Quelle..2
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxel spune:
Eu am comandat din catalogul vechi, pentru Craciun, caruciorul si papusa de la pagina 149, nr.13. Sunt super !!!!
Am mai comandat si ceva haine, pentru mine, pentru sot si pentru fetele mele. De unele am fost foarte multumita, dar altele nu meritau banii. Adik, ele erau misto, dar nu la banii aia.
Din catalogul nou inca nu am comandat nimic, dar imi fac cu ochiul niste chestii.
Ruxel
Bianca
energy spune:
nu cred ca incape tot, e din fas, ieri i-am montat parte din mijloc (burlanul ala) si cortul de indian. Fata de casuta aia (tot din fas) pe care o am , barele de sustinere sunt foarte slabe, a si rupt una aseara, un plastic subtzire si prost. Poate in gradina e mai bine decat in casa, poate pentru copii peste 3 ani rezista mai mult, ce-i drept al meu s-a aruncat pe ea si a tras-o de a zapacit-o.
o montasem in frumoasa sufragerie de bloc pentru ca acum e foarte frig, nu iese afara si turbeaza de plictiseala, dar nu-i practic deloc, ce sa zic.
silvia_112 spune:
Fetelor stie cineva de ce nu pot sa fac o comanda pe internet la Quelle?
Nu ma lasa sa compl.dacat cod. articoluli dar masura si den.nu ma lasa ,stiti voi ceva?
Mersi mult de tot!
CristinaT spune:
energy, ... imi pare rau. cred ca asta e regula: noi platim la fel de mult ca restul lumii pentru produse mult mai proaste.
silvia_112, nu da comanda pe internet pentru ca am inteles ca nu le functioneaza site-ul cum trebuie, mai bine telefonic.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
silvia_112 spune:
Mersi mult CristinaT,am sa dau telefon maine ca mi-au facut cu ochiul cateva haine ,sper sa fie si calitate.
cristinici spune:
As dori si eu o lamurire de la fetele care au comandat haine, cum e cu masurile si talia K pt minione si L pt cele inalte. As vrea sa comand ceva si nu vreau sa am surprize.
Multumesc cristinici
CristinaT spune:
cristinici, eu nu am comandat haine, doar incaltaminte.
astazi mi-a venit instiintarea sa ma duc la posta sper ca aveit pachetelul pentru Oana...abia astept!
In alta ordine:
am facut curat pe aici si am gasit un catalog foarte mare
3 SUISSES, pe care mi l-a dat o colega, acum mai mult timp si ca am putea sa facem comenzi, dar ca ei i se par preturile prea mari. M-am uitat un pic pe net sa gasesc unde as putea comanda catalogul, dar nu am gait, e adevarar ca nici nu am insistat prea mult. Poate are cineva timp, sau este mai priceput.... o adresa ceva, vreau si eu catalogul cel nou de la ei...
Otilia spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
3 SUISSES, pe care mi l-a dat o colega, acum mai mult timp si ca am putea sa facem comenzi, dar ca ei i se par preturile prea mari. M-am uitat un pic pe net sa gasesc unde as putea comanda catalogul, dar nu am gait, e adevarar ca nici nu am insistat prea mult. Poate are cineva timp, sau este mai priceput.... o adresa ceva, vreau si eu catalogul cel nou de la ei...
France -> www.3suisses.fr
Belgique -> www.3suisses.be
Allemagne -> www.3pagen.de
Chine -> www.3suisses.com.cn
Portugal -> www.3suisses.pt
Nu cred ca au ajuns in RO, dar poti incerca pe unul din site-urile astea, sau aici: http://www.3suissesinternational.com/html/poles/poles_3suisses.html
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
roxana1974 spune:
De data asta si la mine a venit la posta, a trebuit sa merg dupa el. L-am rasfoit si am pus post it pe multe pagini...cu ceva tot o comit, imi plac mai multe hainite decat din primul.
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Otiliaquote:
Originally posted by CristinaT
France -> www.3suisses.fr
Belgique -> www.3suisses.be
Allemagne -> www.3pagen.de
Chine -> www.3suisses.com.cn
Portugal -> www.3suisses.pt
Nu cred ca au ajuns in RO, dar poti incerca pe unul din site-urile astea, sau aici: http://www.3suissesinternational.com/html/poles/poles_3suisses.html
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
multumesc Otilia, asa este se pare ca nu e in Romania, nu-i nimic ma uit la poze