Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaaa, pai daca e vorba de Patrascanu, e la doi pasi de mine ... am scos de pe site citeva formulare, sper sa fie cele care imi trebuie, asa ca o sa imi trimit sotul in recunoastere ... daca ne spune Ioana si ce a continut dosarul ei, o sa fie mai simplu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mitzura, modelul de adeverinta si cerere le poti descarca de pe http://www.ddfssbuc.org.

Pako, da, pare distractiv numai cand povestesc, nu si cand ma confrunt zilnic cu tot felul de nazbatii! Acum a intors un scaun cu fundul in sus, se aseaza amandoua acolo, ca in masinuta si striga amandoua, pa, pa! Sunt invatate de la masinutele din magazine unde le zdranganim mai mereu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lumi, hotararea e luata de mult timp....din ianuarie anul trecut ne tot gandim sa ne intoarcem numai ca abia acum ne-a venit curajul(nebun, zic eu)sa facem pasul asta.
Daca nu ne acomodam ,ca familie....ne-am lasat aici o portitza...

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:
Acum a intors un scaun cu fundul in sus, se aseaza amandoua acolo, ca in masinuta si striga amandoua, pa, pa! Sunt invatate de la masinutele din magazine unde le zdranganim mai mereu!!!!!

A mea ieri a carat caditza de la baie in mijlocul sufrageriei, s-a pus in ea si a inceput sa se spele...dadea cu manutzele pe burtica, pe cap...

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Bine ai revenit "speel"! V-am vazut pozele si, cum s-a mai scris aici, arati superb cu cele cateva kg in plus! De copii nu mai trebuie sa spun cat sunt de frumosi! Ce vreau sa spun este ca e adorabil si catelusul vostru!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

uitati aici o adresa

http://www.ddfssbuc.org./

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, de la adresa aceea am luat si eu formularele cu pricina ! Sper sa mearga si sa nu zica indivizii ca mai trebuia nu'sh ce !
Emma, chiar, cind am citit mesajul acela cu agent sri, am intrat la banuieli ... am zis c-o fi vreo gluma, in avampremiera de 1 Aprilie ! Bine ai revenit si felicitari pentru kg luate, ma bucur ca ai renuntat la fumat ! Multa sanatate si pupici tie si lui Ric, ca la Serban ajung mai repede, ca e aici la Romanica !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Alice, nu te grabi cu trimisul sotului pe coclauri. Am intrat pe site-ul Primariei noastre, www.sectorprimarie.ro, si am dat de un comunicat de presa exact pe aceasta tema: vor primi dosarele incepand cu 16.01.2006, la sediul Directiei de protectie sociala si a copilului din str. 1 Decembrie 1918, nr.12-14, program 9-15, 17-19.
Asa ca avem o saptamana de aranjat dosarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

sorry, site-ul este: www.sector3primarie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut.Scuze nick-ul meu nu prea e inspirat dar deja am epuizat toate variantele.Asa ca asta a fost ultimul si norocos de altfel.
Multumim mult de urari si complimente,nu le prea meritam noi,dar sunteti voi fete de fete.
Am culcat copilul si am plantat bradul pentru la anul.Voi vad ca aveti treaba banilor tare de tot,nebuneala ca in ro cu acte si ambiguitatile aferente n-ai sa vezi in alte parti.Nervi de otel fetelor si cistiguri mari!!!
Gabi,eu am tot spus pe aici ca in ale computerelor sunt facuta gramada.Probabil mi-au trebuit doua luni sa vad ca-s asa de gramada si nu inteleg ca nu ma pot loga de la al meu.Dar mai am o nebuloasa!De ce pe alte forumuri m-am putut loga direct in 2 secunde?bine ca nimerisem ca naiba la catei purcei si alte aratari,forumuri de iubitori de animale si altele de pensionari,asta-i altceva.
Ca veni vorba:
ADEMA,catelul nu-i al meu,e al soacra-mii dar e singurul linga care nu tusesc ca am mereu senzatia ca-mi intra par in gura de la ei.dar e tare scum,asa-i si vreau sa-ti spun ca-i tare batrin si....virgin.Pe bune.
DARIA,pai or sa tot fie faze de astea,am avut si noi vreo doua reprize.Eu deschid orga si cint oac oac diridirida si altele si trece imediat.Vezi ca in ultimul nr. din mami ai o carticica cu toate cintecele si rugaciuni si multe altele pentru copilasi.

Mergi la inceput