cu Lia.E o bucurie amestecata ca tema faptul ca plecam de aici si ne stabilim intr-un oras pe care nu-l cunoastem si nu stim pe nimeni.Ne-om descurca noi....

he he....asa cand citesti pare distractiv ce fac fetele tale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai Dana, da' astia de la tine de la primarie sunt mai cu mot - mie mi-au dat atunci milionul ala amarit desi nici eu nu am inregistrat in livretul de familie cele 2 certif. de nastere&deces ale copiilor - de altfel livretul mi l-au facut cind sa-l inregistrez pe Stefan pentru ca eu cind m-am casatorit nu existau livretele astea... O sa o trimit si eu pe soacra-mea miine in recunoastere sa vad ce si cum si daca poate sa-mi depuna si mie dosarul...Cit despre HR-ul meu - nici astia nu stiau de stimulent si conditiile de aplicare pentru ca nu ii intereseaza, dar stiau de lege si mi-au dat-o s-o citesc eu si sa ma lamuresc si mi-au dat si adeverinta exact cum am cerut eu. Sa inteleg ca formularul tip si declaratia pe proprie raspundere sunt unul si acelasi lucru si se iau de acolo?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Hai sa va spun odiseea mea cu dosaru lu peste:
ma duc la primarie, cica nu se primesc dosare pana nu apar normele de aplicare, si normele astea inca nu au aparut, tre sa apara cat de curand. Pana atunci pot sa-mi fac dosaru, mi-au sugerat.
Ok. ma apuc sa-mi fac dosaru...
Pentru dosar imi trebuie acea adeverinta. La primarie scria ca ea se face dupa modelul dat de Directia de Munca si Solidaritate tra lala....Ma duc la noi la facultate, alea zic ca ele nu stiu cum trebuie sa arate, ca nu au acest model, sa ma duc eu la Directia respectiva, sa iau modelul, si sa ma intorc la ele ca sa imi faca adeverinta .
Ok, ma duc, la directie, acolo nimeresc in plin scandal , ca mai erau cateva mame care asteptau pentru acelasi lucru, si directorul de acolo le spunea ca nu exista inca normele si ca el nu poate sa faca nimic pana nu apar.
asa ca n-am obtinut nici un model de adeverinta. cred ca ma duc la facultate si le cer o adeverinta normala, cu riscul de a-mi intoarce dosarul cand ma duc sa-l depun.
Voi ce stiti de adeverinta asta, ati facut una tipizata, sau oricum?

dana, eu mi-am facut rost de cerere aceea si pe ea scrie clar ca e si pentru indemnizatie si pentru stimulent, si bifezi tu pe ea ce vrei sa-ti dea. Asa e in Sibiu, poate in Buc o fi altfel.

Unde pot sa aflu si eu daca au aparut normele sau nu? Exista un site unde ma pot informa, ca la televizor nu ma prea uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

mai, un lucru este clar din ce povestiti voi pe aici, de mi se zbarleste parul: trebuie sa ne mutam la Ieshi! ca vad ca acolo lucrurile sunt mai clare pentru toate partile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, ca intrebai ... nu am plecat inca cu cercu pe cimpii, da cred ca o sa o sa o fac in curind ! De citeva zile imi prind urechile in prostia asta cu dosarele de la primarie, nimeni nu stie nimic exact, aia de la firma mi-au gresit actele, Carmen, cred ca o sa folosesc taaare curind pe care mi-ai oferit-o !!!!
Ioana, am inteles eu bine cind ai spus ca ai depus deja dosarul tau ? La ce sector ? Si ce tre sa contina dosarul cu pricina, ca tare mi-e urit sa stau la cozi doar sa pun o intrebare sau sa ma duc cu actele incomplete ... Si Lumi, tin minte ca tu esti tot in sectorul 3, stii ceva exact ? Unde trebuie sa mergem, la Primaria de sector ?...
Si apropo de declaratia lunara, mei, astia au innebunit complet sau ba ???? Asa imi vine sa zic o suma de binecuvintari dalea grele la adresa cui a stat in breinstorming si a venit cu ideea asta cu dosarele .... mama-mama ! Da ma taie moderatorii siiiiiigur daca incep !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Din pacate, inca nu stiu nimic sigur. La punctul de informare al primariei sector 3 i-au spus mamei ca actele trebuie depuse in bdul Lucretiu Patrascanu, nu stiu ce directii din Primarie sunt pe acolo...
Eu numai ce am sunat la Primarie sa vad ce-mi spun si aflu ca de fapt de stimulentul care ma intereseaza pe mine (ala de 300 RON) se ocupa Directia de protectie sociala, de pe str. Parintele Galeriu, in spate la Mosilor. Cica aia se ocupa de toata capitala........
Nu mai inteleg nimic
Trebuie mers pana acolo, ca am incercat sa sun dar este ocupat, of course...
Poate maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Waauuu...ce de aventuri....

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Felicia, si chiar vreti sa va intoarceti in Romania?

pentru motata scumpa!

Mergi la inceput