Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 5

vrabiuta spune:
dana – pupici multi multi de tot. astept poze cu casuta cea frumoasa si cu ricardo jucandu-se in gradina.
carmen – of, frumos baiet mai ai. si tzucurica mica ce frumoasa e, si ce mai seamana cu taica-su (si la ochi si la tunsoare ). m-am uitat si la albumul revelion... maaama, ce bunatati prin poze
felicia – dintisorul nu e prea bine (de fapt dintisorii, ca sunt 4 afectati, incisivii centrali si laterali de sus). petele albe au disparut dar se vede ca smaltul e format gresit si incepe sa cedeze. din pacate nici un tratament nu ne poate ajuta deocamdata, asa ca ne spalam in continuare pe dinti cu pasta cu fluor si speram sa nu avem probleme. stii ca ei i-au aparut dintocii destul de devreme, cand inca mai regurgita cel putin o data pe zi. din pacate pediatra noastra nu ne-a avertizat ca lichidul regurgitat ataca smaltul dintisorilor, care si-asa era foarte subtire si inegal. iar acum am aflat dar e prea tarziu... sper ca dentitia definitiva sa fie ok.
adina – nu ne uita, sa ne spui si noua cum e cu dosarele pana la urma: se primesc, nu se primesc? primim 3 mil sau nu?
daria – nu iti face probleme, e de-abia inceputul... cica pana pe la 3 ani tot asa o sa o tinem. ia uite aici: http://askdrsears.com/html/6/T063300.asp
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto

leeloo2004 spune:
Buna dimineata si de la noi! Uite ca azi, in ultima zi de servici inainte de vacanta (sic!) am avut treaba inca de dimineata...
Dana/Ema/Speel bine ai revenit! Tot nu am inteles pina la urma de ce a durat atita pina ti-au activat noul cont? Si de ce nu il mai puteai folosi pe cel vechi? In fine, bine ca esti din nou alaturi de noi - pupici lui Ricardo - v-am vazut si eu pozele - sunteti niste frumosi!
M-ati zapacit si pe mine cu dosarul asta...O sa ma duc astazi sa-mi iau si adeverintele de la fostul loc de munca si am sa las actele soacrei mele sa incerce sa depuna dosarul luni (am inteles de la Monica ca se primesc la depunere doar pina in 10??). Totusi a depus cineva dosarul in Bucuresti? Nu de alta, dar o prietena mi-a spus ca la noi la sect. 5 marti nu lucra nimeni...
In rest azi am zi de facut bagajele (miine vrem sa plecam cit mai de dimineata posibil), de cumparat medicamentele pe care sa le iau cu mine, ultimele pregatiri samd... Dar de miine cine e in vacanta????
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

pako spune:
buna dimineata!
Dana, bine ai revenit cu prezenta ta tare incantatoare.Am vazut puiusorul mic...iti vine sa-l mananci nu alta...si tu arati foarte bine.
Olivia, ti-a raspun Dana...aici copilul ia cetatenia tatalui.
Vrabiuta, doctorul ti-a dat o explicatie foarte logica la formarea petelor de pe dintzisori.Asa se intampla si la gravidutze de isi pierd dantura...din cauza gretzurilor....din stomac se elimina si acid gastric care ataca smaltzul dintilor....povestea ca bebelusul trage din calciul dintzilor nu e adevarata
Revenind,dentitia definitiva nu are nici o treba cu petele aste de acum(are totusi o legatura dar tu esti departe de ea) numai ca trebuie avuta grija la locul cu pricina pt. ca e un loc sensibil , moale si se reface greutz...ma gandesc sa nu-i dai ceva tare sa rontzaie.

g_ioana spune:
Ziua buna,fetele.Eu tocmai m-am intors de la primarie unde m-am impins(la propriu)cu pensionarii si cu cei care luau ajutor de somaj si cu mamelele,desigurPentru ca in acelasi loc se depun dosare pentru o mie de chestii.Am reusit sa-l depun pana la urma, faza cea mai tare, este ca trebuie sa mergem lunar sa completam o declaratie pe proprie raspundere!
No coment!
Daria sa stii ca si pe Maria o mai apuca cateodata, in special cand este aproape gata imbracata si trebuie sa-i pun caciula, asa ca de cele mai multe ori caciula o punem in lift iar fularul in parc,m-ai am un pic si o imbrac pe casa scarii!Si cand te gandesti ca asta este inceputul
pupici mai revin, acum vreau sa ma uit la poze
http://photos.yahoo.com/gorodeii

pako spune:
Dana am citit postarile tale din urma...vaaaiii ce de schimbari s-au produs in viata voastra perioada asta!?
Sa stapaniti sanatosi casutza luata...vrem si noi pozici.
Am citit de 2 ori despre Serban...nu mi-a venit sa cred...te admir foarte mult ca i-ai respectat dorintza de a ramane acolo unde-i este lui mai bine.
Ina, vazut pozici cu Raducu....baietzel in toata regula.

Mimilinca spune:
Buna ziua la toata lumea, ca dimineata gata se duse...
Ioana, felicitari pentru reusita. Speram sa fim si noi azi, maine invingatoare in lupta cu primariile.
Eu am trimis-o azi pe mama in recunoastere, sa vada exact unde trebuie depuse actele. si apoi sa o deranjez pe doamna de la contabilitate cu adeverinta ceea, ca azi avem zi de salariu si este stresata ...
Dana, bine ai revenit! Sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti parte numai de bucurii in ea! Si inteleg ca tare ti-e greu cu inima impartita si frumosului Ricardo!
Daria, si Ilinca are program de urlete fara de motiv si dat cu capul si fundul de ce nimereste. Ne-am cam invatat cu ele, incercam sa nu i le bagam prea mult in seama si sa ii distragem atentia. De cele mai multe ori sunt asa, din senin, asa ca nu te panica...
Caro, ce mai face degetelul buclucas?
Corianai, Eva este bine?
Nicole...?
O zi buna tuturor

pako spune:
Am uitata sa va spun...Andreea mea a inceput sa zica si ea cateva cuvinte pe intelesul nostru'...eu care eram disperata ca nici macar mama nu zice.
Spune babo! la bravo!...gacia! la gata!....aio! la alo!...zice mama.....
uitati cateva poze ca pana face tati situl....
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

g_ioana spune:
Gata am vazut si pozelemulti si dulci pentru tzucureii dragalasi si foarte seriosi la serbare, si pentru frumosul de Ricardo!Si de asemenea
multi pentru harnicuta cu aspiratorul, cred ca am sa-i iau pana la urma si eu Mariei unul.

roller025 spune:
Ma scuzati, dar mi's nerfoasa!
Trimis sotul din nou la DPC sect 6 dupa cerere si declaratie pe proprie rasp. Raspuns: "Cum sa vi le dam pe astea pt CIC? Daca apar altele, pentru stimulent, nu mai faceti un drum? Mai bine veniti sapt viitoare, cum v-am spus si ieri!"
La HR la mine: "Auzi, da' tu de unde stii de astea?" Io: "Din lege, proict de norme si de la primarie
" HR: "da' adeverinta aia de tre' sa ti-o dam noi, e tipizata?" Io: "Da' de uni sa stiu? Fa si tu una, acolo, cum o fi...!"
Mey, daca asa o sa fie in fiecare luna, ma'mpusc....
Ioana, da' ce declaratie lunara? Ca mai muncesc? ca altfel ce? Nu intru in CIC. ASTIA "E" NEBUNI?????
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

g_ioana spune:
In clubul "ma impusc daca trebuie lunar" ma inscriu si eu!!
Pe cerere/declaratie pe proprie raspundere, trebuie sa bifezi ce vrei:indemnizatie de maternitate sau stimulent asa ca este una si aceiasi cerere!!!
Apropo,de HR, eu le-am dus ieri ordonanta de urgenta ca ele nu stiau nimic, cred ca au restrictii la citit ziarul si la urmarit jurnale de stiri(si mama stie mai mult, ca asculta radioul si se uita la stiri)ca sa nu mai am pretentia ca ele pentru asta sunt platite si primesc monitorul oficial!
Nu este adeverintza tip, trebuie sa scrie ca ai cotizat 12 luni inainte de nasterea copilului,in ce perioada ai avut CIC si de cand ai inceput serviciul!